Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.138
Cevap
501
Favori
1.021.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu google tv olayı çok boş geliyor bana doğru düzgün uygulama yok ve apk uymuyor bu tvye android tv .img imajını atsam oluyormu usb ye 488 yerine hangi sürümü atıyoruz android olarak

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Img her hangi bir sürümü yükleyebilirsiniz. Yalnız bütün ayarlarınız resetlenecektir. Ben alışkanlıktan Android taraftarıyım hep.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Televizyonu almayı düşünüyoruz HDMI 2.1 çıkışı var ama PS5 için 4K/120Hz destekli oyunları oynayabiliyor muyuz ?

Hdmi 2.1 olmasına rağmen bazı yerlerde olmadığı belirtilmiş net bilgisi deneyimlemiş olan birisi var ise yorumlarsa sevinirim.

• 728 olan modeli 120hz var onun haricinde native olarak hz olayı nasıl oluyor bilemiyorum çünkü çoğu tv donanım olarak 50hz yazılım olarak 2000hz ye kadar çıkabiliyor tvlerden ziyade monitörler daha anlaşılır oluyor o yönde fakat ordada 4k 144hz gibi monitörlerde 20bintl üstü fiyatlara çıkıyor bende seneye 55'' C735 olan modeli bekliyorum bakalım fiyatları ne olacak monitörden ziyade bari o paralara tv almış oluruz

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Selam arkadaşlar.
    50P725
    Amazon fiyat 7.400 tl
    Ps4 pro ve netflix tarzı platformalar için nasıldır.
    Kullanan arkadaşlar varmıdır acaba
    60 hz
    2.1 hdmi
    Dled arkadan aydınlatma
    Diger özellikleride iyi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riderman R kullanıcısına yanıt

HDMI 2.1 kağıt üstünde, 60 hz olduğundan bir işe yaramaz. 120 hz sadece PS5 ve Xbox'ta uyumlu oyunlarda devreye giriyor.

P serisi C serisinden daha alt seviye. 50 C 725'e bakın, 1000 tl farka değer. Özellikleri daha iyidir.

Şu günlerde 2022 model TV'lerin lansmanını yapıp satışa başlayacaklar. Bu seriyi de bekleyebilirsiniz.

• hibo H kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler.

• 50c725 ile 55c725 arasında panel farkı var sanırsam 50'de 8ms fakat 55' de 6.5ms gösteriyor birde 55' olanı daha düşük güç tüketimi gösteriyor

• 55 c825 tv nin son güncelleme sonrasında (Sürüm 096 OTA) televizyonu ilk açtığımda ekran gelmiyor kapatıp tekrar açmam gerekiyor çözümü varmıdır?

• TCL 65C728 modelini uzun araştırmalar sonucunda aldım bilen bilir. Deneyimleme fırsatım yaklaşık 15 gün önce oldu yurt dışındaydım yeni geldim evime duvara TCL önerdiği askı aparatına servis nezaretinde gayet ilgi ile kurulumu ve bilgilendirmesi yapıldı. Deneyimlemeye başladığım zaman belki şaşırtıcı gelecek ama tv'nin kendi ses sistemi beni şaşkına çevirdi gerçekten çok iyi geldi görüntüden çok bu husus dikkatimi çekti. Görüntü kısmına gelecek olursak gayet net temiz bir görüntü verdiğini söyleyebilirim fakat tamamen siyah yüksek çözünürlüklü bir siyah fotoğraf ile denemesini yaptım tamamen siyahta bulutlanmalar var beni çok etkilemedi kayda değer bir sorun olarak görmedim ama söylemem de fayda onun dışında oyun oynarken veya birşey izlerken gayet memnun edici deneyim sunduğunu söyleyebilirim bulutlanma normal mi bilmiyorum ama onun dışında tv'de başka bir sorunla karşılaşmadım sadece ilk 2 gün 1 saniye bile değil belki ekran aniden gidip geldi 3 kere yaptı bir daha da yapmadı. Fiyatına göre sunduğu deneyim gerçekten üst düzey diyebilirim misafirlerim geldiğinde gerçekten çok beğenip övgüler yağdırdılar diyebilirim. Arayüz konusunda da gayet akıcı çalışıyor gerekli uygulamaların kurulumunu yaptım hiç bir şekilde yükleme de sorun yaşamadım apk kurulumları bile kolaylıkla yapıldı. Şu an için gayet memnunuz bir problem ile karşılaşmadık ekstra bir durum olursa tekrar yazacağım. Herkese iyi forumlar.

• wRei kullanıcısına yanıt

Standart ayarlarda siyah yetersiz kalıyor. Şu ayarları deneyebilirsiniz.

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - parlaklık ayarları

parlaklık 80

kontrast 90

siyah seviyesi 50

dinamik kontrast kapalı

siyah iyileştirme yüksek

dinamik parlaklık oto

yerel kontrast düşük

gamma 2

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - renk

renk doyumu 50

ton 50

dinamik renkler kapalı

renk ısısı sıcak

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - netlik

netlik 50

mpeg nr orta

gürültü azaltma yüksek

tonlama temizleme düşük

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - hareket

hareket netliği açık

led hareket netliği kapalı

bulanıklık azaltma 10

titreme azaltma 4

ayarlar - resim - ekran ayarları

oto biçim açık

ekran modu 16:9

hızla tarama kapalı

Usb ile güncel config yükledik görüntü kalitesi gaye iyileşti balayından sonra sizin önerdiğiniz ayarları deneyeceğim şu an evde değililm, çok sağolun teşekkürler :)

• muratacar_ kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. Benim televizyon 55c728 aynı sürümü kurdum 096. Çözümü tcl ana ekran programının güncellemesini kaldırmakta buldum. Otomatik güncellemeyi de kapattım. Ayarlarda sistem programlarını göster diyip yapabilirsiniz. Telegram grubunda biri yazmıştı.

Ayrıca game mode a otomatik geçmiyor artık. Hdmi 1 den Nintendo switch bağladım elimle açmak zorunda kaldım oyun modunu. Bu sorunu da telegram grubunda yazmışlar.

Açıkçası ben pek beğenmedim. Altta açılan bar güzel olmuş ama galiba 091 e döneceğim geri. Onun için tekrar ımg ile daha düşük sürüme dönmem gerekiyor bildiğim kadarıyla ve bütün ayarlar resetlenecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 3 Eylül 2022; 7:51:37 >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• muratacar_ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• sony 55xf90 var 65c725 e geçersem attan inip eşşeğe binmiş olurmuyum?

Bu ayarları uyguladım teşekkür ederim, normal tv izlerken hafif kıprışmalar oluyor o konunun bu ayarlar ile pek ilgisi yoktur ama herhangi bir malumatınız var mıydı acaba?

• Atadersen A kullanıcısına yanıt

Ben kablo tv izliyorum, dediğiniz kıpraşmaları görmüyorum. Şu kısımdaki ayarları daha yükseğe almayı dener misiniz ?

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - hareket

led hareket netliği kapalı

titreme azaltma 4

• salagil kullanıcısına yanıt
    Frekans olarak düşer o da oyun için eşek hissiyatı verir, sony, tcl den bir tık daha iyi ekran olarak muadillerine göre.
    65c728 serisi sizin için giriş seviyesi yani TV yükseltme adı altında hdmi 2.1, 120 Hz ve 65 inç olarak. C725 sizin için sadece daha yeni bir tv ve büyük ekran demek.

Çok teşekkür ederim, titreşim ya da diğer ayarların etkisi demek ki ben ayarı yapmadan önce 10. Kademede idi, şu an herhangi bir kıprışma yok 👍🏻

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.