Kodi veya MrMC lite media playerları deneyebilirsiniz. Ama yıl olmuş 2023, hala neden hdd'den seyrediyorsunuz? Stremio indirip online izleyin. Hiç uğraşmayın indirme, takılma, altyazı uydurma vs... problemlerle. Tek kısıt filmler ingilizce. Ayrıca android ayarlarında erişilebilirlik - altyazı ekranında metin boyutu ayarlanabiliyor olmalı... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 5 Nisan 2023; 20:45:4 > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (191. sayfa)

-
-
Arkadaslar tcl 55 ekran qled tv alacagiz
55c725 alinir mi hala
55c725g var farki nedir G olan daha ucuz gibi
Ikiside qled mi 16 bini gecmek istemiyoruz fiyat olarak.
Android olmali birde arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 6 Nisan 2023; 12:58:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çünkü 144 hz ile hdr görüntü alamazsınız. 120 hz de hdr görüntü alabilirsiniz. Hdmi bant genişliği ancak bunu destekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikisi de aynı tv, yazılımları farklı. G olan google tv, olmayan android tv. Google tv alırsanız yazılım desteği daha uzun süre verilir.
-
Selamlar;
Bu benim de aklıma geldi. 120, hatta 60'a kadar düştüm; fakat halen ayarlarda monitörünüzün HDR sertifikası yok diyor ve HDR videoları oynatırken TVde bu sinyal HDR'dır mesajı gelmiyor.
NOT: TCL'nin destek birimine konuyu mail attım; fakat herhangi bir dönüş olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSA -- 7 Nisan 2023; 10:45:52 > -
YouTube dan video açınca hdr10 bildirimi köşeden geliyor..
Camdaki kızı izlerken KanalD de çözünürlükten dolayı kumlu olduğunu farkettim. MPEG nr ayarını ayarlardan açtım Star Tv'de yokdu..MPEG nr kapatınca görüntünün üzerinde bir tabaka kumlu kumlu hareket ediyor.
Dv ile ilgili olarakta TV8 yemekteğiz izlerken insanların çevresinde bomba patlama efekti gibi pixelleşme yapıyor acil kapatılması lazım
50c635g nin ön cam ısısı 31.2 derece, arka radyatör ısısı 40 derece arka plastik 35 derece ölçüm yaptım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 11 Nisan 2023; 0:39:14 >
Bu tv.de kanal düzenleme nasıl oluyor arkadaşlar?
Değiştir seçeneğinde örnek:40. sıradaki kanalı 5. sıraya alıyorum,5 teki kanal 6 ya gideceği yerde 40a gidiyor.
Çok zahmetli bir iş.
Başka bir yolu varmı?
Öncelikle cevap için teşekkürler. Kodi'yi indirdim, 1080p videoları görüyor ama 4K videoları görmüyor sanırım. Denedim ama görmedi. Stremio nasıl çalışıyor, 4K seçeneği var mı, Türkçe altyazılar mevcut mu bilmiyorum doğrusu ama bir bakacağım, teşekkür ederim.
Evet ayarlar- erişilebilirlik- alt yazı kısmından alt yazıyı büyütüyorum zaten ama altyazı boyutunda hiçbir değişiklik olmuyor. Çözmek istediğim sorun da bu. Yazılımsal bir sorun var gibi duruyor, aylardır bu sorunun çözülmemesi çok garip.
-
Kodinin arayüzü 1080p dir, dosya oynatırken 4k sinyal gönderir. Stremio torrente dayalı bir medya player, dosyaları indirmeden gösterme seçeneği var. Altyazı tercihi olarak iki dil seçebiliyorsunuz, bütün altyazı veritabanlarını tarayıp tercihinize en uygunu olanını kullanıyor.
TCL nin yazılım tarafının bu düzelmiş hali, geçen yıl sürekli takılır, tv kapanırdı. Ancak düzeltiyorlar.
-
indirdim ancak tıklayınca netflix açılıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stremionun ayarlarını yapıp eklentilerini kurmanız lazım. Tv üzerinden eklenti ayarı yapamıyorsunuz. Sadece senkronize etme var. Torrent ayarlarını yapmazsanız düzgün çalışmaz. O yüzden android telefonunuz varsa ona stremio programını kurup eklentileri yapıp tvden de senkronize etmeniz lazım.
Siz ayrıca reklamlarına tiklamissiniz. Film dizilerin en başında Netflix Apple prime VS reklam linkleri olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 8 Nisan 2023; 13:0:29 >
arkadaslra bende TCL 50P615 televizyon var güncellemeden sonra tcl soundbar i vardı televizyon tv kanalları izlerken ses çok kısık geliyor ama netflix yada amazon prime a girince tam ses alıyorum televizyon tv kanallarında sesi nasıl yükseltebilirim ?
-
Merhaba hayırlı forumlar . 2 gün önce 65c835 televizyonu satın aldım yanında tcl 6110 soundbar hediye olarak geldi. soundbarı hdmi arc portuna bağlıyorum fakat ses çıkışı olmuyor. Biraz araştırdım tv den hdmi cec özelliğini aktif etmek gerekiyor diyorlar fakat öyle bir seçenek bulamadım . Bilgisi olan veya böyle bir sorunla karşılaşan var mı
-
Aleyküm selam. Hocam muhtemelen kablonuzda bir sıkıntı var. Öncelikle kablonuz gerçek hdmi 2.1 48 GB bant genişliği destekliyor mu, HDR gibi sertifikalara sahip mi öğrenin. Bir de pc de hdr aktif ettiniz mi, bir de FREESYNC premium özelleğini de devre dışı bırakıp dener misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah390 -- 8 Nisan 2023; 14:4:58 >
teşekkür ediyorum bilgi için peki iphonedan da ayar yapılabilir mi?
IPhone da zor. Geçen ablamda deneyeyim dedim beceremedim. Laptop ya da bilgisayar ile deneyin o zaman
Teşekkür ediyorum.
Ayarlar - Sistem - Tüketici Elektroniği Kontrolü ekranındaki hdmi kontrolünü açın, sound bar otomatik açılacak ve tv sesi ona yönlendirecektir. Tv'deki ses kontrolü soundbarın sesini kontrol eder, tvyi kapatınca sound bar da kapanır.
Ayrıca Ayarlar - Ses - Gelişmiş Ayarlar ekranındaki Dijital Ses Çıkışı Oto veya İçinden Geçirin olarak ayarlanmalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 8 Nisan 2023; 15:22:10 > -
Televizyon ten rengini nasıl gösteriyor gerçekçi mi? Bir iki görsel atabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim hocam dediğin yerden açıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X