Hocam duvara astıra bilirim, eşyaların gelmesini bekliyorum. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (190. sayfa)

-
-
Baya iyiymiş.
-
Ben aldım ama kurduramadım bu hafta içi nasipse servisi çağırıyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HDD Formatı Desteklemiyor olabilirmi Elinizde TVde Çalışan Bir USB varsa NTFS ile birde Fat32 İle Deneyin Birde ExFat ile Deneyin Görüyormu diye
-
Arkadaşlar güncel kanal listesi var mı elinizde. Kanalların ağzına ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TKGS olarak güncellemiyormu usta
-
Kanal taşıma işi biraz zor, degiştire tıkliyorsun, seçtiğin kanal öne, diğer kanal 40 yada 140a gidiyor
Malesef tlgs bulamadım. Sanırım yok. 50c725
Fox hd sinyal yoktu manuel aramadan fox arattım sadece ama hepsi komple değişti bazıları yok oldu
65c725 vardı arkadaşta onunda tgks var cihaza google tv yüklü belki ondandır
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 4 Nisan 2023; 18:28:17 >
Hocam buldum çözümü.
Android TV'de Ayarlar -> Uygulamalar - Kodi -> İzinler -> Dosyalar ve Medya'ya gidin ve Her zaman izin ver'i seçin.
Ardından Kodi'yi yeniden açın.
65c735 modelini aldım. Monitör olarak kullanıyorum çoğunlukla. Sorum şu:
Uygun bir kablo ile 144HZ elde edebildim; fakat monitörü standart monitör olarak gördüğünden olsa gerek HDR desteğini vermiyor gibi görünüyor PC üzerinden. Klipler filmler indirdim, fakat videoyu çalıştırdığımda, TV HDR sinyali aldığına dair bir işaret vermiyor ekran üzerinde.
Bu tip 120+ HZ görüntü üreten TVlerde benim karşılaştığım sorunu yaşayan veya çözüm bulanınız var mı?
NOT: TVnin gamer modu sadece konsol takıldığında aktif oluyor. Bu benim için hayal kırıklığı oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSA -- 4 Nisan 2023; 23:20:33 > -
TV güncellemesi yaptınızmı usta tv kendini güncellemiyor usb üzerinden kurulum gerekiyor birde en güncel sürüm ile deneyin
V503 sürümü var 13 şuabtta yayınlanmış telegram kanalında C735 vs C835 sürümü sanırım C728 ve C825 içinde bu sürüm uyuyor
Her tv için ayrı yazılım yapılmıyor tcl tarafı böyle sanırm tabi bu durumda her sürüm için her cihazda farklı hatalarda olabiliyor sonradan ona göre yine güncelleme çıkartıyorlar
-
TV cumartesi günü kuruldu. Sistem ilk çalışırken kendini uzun uzun güncelledi; fakat hangi versiyona güncelledi bilmiyorum.
Siz pcden bağlayınca HDR sinyalini görüyor mu TV? eğer görüyorsa ayarlarınızı öğrenmek isterim.
-
PC deki olayı Bilmiyorum eski bir pc var sadece onu takınca youtubeden hdr videomu açıyoruz nasıl test yapılıyor pc tarfında
-
Evet, yeterli olması lazım (tabi 4k görüntü aktarıyor olduğunuzu varsayıyorum)
-
TCL 55C715 model bir televizyonum var. Ürünü alalı 2 yıla yakın oldu, üründen memnunum ancak yaklaşık 2 ay önce gelen son güncelleme ile (şu an en güncel versiyonda) televizyonun dahili media player'i değişti. Artık alt yazılı bir film izlemek istediğimde alt yazı boyutu çok küçük görünüyor ve ayarlardan alt yazı boyutunu değiştirsem bile alt yazı boyutu değişmiyor dolayısıyla okunmuyor ve izleyemiyorum. (Alt yazı video üzerinde dahili değil, .srt ile eklenen alt yazı formatında bahsediyorum, dolayısıyla bunun boyutunun ayarlanabilmesi lazım.) Gerek TCL müşteri hizmetleri gerekse yetkili servisle iletişime geçtiğimde yapılabilecek bir şey olmadığını, ancak yeni yazılım güncellemesi gelirse düzelebileceğini söylediler. Ancak 2 aydır yeni bir güncelleme gelmedi ve televizyon en büyük keyfim olan film izleme konusunda hiçbir işe yaramaz hale geldi. Aynı model TV'si olanlar ya da sorunun farklı bir çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Çare olarak marketten farklı bir media player indirip kullanayım dedim, ama Android marketteki çoğu media player 4k videoları oynatmada sorun yaşıyor. Videolarda kasmalar oluyor. Nova media player aralarında en stabil olandı ancak onda da denediğimde ayarlar ara yüzünü açtığımda altyazı geliyor, ayarlar penceresini kapattığımda ise alt yazılar gidiyordu. Bu da ayrı bir konu başlığı. Anlayacağınız tam alternatif bir yol buldum derken onda hiç anlam veremediğim bir problemle karşılaştım. Bu konuda da bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X