Ayarlar - Akıllı Ayarlar - Akıllı Fotoğraf - Uyarlanabilir Paraklık açıksa kapatın. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (149. sayfa)

-
-
Merhaba arkadaşlar,
C728 televizyonuma güncelleme geldi bu son sürüm müdür ve google mı android TV mi bu işlerden pek anlamıyorum bilginiz var mıdır? İyi mi bu sürüm.
V8-T615T01-LF1V098.000378
V5.2.0(V8-2209170-MF1V520)
Bunlar yazıyor sürüm bilgisi olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet şuan için en son sürüm yüklü 098
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android son sürüm o. Androidken Google güncelleme gelmez. Aynı şekilde diğerinde de android gelmez. Ancak siz isterseniz harici yükleyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ki android surum halen v91 c825 kullanıyorum. Sizde kontrol edebilir misiniz?
El ile USB den ota güncelleme yapmanız gerekiyor 098 için. Şuan TL’nin en stabil versiyonu 098.
Daha önce de sordum, başlık altında da aradım bir türlü cevap bulamadım, sorum şu:
TCL Android televizyonda (benim model C725) kanal listesinde bir kanalı nasıl arıyoruz?
örneğin TRT müzik diye bir kanal var, ben bunu açmak için tüm listeyi gezecek, ya da 1000 küsür kanal sırasını ezberlecek miyim!
Klasik uydu alıcısı da alfabetik arama ile kolayca yapılan bu işlem şu gelişmiş cihazlarda yok mu?
İnanın geçen gün bir kanalı ararken pes edip televizyonu kapattım.
Hayda niye vermiyor ki direl indirsek herhalde telegramdan mi bulmamız gerekiyor. Sizde var ise bilgisi c825 icin iletebilir misiniz
Buldum indiriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stagemasterone -- 20 Kasım 2022; 22:33:59 >
Bugün mediamarktta 65c735 20k 10 taksit seçeneği vardı. Kafa karıştırmaya gerek var mı alınır mı sizce. Gemileri yakmak üzereyim 😆
Arkadaşlar bu hızlı geçişlerde titreme sorununu çözebilen varmı ?
Bendede c825 miniled modeli var muhteşem gerçekten bir Tv'de olması gereken en iyi görüntüye sahip
Arkadaslar 55c728 tvye sahibim. sadece trt 4k kanalinda videolardaki gibi bozulmalar oluuor dakikada 1 veya 2. Nedeni ne olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 21 Kasım 2022; 20:17:14 >
Bende TRT 4k var ama sinyal yok diyor. Farklı bir frekans mi girmem lazım ve nasıl giriliyor TV yeni kuruldu.
Neredeyse 20 yıldır şu forumda sorunlara çare ararım, ilk defa böyle bir olay görüyorum.
Bu başlığa 2 kez benzer içerikle aynı soruyu sordum.
Bir kişi de çıkıp yorum yapmadı.
İşin ilginç yanı versiyon numarası gibi kullanıcıyı çok da ilgilendirmeyen meseleler hakkında mesajlar sürekli devam ediyor.
Eskiden biri birşey sorunca o başlığın ileri gelenleri / müdavimleri mutlaka ilgilenirdi. Yardımcı olmak isterdi. Kimse cevap vermek zorunda da değil ama yine de çok şaşırdım bu duruma.
Nasıl olsa bu mesajı da kimse okumayacak / umursamayacak diye içimi dökeyim dedim.
-
Kanalları favoriledim, 50 kanal arasında gidip geliyorum.
Sesli komutu kullanabilirsiniz. Kanal hangi isimle kayıtlı ise onu söylerseniz o kanalı açar. TRT 1 veya Show TV gibi..
-
Sorunuzun cevabını maalesef bilmiyorum zira Tcl televizyon kullanıcısı değilim, almayı düşündüğüm C935 modeli ile ilgili paylaşım olursa diye ben de bu başlığı takip ediyorum.
Diğer yandan 20 yılda bu kadar az mesajınız varsa, siz de ihtiyaç olduğunda kendi derdine çare arayıp başka paylaşım yapmadan köşesine çekilen mevcut çoğunluktansınız demektir.
10-15 sene öncelerde forumu domine eden eskilerden bazıları emekli hatta vefat edenler oldu, müdavimlerin çoğu da her geçen gün artan kavga ortamı, hakaret içerkli mesajlar ve üyelerin saygısızlığından bıkarak forumu terk etti zaten.
Benim nazarımda mesajınız okunmuş ve umursanmıştır. Sevgiler.
-
55c728 modelini almıştım geçen hafta. Google tv yazılımıyla geldi kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum istediğim uygulamaları yükleyemedim. Android tv ye çevirebilir miyim? Çevirince garanti bozulur mu?
Arkadaşlar TCL 65P635 , Vatan'a indirimlerinin birlikte 14.500'e geliyor zira TLC veya bu model hakkında birşey hiç bilmiyorum...
Bu TCL 65P635 modeli alınır mı? Kaliteli bir tv mi?
Philips'lerin şu arkası ışık olan modelleri veya Qled birVestel'den iyi mi?
Bende 55c728 sahibiyim. Aynı şekilde bende de bozulmalar oluyor, aynı yerde hatta. Sadece trt4k da var. Diğer kanallarda yok. Yeni güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum, daha resmi olmayan güncelleme gelmiş sanırım. Ben lnb'den diye düşünmüştüm yada sinyal mi zayıf geliyor diye. Sizde de aynısını görünce televizyondan sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X