< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (140. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
amazona bir daha yazdım servis gelsin siz açmayın dediler servis çağırdım bakalım
-
Merhabalar olu pixel ve o leke olayi benim ilk c825 de 1 ay sonra ortaya cikti servis hic sorun cikarmadan tv yi degistirdi sizde de isi yokusa sureceklerini sanmiyorum gelen servis elemanlari zaten birseye karismiyor resmini cekip merkeze atiyor karari bilkom veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden ucuk rakamlar OLED tercih edilir bu rakamlara. Neden bu kadar yuksek rakam yazmıslar ki acaba.
-
Selamlar herkese.
TCL 55C728 modeline bakıyorum amazonda şu anda 15k ya satılıyor. Bu fiyata yakın daha iyisi diyeceğiniz cihaz var mıdır? Bu cihaz hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
-
Vatan'da 55C728 14.400 ben de almayı düşünüyorum ps5 için kullanan varsa tavsiye edermisiniz.
taksit var mı acab?
-
4 taksit en fazla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar bugün akşam hepsi buradan 25 bin tl TCL 65c735g modelini sipariş verdim film dizi oyun falan oynamak için aldım uydu yayını gibi kanallar izlenmeyecek ama bu servis kurulumu için şimdi yorumlara baktığımda şikayet var gibi sitelerde çok olumsuz yorumlar gördüm şimdi siparişi iptal edip etmemek de kararsız kaldım vede c725 serisi için olumsuz dediğiniz yorumlar varmı tecrübeli arkadaşlar
Vatanda 55C728 tv 12999 TL. düşünenler için son zamanların en uygun fiyatı...
-
Aldık reis eyvallah 🙏😁
Çok güzel rakam cidden. Q70B almamıs olsam alırdım çok arasında kalmıstım ıkı TV nın arasında gittim Q70B seçtim ve çok mutlu değilim panelinden.
-
Bende 65c728 aldım.
65q70b niye almadım diye hayiflaniyorum.
Mağazadan incelemiştim q70b paneli bariz daha iyi görünüyordu. Siz neyinden şikayetçisiniz acaba?
-
-
Servis konusunda Samsung bişey diyemem çünkü dşrek gelmeden servise resimleri yolladım abi sıkıntılı panel bellı dedıler degısım yapalım dedıler kesın onayanır merkezden denıldı. Bırde ıade veya degısım secımı bana bıraktılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X