Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.138
Cevap
501
Favori
1.021.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gene forumda paylaşılan
    Samsung M7 43 inç monitör almaya karar verdim.
    50 inç biraz büyük gelecekti.
    43 inç ideal olacak.
    Samsung gelene kadar başka fırsat çıkmaz ise -
    Kullanmayın düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar 55c728 modelini teknosadan teşhir olarak 9447 TL'ye 2 yıl garantili olarak aldım Yayından ziyade dizi film ve pc ile oyun oynamak için kullanmayı düşünüyorum. Forumu baya gezdim okudum arastırdım. Birde sizin fikrinizi almak istedim.
    Fiyat iyi mi?
    Bu kullanım alanlarında bi sikıntı yaşarmıyım? Usb 2.0 olması Usb üzerinden 4k film izlerken sıkıntı yaşatırmı mesela. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

Fiyat iyi,sıfırı 15 bin küsur'a satılıyor. TV'de sorun yoksa ve 2 yıl garanti olacaksa çok iyi.

Herhangi bir sorun yaşamazsınız, cihaz zaten 100 hz ve TCL'nin oyun için ürettiği TV.

USB'den 4K film izlemede sorun yok, ama internet hattınız 50 mb veya üstü ise stremio yükleyip direk TV'den seyredersiniz 4K filmleri. Ama usbden'de izlenir. Kendi medya oynatıcısı pek matah değil, kodi veya mrmc gibi harici bir oynatıcı daha iyi sonuç verecektir. Android 11 yüklü gelir ve harici apk'lar sorunsuz yüklenir.

• 6 serisini satan bir yer var mı?

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Nedense tam emin olamadan almıştım ama söylediğiniz eksiklikler benim için çok onemli değil zira su olsun bu olsun desen fiyat neredeyse 2 katına çıkıyor :) İyi forumlar ✋

Bence önemli olan ne kadar süredir teşhir de kaldı.

Bu firmalar sabah 10 akşam 10 a kadarsürekli açık kalıyor.

Bu da ister istemez led ömrünü etkiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riderman

Bence önemli olan ne kadar süredir teşhir de kaldı.

Bu firmalar sabah 10 akşam 10 a kadarsürekli açık kalıyor.

Bu da ister istemez led ömrünü etkiler

Bencede önemli konu bu. Geldiğinde panelin açık kalma süresini kontrol etmek gerekiyor.

• Kesinlikle önemli bir konu ama 2 yıl garanti süresi olduğunu söylemişler, kullanıma bağlı ekran ömrü panel değişimi garanti kapsamına giriyor mu şayet giriyorsa led ömürünün az kalmasının pek bir önemi yok değişir gelir 2 yıl süre içerisinde.

Edit: Panel değişimi giriyor diye biliyorum.
    Her halükarda iyi kullanımlar, arıza yüzü görmeden kullanırsınız inşallah hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atadersen -- 4 Eylül 2022; 21:59:5 >
  • Atadersen A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi 2 yil garanti güzel bi avantaj ama tabi 2 yıl bozulmadı diyelim yine panel ömrünün azalması mutlaka dezavantaj olcaktır lakin fiyat olarak bana çok makul geldigi için bu durumu kabullendim.

Günümüz televizyonlarının ömrünün ortalama 5 yıl olduğu ve TCL'in SSH anlayışının hiç de iyi olmadığını (tecrübeyle sabittir) göz önüne alırsak üstüne de en ufak arızasında zaten düşük fiyattan aldığınız için değişim yerine ücret iadesi için her türlü yokuşu yapacaklarını söyleyebilirim.

Umarım arızasız ve mutlu olarak kullanırsınız.

HDR 4K film izleyecekseniz USB2.0 dar boğaz yaratabilir.

• aeronics kullanıcısına yanıt
    İhtimaller dahilinde elbette hocam, ailemizin Lg mavi ekran değişimi yapıldı tam 3.yılında o yüzden ben de ihtimal var anlamında karamsarlığa kapılmamak, taktiksel ve mutlu kullanmaya bakmak lazım.
    Hayırlısı olsun😊👍🏻

Kablotv yi direkt anten bağlantısı yaparak mı kullanıyorsunuz yoksa kutudan hdmi ile mi alıyorsunuz görüntüyü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anonymousilver A kullanıcısına yanıt

Anten bağlantısı ile. TV'nin kendi alıcıları her zaman harici hdmi bağlantılardan daha iyi görüntü verir.

Kurulumu nasıl yaptınız? Ben de anteni bağlayıp kanal ara dedim ama kanal bulunamadı hiç.

Kablo tv üyesi olmak ve ya conax modülle, ya da harici kablonet cihazı lazım. Conax modülle kullanacaksanız kablonetin verdiği kartı modüle, modülü de tv'ye taktıktan sonra kanal aramada kablo seçip aramanız lazım.

i-kutu kullanıyorum, conax modüle geçmemin herhangi bir dezavantajı var mı peki?

Tek kumanda, hdmi'ın boşa çıkması, birazcık da olsa görüntü kalitesinde iyileşme...

• TCL 65C728 SS6 ULTRA HD (4K) TV

Bu televizyonun teşhiri denk geldi, fiyatı yaklaşık 16k. Teşhir süresi 3-4 ay arası kabaca. Öneriniz nedir değer mi? Nelerine dikkat etmem neyini kurcalamam lazım almadan önce? 2021 modeliydi yanlış hatırlamıyosam.

Ya bunu alıp geçicem ya da LG OLED65C14LB ye parayı buluşturup girişicem. Bu da başka bi yerde teşhir durumunda. 2021 model 120Hz oled. Fakat 9 aydır teşhirde. O canımı sıkıyor biraz. Fiyatı da c2 lere göre daha uygun, c1 ve c2 serisi farkının çok olmadığını duydum o yüzden buna yöneldim.

• Mazurek kullanıcısına yanıt

Temmuz ayında 13.600 TL'ye sıfırını satıyorlardı, şimdi 22-23.000 bandına gelmiş sıfırı. Bu iki ayda dolar sabit kaldı, tl dersen yüzde 5 enflasyon. Ama zam % 60-70. Gerçi diğer firmalar da zam yapmış, ama onlar hiç değilse 2022 modellerini getirmişler.

LG 65C1 normal 2 yıl garantili ise ona bakın bence....

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.