Varda 65i gelirmi onu merak ediyorum gelirse alirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (666. sayfa)

-
-
955 özel seri tek 115 inç var.O değerde 65 75 önümüzdeki yıllarda çıkabilir 20 000 karartma 5000nit tv 855 98" de 3500nit 2000+ karartma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o değil, Log atmıyorlar
yani nelerin değiştirildiği bilgisi olmayınca ben huylanıyorum
-
Burdan bişiyler öğrenilebilir.
Yeni Bir Kullanıcı Arayüzü teması varmış
xda forums
TCL 2024 Google TVs (P655/P755/C655/C655 PRO/C765/T8B/C855/115X955)https://xdaforums.com/t/tcl-2024-google-tvs-p655-p755-c655-c655-pro-c765-t8b-c855-115x955.4666345/post-89783549
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 15 Kasım 2024; 17:6:22 > -
65c755 anlık indirimle 41722 TL Duyrulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yetisen alıyor, 2 dakika kalmis
Tcl T8b'yi f/p ürünü olarak gözüme kestirmiştim lakin amazonda ne kadar uğraşırsam uğraşayım sipariş giremedim. sürekli adres hatası verdi. sanırım stok bitti ya da fiyat güncellenecek.
-
Mediamarkt’ta seçili TV’lerde sepette %10 indirim var arkadaşlar. Değerlendirmek isteyenler bakabilir. Kupon kullanabileceğimiz bir yer var mıdır?
Nedense bana hala fiyatlar yüksek geliyor.
Herkes 29 Kasımı bekliyor sanırım.
Nihayet bu gece 75c755 alınmıştır, trendyol 56199. Takipten yoruldum, biraz keyfine bakalim artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog -- 15 Kasım 2024; 23:29:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarin Servis tv ti kuracak nelere dikkat edelim?
Neleri kontrol edelim veya ettirelim?
Adem Helvaciyoutube
Sıfır TV aldım, Servis Montaja Gelecek, Nelere Dikkat Etmeliyim? , @incelerizhttps://www.youtube.com/watch?si=PYF11yCRaRzi9GZ6&v=Oq1RMIKUGTA&feature=youtu.be
Bu videoya bi bakabilirsiniz.Benim de televizyon kargo da servisin tavrı nasıl kurulumdan sonra yazabilirseniz sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bu da açık ara iyi fiyat 17bine.
-
hocamö buna cevap gelmedi asıl bunu kurcalıyorduk, malum aVR miz var.
benim AVR normalde DD atmos yazabiliyormuş ama burada ekrana o yazı gelmemesi nedeni sanırım 5 kanal çıkışım olması? veya alt version olarak ARC çalışıp iletiyor atmos iletemiyor arc ikisinden biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Kasım 2024; 1:11:16 > -
Hocam bu özellikleri nereden buldunuz. Sitesinde c855 den nit değeri falan daha aşağıda. Yerel karartmada 2000+ gözüküyor ikisininde anlamadım.
hocam sizin guncellediğiniz dosyanın tam adı bu mu?
V8-T653T01-LF1V412.zip
-
Evet. Güncellediniz mi? Bir drğişiklik oldu mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam AVR yi beraber kurcalamıyorduk o başka bir arkadaştı :) Ses formatlarından anlarım AVR hiç kullanmadım. Aklıma gelen ilk şey sizin denon eski bir cihaz mı? eArc desteği var mı? Oynattığınız dosyada ses kayıpsız 7.1 dolby atmos çünkü.
Hocam ben baktım sizin AVR eARC destekliyormuş. Peki AVR ekranında kaynak olarak TV eARC gibi birşey yazıyor mu? Benim soundbarda eARC yazıyor çünkü en azından emin olurduk sorunun orda olmadığına.
Hiçbir şey yazmıyorsa bence TV ayarlarından giriş ayarlarına bir bakın. Benim TV de HDMI gelişmiş standartlar açık konumda.Size de öyle mi ?
Veya sizin TVde eARC ayrıca açılması gereken bir seçenek olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 16 Kasım 2024; 2:20:33 >
karıştırmışım ))) bi arkadaş özellike soruyordu siz de anlayınca o sorulardan , o sandım.
AVR yeni , Denon 760H zaten hem AVR hem de TV yeni olunca )))
AVRde o kaynapın yazması lazım bi yerlerde aslında , bakayım., ilk defa HDMI in olan bir kaynak seçimi yapmadıgım için duraksadım, bu sfer AVRnin Outundan geriye ses geliyor ya.
TVde hdmi gelişmiş standartlar diye bir yer mi var? baktım ben baya bulamadım.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X