< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (118. sayfa)

-
-
Öncelikle downloader, file commander
Sonra inattv box, seyirturk, stremio, vbox.
-
Bilgisayar değil ki bu... File Commander türü bir dosya kontrol apksı yükleyin....
-
Arkadaşlar merhaba. yeni bir tv arayışındayım da 50 inc civarında bir cihaz düşünüyorum, sizce bu markada önerebileceğiniz donanımlı bir tv hangi model olur.
-
825 için ne dersiniz ? 2022 serisi beklenir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün zam gelmiş , 65 C 825 ortalama 34-35 bin olmuş. Bu para çok, 28.750 TL'ye Samsung 65 QN90B satıyorlar.
Eski fiyattan bulursanız alınır 65 C 825.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 25 Ağustos 2022; 23:48:24 > -
Vatanda eski fiyat var hala, internette 25.249 tl
www.vatanbilgisayar.com
TCL 65C825 65inc Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, TCL 65C825 65inc Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c825-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.html?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma -
-
1 kaç gündür satın aldığım 65c728 i kullanıyorum sanırım Samsung Qledler görüntü kalitesi olarak daha iyi yada ben ayarlayamadım TCl i digitürk kullanıyorum ama istediğim canlılığı bir türlü alamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne zaman satışa çıkar acaba?
Bende daha önce philips tv vardı 9000serilerinden ondada öyle bir pütürlük oluyordu yayınlarda ben onu game moduna alınca iyi oluyordu mesela çünkü bir sürü ayarı vardı hepsini açında görüntüler sapıtıyordu niyeyse
-
Merhaba,
65c725 ya da diğer modelleri kullanan arkadaşlar,
TV’nin sesinden memnun değilim. Ses konusunda bu işi çözen biri var mı?
Pek çok ayar yapmama rağmen doğru düzgün bir ses profiline ulaşamadım. Bu nedenle de soundbar almayı düşünüyorum.
Subwoofer olmasına gerek yok, temiz ses vermesi tek beklentim. Hem tv’nin soundbar performansı nasıl hem de ürün önerisi olan var mı bunları sormak isterim.
Buradan bir arkadaşın önerisiyle dolby atmos’u kapatmıştım deneyebilirsiniz.
Merhabalar benim sorum bazen insanların çevresinde blur gibi bir durum oluşuyor acaba buna ayarlardaki bir görüntü iyileştirme özelliğimi sebep oluyor? Genellikle hızlı sahnelerde daha çok oluyor.
Bu sorun bende de var , çözemedim
Teşekkürler. Kapalı konumdayken standart ses profilini mi kullanıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymousilver -- 30 Ağustos 2022; 11:21:43 >
Bahsettiğiniz dolbyvizion videolarda ise bende aynı sorun vardı hatta sadece insanların yüzü net geri bulanık oluyordu ayarlardan duzeltemedim Google TV yazılımını yükleyince düzeldi yotubede Sony android TV incelemesinde bu özellik insan gözünü taklit etme diye sadece odaklandigin nokta net gerisini bulaniklastiriyor ben hiç sevmedim tabi
Bugün soundbar aldım, optik kabloyla bağlantı kurdum ama tv sesi kesilmiyor. Sadece harici kaynağı kullanabilmek gibi bir seçenek sunmuyor maalesef. Bu sorunu aşabilen var mı?
Not: soundbar’ın hdmi arc çıkışı olmadığı için optik kablo kullanmam gerekiyor.
3.5 mm girişi varsa jak takmayı deneyin sesi keser
Mantıklı gerçekten,eski bir kulaklık takayım. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X