< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (189. sayfa)

-
-
O halde izleme zevkini bozuyordur değil mi hocam? Ben im için film ve dizi çok önemli Netflix ve Amazon’dada içerikler hep bu şekilde. Siz o zaman izlerken bu şekilde karanlık mı izliyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her dolby vision da olmuyor. Bazılarında oluyor. Filmin çekim olayı ile alakalı herhalde. Hdr de parlaklık iyi. Genel anlamda memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar c935 te kodi kurdum fakat Harici disk içindeki filmleri görmüyor, vlc de aynı şekilde. Çözüm nedir bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba kurulum sonrası nasıl testler yapılması gerekiyor bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Tcl 65 c835 sipariş ettim de gelince test ederim.
-
Tv eve geldi, kutusuyla duruyor. Teknik servisi kurulum için 2 ay sonra çağırsam bir sıkıntı olur mu? Bunun bir sınırlaması var mı acaba? Bilen arkadaş varsa çok makbule geçer.
-
Herhangi bir sınırlama var mı bilmiyorum ama, hukuken garantiniz size teslim edildiği anda başlamış demektir
2 hafta içinde yapmazsanız sorunlu çıkarsa aldığınız yere iade edemezsiniz. Uğraşmak zorunda kalırsınız. Bence kurulum yaptırın...
Bu bilgi yanlış.
Çünkü sizin 2 hafta olarak belirttiğiniz süre herhangi bir koşul ve şarta bağlı olmadan cayma süresini ifade eder. Üründe herhangi bir sorun çıkması ise, ayıplı mal demektir. Ayıplı malda da iade veya değişim hakkımız ilk 6 aydır.
Hocam toplam garanti süresi çok önemli değil 2 ay boşa gitsin önemli değil. Sadece şimdi servis 2 ay sonra geldi kurmaya, tv'de bir sorun çıktı diyelim. Benim televizyonu uzun süre kutusunda saklamış olmam benim garanti haklarımda bir eksikliğe neden olacak mı onu merak ediyorum. Tv'yi zaten iade etmeyi pek düşünmüyorum. 2 ay sonra kim bilir ne kadar olacak fiyatı. 65c835 modeli bu arada.
-
Hayır haklarınızda hiçbir kaybınız olmaz. Sadece şöyle bir durum olabilir. Servis 2 ay geçtiği için kurulum olayını ücretli yapabilir o da servisin politikası buna kimse bir şey diyemez
Anladım hocam çok sağ olun. Amazon'dan aldım tv'yi. Kurulum zaten ücretli diye düşünüyordum ama ben en iyisi müşteri hizmetlerine mail atayım. Pazartesi'de ararım artık.
-
Amazon'dan aldıysanız zaten o size hiçbir konuda sıkıntı yaşatmaz merak etmeyin.
Ama servise mail ile başvurup yazılı bir cevap almak işinizi garantiye alacaktır
Arkadaşlar 3 gün önce 55P735 modelini aldım yapmam gereken bir setup varmı acaba tavsiye edebileceğiz
Ben geçen hafta aradım 6 ay kurulum hakkımız varmış...
Banada kurulum tarihinden itibaren garanti başlar ne zaman isterseniz o zaman kurdurabilirsiniz demişti TCL müşteri hizmetleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 2 Nisan 2023; 12:26:48 > -
TV geldi mi arayın sevisi. Gelsinler kurup testleri yaptırın sonra kutuya geri koyun.2 ay sonra yeniden açarsınız.
-
c935 kullanan varmı arkadaşlar çok merak ediyorum cihazı.
-
Dv kapatmanın bir yolu halen yok sanırım. Dizi film için bu tv alınmaz.
herkese iyi akşamlar. Herhangi bir C635 modelini kullanan var mı? Çoğu popüler uygulamayı yükleyemiyorum. Disney plus uygulaması cihazınız bu sürümü desteklemiyor diyor. Hesabım Türkiye’de olmasına rağmen turkcell tv ve ssportplus bu uygulama ülkenizde kullanılamıyor diye hata veriyor. Bunun gibi hatalar alan var mı? Çözümü nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilisyus -- 2 Nisan 2023; 20:19:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X