TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (667. sayfa)
-
-
Ayarlar>Kanallar ve girişler>Girişler de en altta var bende hocam HDMI gelişmiş standartlar. Kapalıyken hdmi 1.4 modunda çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
65c855
değil mi hocam? ilginç
firmware ekranınızın da görüntüsünü alabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam C855 değil C835 benimki. V617 firmware.Siz ayarları iyice bir karıştırın TCL bazen değişik yerlere değişik ayarlar koyabiliyor :) Yada C855 de 2.1 ayarı yoktur varsayılan olarak otomatiktedir, o da olabilir.
Evet hocam 65C855
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dogru hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzlediğim test videolarında almak istediğim modelle izlediğim model arasında belli farklar görünce kafam karıştı model aynı ama bariz farklar var.Sonra araştırırken Tr ve Avrupa modellerin bir önceki modeller olduğunu gördüm.Bikaç tv hariç hepsi 2023 model.2024 modellerde bariz farklar var.Kullanılan arka ledler değişmiş daha fazla karartma bölgesi ve parlaklık sunuyor.Bunuda 2024 bi fuar videosunda gördüm.Ya alt modelleri Avrupa taraflarına satıyorlar yada onlar daha uyguna almak için önceki serileri getiriyorlar tam bi bilgim yok.Tcl sitesinde en alttan ülke değiştirince hangi model nerde satılıyor görebiliyorsun.
-
C845 ile ilgili Amazon'da yapılan detaylı bir değerlendirme.
-
DETAYLI DEĞERLENDİRME Mİ
Puah
Ona göre c845 böyle. Bana göre değil.
Ya ni insanlar ne istiyor?
Paralel evren vari bir atmosfer mi olsun yani içinde mi yaşasınlar filimlerin, içeriklerin, maçların...
Açıkçası artık ifrit olmaya başladım da.
Geçen arkadaşa Samsung aldırdım mesela. Şimdi fiyat 700 tl inmiş diyor. Yani insanları gerçekten mutlu etmek mümkün değil.
Neymiş yandan seyredemiyormuş. Neymiş renk ayarları değişip duruyormuş.
Sahi ben tv nin arkasından bakıyorum şimdi hiçbirşey göremiyorum nasıl olacak şimdi.
Bizim millete bazı şeyler gerçekten çok bile.
2005 te Pioneer plazma almıştım mesela.
Şimdi bu tipler o sene de bulunsa idi gevrek gevrek :" yav gaz sızıntısı var heç eyi değil" gibi şeyler geveleyecek.
Bırakın arkadaşlar artık hangisi daha şey hangisi daha ney işlerini.
Bütçeniz ne kadarsa ona yakın güzel panel alıp hayatınızı yaşayınız. Ne yani 7/24 ekran karşısında mı olacaksınız. 4k 8k hadi 100k yayın yapan panel icat ettik yayın altyapısı da olsun acaba onda neleri şey edeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 16 Kasım 2024; 16:51:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi günler.
Kullandığınız soundbar modeli ne acaba.
Tcl ts8132 3.2.1 modeli var 350W
12m2 bir oda için.
BT 5
Hdmi arc var
Dolby atmos
Sizce almaya değer mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknolojiden anlamayan, güncelleme yapamayan tv dd goruntu ayarlarını bile yapamayan cahil birinin yaptığı yorumlar. Soyledigi hic bir şeyin gerçekliği yok
Samsung Q700C benimki hocam. 3.1.2 kanal memnunum.380W olması lazım.Ses seviyesi 15in üstüne nadir çıkılıyor apartmanda. TCL de iyidir diye düşünüyorum. TVnin kendi hoparlörine göre zaten her türlü büyük bir gelişme oluyor. Soundbarsız TV kullanamam artık herhalde.
bende 855 var 845i bilmiyorum ama yorumları kendi içinde saçma zaten.
**mesela görüntü 15-20cm yandan diye bir cümle olamaz. açı söylemen gerekir.
5 metreden izlerken 20cm-1 karış yandan bakmak hiçbir tvde görüntü kaybına yol açmaz ki.
açı konusu çok önemli bu arada bizim forum pek ilgilenmese de. açıları çok başarılı değil daha önce de yazmıştım Mediamarktta bakıp, ama P serisininin açılar çok kötüydü bununki tolere edilebilir. C855 özelliklerinde-speclerinde C755 veya C845e göre açıda farklı birşey var mıydı hatırlamıyorum?
22,5derece yandan bakışlarda bir sorun görmüyorum. 45de tabi ki fark var,
bu arada yandan bakışta görüntü grileşmiyor- neden öyle yazdı anlamadım- beyazlar daha parlak cırtlak oluyor. gama şaşıyor. tabi bende 855 var yine yazıyiyim.
yani 3 metreden izliyorsanız 30derece yandan izlemek kaç cm yandan izleye tekabül ediyor sinüs30 vsvs. vs 1,5-2metre filan herhalde.
20cm nedir şaka yapıyor herhalde.
Ben şahsen OLED bile izleyecek olsam ki açılarda inanılmaz kusursuz onlar,
izleyeceğim yere karşıdan bakacak şekilde döndürüyorum biraz üniteyi. yandan izlemeyi sevmiyorum. ( bunun için döner ayak bulursam sipariş edeceğim)
kalabalık aileve geniş koltuklar var ve her an heryerden izlenecek ise 45 derecelerden bahsediyorum - o zaman OLED alın.
** ses çok iyi 5+1 çöp ? tam saçmalamış, yahu gerçek 5 kanal çevresel ses alacaksın, arkanda speaker olması olay zaten, çıkar onu depodan... akıllı arkadaşım.
övdüğü yerde de yerdiği yerde de saçmalıkalr var neyse uzun yazı oldu ,
845 ve 855 arasındaki farkları hatırlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Kasım 2024; 20:0:14 >
-
Burada detaylar var (c845 vs c855)
flatpanelshd
TCL C855 (miniLED LCD) reviewhttps://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1729508352#:~:text=The%20C855%20is%20a%20Google,door%20to%20new%20video%20features.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 16 Kasım 2024; 20:47:5 >
-
Maclarda ayarlariniz nasil sizlerin c855 için
eveeet bahsedilen dalgalanmayı heleşükür gördüm.
çok sinirlendim TVyi satmaya gidiyorum.
maçı pırıl pırıl izledim,
upscale ise upscale detaylar canlılık herşey güzel. uydu alıcıyı fişten çektim.
sadece oyuncu değişikliği sırasında,
kamera giren oyuncuyu zoomladıgında, giren oyuncu hızla koşarken, kafasının yanlarında harelenme oluştu. dikkatel bakıyordum zaten görmek için. 2 saniye sürdü.
yani bahsedilen şey bu muydu??
-
Bende olan bu sadece , kafanin dibine girince kafa gibi onden giden kafalar olusuyor dalga dalga :((
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X