< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (150. sayfa)

-
-
tv kuruluma geldiklerinde trt1 4kyı ekliyorlar usbden kanal listesi atıyorlar eleman fabrika ayarlarına dönsenizde yeni güncellemeyle artık tkgs mevcut kanalları sıralı olarar ekliyor tkgs sistemine göre dediler tabi bu GTV de geçerli olabilir ATV olan tvlerde tkgs daha oturmamış olabilir
-
55c735 tv alan arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilirmi acaba
-
hocam selamlar. ayını tv yi şuan ben sipariş verdim. ürünü kullandınızmı ? deneyimleriniz ve düşünceleriniz nelerdir ?
-
Elinde hazır kanal listesi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam horoz lojistik saolsun TV hala izmirde sipariş edeli 5 gün oluyor. Yarın veya perşembe teslim edilir diye umuyorum, daha servis gelip kurulum yapacak. Ben de bi an önce gelmesini istiyorum ama sitedeki yeni fiyatı görünce diyorum ki sabır.. kurulunca deneyimleri paylaşırım tabiki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
maçları trt 4k dan izliyorum herhangi bir sıkıntı bozulma kumlanma yok cam gibi, tv 55c728
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 22 Kasım 2022; 16:24:18 > -
hocam selamlar. 55c735 modelini aldım bende. tv den memnun musunuz ? uydu kanalları, netfilix youtube vs.
-
Bende bugün 17k ya aldım. Ucuzlamasını bekledikçe her şey daha da pahalılaşıyor maalesef. Kurulum yapıldıktan sonra yorumlarınızı iletirseniz çok sevinirim. renk ayarları vs. de öğrenirsek birbirimize paslaşırsak güzel olur. sizden haber bekliyorum :)
-
Horoz bana da aynısını yaptı 7. günde ancak getirebildi. Allahtan kutu sağlamdı ve kurulum için TCL i aradım servisin randevu için araması 1dk sürmedi ve Aynı günde hemen geliyoruz dediler kurmaya.
Yer adana cihaz 55c728g (google-tv)
Kurulum bitsin aksam deneyimleyip sorusu olana yardımcı olurum.
-
Ben geçen hafta Perşembe gecesi Vatan' dan 15700 e denk getirip aldım hocam. Umarım beklentileri karşılar. TV yi aldıktan sonra açıkçası daha fazla araştırma fırsatı buldum.
Henüz geçen hafta yayınlanmış bi inceleme yazısı
https://www.avforums.com/reviews/tcl-c735-55c735k-4k-qled-lcd-tv-review.20283/
Renk ayarları için şu videoyu referans alacağım
https://www.youtube.com/watch?v=RL6K2N5Hd6M&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Horoz hakkında hiç iyi şeyler duymuyordum zaten şansa o denk geldi mağaza teslim olsaydı direk gidip alacaktım. Umarım bana da öyle bir servis denk gelir de hızla kurulur.
teşekkürler kardeşim
-
Öğleden sonra servis kaydı açtırmıştım. tam şu an kurulum yapılıyor. Ben evde yokum hayırlısı bakim rica ettim tüm testleri yapın diye.
servis kutuyu 2 sene boyunca atmayın demiş:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hm1506 -- 22 Kasım 2022; 17:7:42 > -
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın akşam yorumlarınızı bekliyoruz.
6 ay neyse de 2 sene boyunca kutuyu saklamak da ne bileyim saçma geldi.
Bende vatandan 55c728 almıştım 12.999tl deki fiyatdan horoz lojistik izmirden 9.kasım de17:17de giriş görünüyor bana gelmesi 16:kasım öğlenden sonrayı buldu tabi ben ürünü almadan iade diyerekten geri gönderdim zaten önceki gün vatana bildirmiştim durumu iade için son durum ne oldu bilmiyorum daha sonrada amazondaki 55c735 indirimini gördüm 16.999 derken sonraki vatan indirimi çıktı 15.300 gibi bir fiyatda göründü kayboldu firsatlar anlık geliyor gidiyor amazondaki çıkış istanbuldan yapıldı ertesi gün geldiler tcl firmasını aradım kurulum için sonraki günde kuruluma geldiler philips servisiymiş kendileri her bölgede değişiyor servisi kendine özgü bir servis düzeni yok firmaları değişebiliyor her yerde iyi bir kalite çıkmayabilir tv de sorun çıkmadıkca servis de sorun olmaz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 22 Kasım 2022; 17:13:46 > -
İzmir'den İstanbul'a gelmesi 7 gün mü sürdü yani, eyvah eyvah. TV dağıtım merkezine gelse ben gidip kendim alırım problem değil. Yeter ki İstanbul'a gelsin. Amazon kargo konusunda başka seviye zaten. Hadi bi tık uyguna geldi diye geç gelmesini göz ardı ediyorum artık.
TV yi beğendiniz mi hocam genel olarak peki?
bende bugün trendyol üzerinden incehesap tan aldım. bugün kargoya vermişler. tabiki horoz lojistik
bakalım ne zaman gelecek avrupa yakasından anadolu yakasına
-
horoz lojistik 9unda ürünü alıyor gelmesi 16yı buluyor izmire geri gitmesi şimdi sordum vatana ürün 19unda ellerine ulaşmış geri dönüşü hızlı olmuş aslında yine uzun bir süreç ptt bile daha kısa sürüyor bu durumda
tcl beni baya korkutmuştu bu gosting olsun bu pastelleşmesi olsun yazılan bir kaç sorun yüzünden 728i görmeden iade ettim 735 serisi daha yeni belki panel konusunda daha sıkıntısız diye okadar fiyatlara çıktık cihazı zaten konsol pc bağlamak için tercih ettim evde pek uydu tarafında aktif değil genel olarak güzel görünüyor tam olarak daha deneyimleyemedim uzun kullanımda artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 22 Kasım 2022; 17:35:26 > -
aldığım fiyata göre memnunum, renkler çok iyi dirty screen yok, köşelerde ışık sızması vs yok, siyahlarda fiyatına göre tolere edilebilir, oyun konsolu konusunda çok iyi. uydu alıcısında sıkıntı yok kanal geçişleri digiturkle aynı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X