Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dukeler Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
18.148
Cevap
502
Favori
1.022.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba ben google kullanıyorum fakat reklam dediğiniz nedir? onu anlamadım.

• Section8 kullanıcısına yanıt

bendede 55c728 var ama ben farkı anlamadım. siz nasıl anladınız? uydu yayınlarında çok başarılı net görüntü alamadım. yada ben görüntü ayarlarını yapamadım. birde şöyle bir şey var özellikle yüksek çözünürlüklü görüntülerde kamera bir noktayı netlediğinde diğer alanlar çok flu oluyor. lg de böyle yoğun bir fluluk olmuyordu. sizde de varmı.

• mamilim90 kullanıcısına yanıt

c728 mi kullanıyorsun. eğer öyleyse görüntü ayarlarını nasıl yaptın.

• maxi909 M kullanıcısına yanıt

youtube de videosu var. %100 çözüm.

• terminator3388 T kullanıcısına yanıt

link? Kablotv olduğu için TKGS işe yaramaz zaten normal çalışan sistem alfabetik hale döndü sorun o

Uzun zaman oldu ayrıca bendeki model C725 olduğundan farklı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hibo H kullanıcısına yanıt

Hocam standart uydu kanalları ve Netflix için bu renk ayarları yeterli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Reklam dediğim ana ekrana zorla bazı programları eklemesi. İstesen de kaldıramiyorsun bunları oradan. Eskiden böyleydi şimdi değişti mi bilmiyorum. Android bana daha sade stabil geliyor nedense...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

telegram grubunun linkini yazabilir misin?

• Mehmet177 M kullanıcısına yanıt

renk ayarlarını nasıl yaptığını yazarsan sevinirim..

• eagle58 kullanıcısına yanıt

55 ile 65 arasında dünyalar kadar fark var dostum nasıl yok .

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    12 bin ile 20 bin arasında da dünya kadar fark var. Mesele bı aradaki fiyat farkına değmemesi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eagle99 E kullanıcısına yanıt

Bence yeterli, ama ben eski plazma kullanıcısıyım, siyahları mümkün olduğunca koyu seyretmeyi, kontrastı yüksek tutmayı severim.

Değiyor bence dostum 12k ile 20k tv özellikleri aynı değil. 20k olan tv hem " hem özellik olarak önde. Çok küçük odası dışında 55" alan herkes ileride pişman olur.

Hocam bence çok iddialı bir yorum.

1-)65" kullandım.En büyük artısı detayları doğal olarak daha iyi görüyorsunuz.Mesela o saç tellerinin taranma şekline kadar detayları görüyorsunuz.Ama eğer izleme mesafeniz yeterli değilse, filmin tamamına odaklanamiyorsunuz.Mesela köşede bir adam geçiyor ama siz onu fark edemiyorsunuz.Cunku çerçeveyi bir bütün olarak goremiyorsunuz.Belirli bir kısmına odaklaniyorsunuz.

2-)Her TV'nin ortalama ömrü 6-7 yıl derler max.Sonrasinda görüntü bozulmaları, ölü pikseller başlar.Yani bir kere almışken 65 alayım ömürlük olsun mantığı malesef geçerli değil.

3-)Ev değiştirme ve taşınma durumlarınız varsa 65" ızdırap olabilir.Gercekten öyle her alana sığabilecek bir televizyon boyutu değil.Yarin daha küçük bir eve geçmek zorunda kalırsınız televizyon kutuda depoda kalır (:

İzleme mesafesi 3.5-4 metre üzerindeyse 65" zaten bir seçim değil zorunluluk olmali.Ama klasik 3-3.5 metre ve aşağısı için 65" rahatsız eder, izlediğiniz şeylere odaklanamazsiniz, gözleriniz ağırır. Hicbirsey gözlerinizden, sağlığınızdan daha kıymetli değil.

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

Valla kendim ve çevremde gördüğümü yazdım hocam benim fikrim bu. Babamlarda 7 yıllık samsung 47" 8 yıllık lg 32" var hiçbir sorun bozulma servis hiçbirşey olmadı. Daha etrafımda benim tv bozuldu değiştirdim diyeni ben duymadım açıkcası ya çocuk kırmıştır ya tv kumanda atmışlar vs. Dh deki bizim gibi kıl tüy peşinde koşmuyor tabiki millet :)) Ama ben zaten yazdım ufak odası olana değil yeterli mesafesi olana yazdım. Ayrıca taşınmada 55" 65" arasında bir sorun olmaz. Orada şu var 55 alırsın 42" bir odayada taşınabilirsin hocam onun sonu yok. 3metre ve üstü 65 den başlamalı kesinlikle. ben 3.2 metreyim 75 alıp almasam diye gidip geliyorum açıkçası :)

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Hocam 55" pişman olunacak bir boyut değil. 8-12K yayınlar/içerikler ve tv çözünürlüğü ve odalar 25-30 metrekarenin üstüne çıkmadığı sürece yeterli olur. Ayrıca benim yukarda konuştuğum tv 55c728 ile 65c728. Bu 2 tv de özellik olarak birebir aynı. Aradaki %60 lık fiyat farkı 55-65 farkına değmez dedim. Diğer bir taraftan TCL upscaling de başarılı bir tv değil. görüntü kaynağı çok kaliteli olmadığı sürece ki uydu yayınımız bu konuda çok geride. TV ekranı büyüdükçe görüntü daha da bozuluyor.

Ben 65" veya büyük tv karşıtı değilim, yeterli ortam, bütçe olursa ve o paraya değecek bir tv olduğunu düşünürsem tavsiye ederim. daha bu hafta kuzenime 65" aldık.

Hocam ben 55" kullanıyorum ve pişman oldum o yüzden kendi fikrimi belirtiyorum. 4k 8k zaten 2 2.5 metre.

Kısaca tv vakit geçiren maç ve konsol oynayan arkadaşlar varsa bir dostları arkadaşları 65 de gidip oynadıklarında zaten eve gelince 55" çöp geliyor .

Son olarak ben 65 75 70 tv bakan arkadaşların star tv açıp dizi izlemekten çok 4k ful hd içerikleri yoğun kullandıklarını düşünüyorum.

Hepimizin fikri farklı olabilir çeşit olur.

Benim salonda 2914 model lg 65 inc 9500 tv var hiç bir arıza yapmadı maşallah oturma odasına 55 728 aldım yeterli konum yer önemli

• hibo H kullanıcısına yanıt

Tekrar merhaba

İlk başta bu ayarları yapmıştım ancak, değiştirmek için girdiğimde bu ayarların çoğu seçeneklerde çıkmıyor. Pasif olan bir yer mi var acaba?

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.