< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (230. sayfa)

-
-
Benim ürün için bugün "ürün tedarik edildiğinde gönderilecektir" yazıyor. Mh sordum, şu an ürün yok, size bilgi verilir gelince dedi. Süreç ne kadar sürer dedim, stok bilgisi hakkında bilgimiz yok dedi. Hadi bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mini led için çok pahalı değil mi ustad? Bu fiyatlara oled alınır rahatlıkla.quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
65 C845 HB üzerinden satışa sunulmuş ama beklentimin çok üzerinde rakam.. 73 bine yakın fiyat yazılmış. Bu kadar olmasını beklemiyordum.
https://www.hepsiburada.com/tcl-65c845-65-164-ekran-uydu-alicili-4k-q-mini-led-google-tv-p-HBCV00004ORWN3?magaza=So+Scandal&url_src=and-product-detail
Amazon üzerinden 65 C835 şuan 45 civarı. 4 5 ay önce 33 bindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet ne yazık ki çok yüksek rakam yazılmış. Giriş fiyatı 49 bin görünüyor 2 Ağustos günü. 5 gün sonra bu fiyata fırlamış. Diğer bir çok satıcıya geldikçe rakam da düşecektir. OLED den pahalı olmuş bu rakam. Ayrıca 65" C935 bile bu rakamdan düşük bulunabilse.
Kısaca saçmalık olmuş. Bilkom gibi bir servis anlayışı ile bu kadar büyük paraları bu TV ler vermek gelmiyor insanın içinden. Diğerleri de aynı rengin laciverti gerçi birşey değişmiyor bu ülkede.
55c735 ve 635 in panelleri aynı mı? Oyun oynamak için almayacağım. Annem, babam için maç, dizi falan izleyecekler. Tavsiye eder misiniz?
Bu kullanımda qled veya normal Led olması fark eder mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel 55q9900 IPS panel ve smart tv öneririm aile için. Kumandası da numeretrik tuşlu.
-
Hala bulunabiliyorsa 835 alın derim 845 pek bekleneni veremicek gibi geldi incelemede benim anladığım...
Merhaba,
Niyet var ama 3 4 ay sonra anca. Amazon'da ve bir kaç yerde uzun zaman sonra stoklara girdi c835 nedense. Tamda C845 piyasaya çıkınca hemde.
C845 oldukça üstün özelliklerde muazzam bir cihaz aslında. Fiyat farkına bakılırsa C835 çok daha alınası olur şu şartlarda.
Emekli olunca piyasa ve fiyat durumuna göre 2024 modeller ile kıyaslayıp değerlendirme yapacağız artık.
65 C 845 Avrupada 1100 Euro civarında, biz avrupalılardan çok daha zengin olduğumuz için bizde iki katından fazla..
ziwwie
TV Mini LED TCL 655C845 Google TVhttps://ziwwie.com/tv-mini-led/16859-tv-mini-led-tcl-65c845-google-tv.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=afiliacion&utm_content=374330 -
Trendyol sitesi trendyol satıcı fiyat 50, buradaki satıcının pişkinliği 70 küsür yazılmış.
Bende de tcl c715 var, ps5te bazı oyunlarda arada oluyor dediğiniz sorun. Çok sıkıntı etmedim açıkçası ama kablo girişleri tam oturmamış olabilir yada hdmi girişini değiştirsek sorun giderilebilir gibi
65C645 Düşünülebilir Son Model ürün üründe 1440p(2K) 120HZ Olayı Mevcut Birde USB 3.0 Mevcut gözüküyor Nedense Bu USB 3.0 Üst Versiyonlarda yok Hep Bir Ara Üründe oluyor USB 3.0 Disk Üzerinden Blueray Filmleri Oynatmak İçin Çok Lazım Oluyor Mevcut USB 2.0 Çok Düşük Okuma Hızları
-
50.000 bile fazla, kişi başına milli geliri bizim 4-5 kat fazla olan ülkeler 33.000 TL'ye alıyor. Onlarda da KDV, gümrük vergisi var. TRT payı ve ÖTV % 50'mi farkettiriyor ?
-
arkadaşlar merhaba 12-15k arası 50inc sorunsuz model önerileriniz nelerdir, oldukça çok model var kafam karıştı
-
arkada bulunan hdmi çıkışlarını 2 tanesi 60 ıki tanesi 120 hz . 60 hz olan Porta takarsanız sorun çözülür
Hocam eğer hdmi kabloyu doğru porta taktıysanız ve hdmi kablonuzda herhangi bir sorun yoksa siz de benim yaşadığım sorunu yaşıyorsunuz. Bende 55c735 var ve VRR destekleyen 120hz li oyunlarda bu sorunu yaşıyorum. Ben Tv yi alalı 3-4 ay oldu. Forumlara yazdım youtube da çok çözüm aradım ama kesin bir çözüm bulamadım. Tv yi iade etmeyi düşünüyordum ama sonradan şöyle bi çözüm buldum. Size de faydası olması açısından yazayım: bu sorunu yaşadığınız zaman Tv nin kumandasındaki kapatma tuşuna basılı tutun. Çıkan ekranda tamam diyerek Tv yi tamamen kapatın. Sonra tekrar açtığınızda sorun yaşamadan oynayabileceksiniz. Bi süre sonra tekrar aynı sorun olursa yine dediğim şekilde yaparak sorunsuz oynayabilirsiniz.
c745 ne zaman çıkacak ve fiyatı ne olacak 65 inch için bilgisi olan var mı?
-
55c735 ile aranıza giriş yapmış bulunmaktayım. Geçici kurulum olduğu için ilerleyen aylarda ancak yorum yapabilirim. İlk izlenimlerim gayet iyi. +1 yıl kasko hediyeleri varmış ve kablosuz kulaklık hediye ettiler. Amazon üzerinden sipariş vermiştim
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X