TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (141. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
55c728 vatan sitesinde 12999 tl idi. Fiyat uygun siteden alayım derken, bugün gideyim de göz görerek alayım dedim. 1000 tl de mağazada fiyat düştü ne olduysa. 11999 tl ye aldım. Bakalım kurulum yapıldığında ne ile karşılaşacağım. İnşallah ölü pixel ve fazla ışık sızması yokturdur(aza razıyım).
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bulutlanma olayı gördüğüm kadarı ile neredeyse her TV de mevcut. Kiminde az, kiminde biraz daha fazla. İlk TV aldığımızda özellikle test edip kusur arıyor ve illa ki buluyoruz. Ama bir müddet sonra alışıyor ve kusurlar gözümüze görünmez oluyor. Güle güle kullanmanız dileğimle…
satın aldığın tv nin seri nosunu alaydın teşhir ürünü ne tedbir olarak
-
Arkadaşlar c728 sipariş ettim evde askı aparatı var hareketli ilk kurulumda onlar montajı yaparlar mı acaba ve ekstra ücret isterler mi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar 65 c835 ve 65c935 de piayasaya surulmus ama fiyatlar evlere senlik c937 57 binlira c835 41 bin
https://www.incehesap.com/tcl-65c835-65-inc-165-google-mini-led-tv-fiyati-59784/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence 65C735 için bu fiyat bir tık yüksek 28.000 civarına fald olan Samsung 65Q80B, 29.000 TL'ye yine fald olan Sony 65X90J bulunabilirken. Yeni tv, panel 144 Hz, ama 728'den tek farkı bu. ROM'u da 32'den 16 GB'a düşürmüşler.
-
Biraz var DSE, TV izlerken de farkediyorsanız Amazondan alışverişin avantalı ile iade edebilirsiniz. Servis büyük olasılıkla normal diyecektir bu duruma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 9 Kasım 2022; 17:32:19 > -
935'in paneli gerçek 10 bit, parlaklık 2000 nit, ama Avrupada 1600 dolar olan TV bizde 3.000 dolar. Bir de son TV'lermiş, bitince 107.000 TL olacakmış. Yok ya....
-
Hareketli askılara genelde soğuk bakıyor servisler, düşme-çarpma durumunda sorumluluk almamak için. Sabitlere sorunsuz montaj yaparlar, ücret te isteyeni duymadım.
-
Teşhir ürünü değil. Stokta 2 adet kapalı kutu ürün vardı. Tam o sırada bir alıcı daha geldi. Birini ben aldım diğerini o aldı.
hocam sitede fibabankın 10 ay faizsiz kredisi var bu krediyi mağazadan aldığımız üründe de kullanabilir miyiz?
-
Bulutlanma olmayan bir panel yok hocam. Tv niz normal gibi. Emin olun iyi bir cihaz aldınız paneli sizi asla üzmez güle güle kullanın.
merhaba,hangi mağazadı vatanmı
-
Kullanabilirsiniz ama 12999 TL üzerinden. Bana yaptıkları 11999 TL de fibabanka hariç yazıyordu. Kredi kartına 4 taksit ile aldım.
-
Vatan Bilgisayar Sivas mağasından aldım ve mağazaya gidene kadar 1000 TL lik indirimden haberim de yoktu. 12999 TL ye almaya gitmiştim. Mağazada ürün üstünde yazan fiyatta 12999 TL idi. Ama alacağımız zaman sisteme giriş yaparken ne oldu bilemiyorum 11999 TL fiyat çıktı. Bu indirimi de mağaza olarak biz yaptık dedi satış temsilcisi (ama sanki kendisinin de pek haberi yoktu bu indirimden :-))
-
Vatan mağazalarda özel fiyatlandırma yapıyor genelde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kurdururken hangi testleri yapalım youtube videosu falan var mı?
-
Merhaba...
TCL 65C825 google tv var. 1 ay kadar oldu alalı. USB taktım ama hiçbir şekilde usb yi görmüyor.
Bütün formatları denedim. Exfat, fat32,ntfs vs.
USB3 USB2 farklı usb lerde denedim.
USB şer 32 gb idi.
Harici hdd de denedim. Ama onu da görmedi.
Ne yapabilirim bu konuda. Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X