Hocam fiyat çok iyi. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (148. sayfa)

-
-
Yaktım gemileri veriyorum siparişi ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pişman olmazsınız. Ben de 2 gün önce 55C725G siparişi verdim. Vermemiş olsam bunu alabilirdim. Hem özellikleri daha iyi, hem yeni seri. Aradaki fiyat farkına değer.
-
Verdim hocam siparişi hayırlısı olsun artık umarım pişman olmayız...
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum hdmi 4k 120 hz portuna pc baglamama rağmen 4k da en fazla 60hz görünüyor çözüm bulabildiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün sabah vatanda başka bir tv baktım webe özel 12.549 du öğleden sonra baktım webe özel 13.135 olmuş öğleden sonra fiyatlara güncelleme yapmışlar sanırım
-
Arkadaşlar sizce https://www.youtube.com/watch?v=cvQlfNsvbWE&feature=youtu.be burdaki bulutlanma sorunu normal mi geceleri bu siyah ekran beni baya rahatsız ediyor, ayrıca tv nin en altinda gözle görülür bir ışık sızması var model 65c728 servis geldi baktı normal dedi gitti, iade sürem henüz dolmadı ne önerirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=cvQlfNsvbWE&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
C728 Uydu yayinlari icin goruntu ayari onerisi olan var mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
75" C935 modeli satışa çıkacak mı, bilginiz var mı?
65" modelini gördüm satışta ancak 75" düşünüyorum 4-4,5 mt izleme mesafesi için.
Arada aklım Sony X95K modeline de kayıyor.
-
Nvidia'larda yaşandığını, ATI / PS5 / Xbox ta sorunsuz 120 Hz alındığını yazmışlar TCL forumunda. Tabi kablo da hdmi 2.1 olmalı, tv game moduna alınıp VRR-ALL ayarları açılmalı.
-
https://forum.donanimhaber.com/tcl-qled-ve-led-televizyonu-inceleme-paylasim-ana-konu--146510147-87#151953262
-
Sağ altta çaprazda hafif bulutlanma var, sıfır hatalı panel bulmak şans işi.
-
Açılış modunu nasıl kullanmalıyız? Hızlı açılışta arka planda elektrik tüketimine etkisi nedir? Bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman mecbur bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz, bulutlanma ve ışık sızması kaderi o zaman bu tvlerin
Normal tv bölümündeyim yine çıkmıyor, ilk gün yaparken tüm ayarlar vardı6. Yanlış yerden mi giriyorum anlamadım
Akıllı resim ayarı açıksa kapatın, ana ekranda iken resim ayarını standart olarak seçin, bütün ayarlar gelecektir.
Değiştirdikten sonra en alttaki tüm resim modunu uygulaya basın.
-
Benimde öyle reis vrr ve alm yok anlayan yada ayar yapan biri yok mu acaba?
Tamam Hocam akıllı resim kodu açık olduğu için çıkmıyormuş. Ayarları yaptıktan sonra akıllı resim modunu açayım mı kapalı mı dursun?
Siz bilirsiniz, bu otomatik olarak odadaki ışığa göre tv resim ayarlarını değiştiren bir özellik, ben pek sevmiyorum.
-
Oyun moduna almanız, HDMI 2.1 kablo ile TV'nin 1 veya 2 no'lu hdmi girişlerine bağlamanız lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X