Aynı fikirdeyim. Az önce atv de destan diye bir dizi izliyordum. Hareketli sahnelerde, seri şekilde el hareketi yada kameranın hızlıca döndüğü sahnelerde benim c728 sapıttı diyebilirim. Askerlerin üzerindeki siyah zırhlar var, hareket halindeyken zırhın olduğu bölge hareket ettikçe zırhın etrafindeki pikseller bulanıklaşıyor. Artık edge led gibi aydınlatma izlenimini geçtim bu şekilde neredeyse "kare atlama" ve siyah obje hareketinde bulanıklaşma gibi değişik kusurlar farkediyorum eşimde keza televizyonu izledikçe farketti. C728 kullanan ve karasal yayın izlerken bu şekilde sorun yaşayan başka arkadaşlar var mı ? İlaveten her kanal değiştirdiğimde yaklaşık 3-4 saniye boyunca görüntü slow motion edasında kasarak devam ediyor, totalde 5 sn sonra normale dönüyor. Resim modunu sinemaya çekince bazı kanallar ve netflix-youtube videolarında panel yine sapıtıp kasıyor-görüntü titriyor gibi davranıyor (bknz netflix witcher) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 30 Kasım 2021; 23:25:43 > |