Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.102
Cevap
501
Favori
1.018.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O eskidendi, A, A+, A++, A+++ diye gidiyordu en az enerji tüketenler.

Geçen sene başında değişti bu, artık A --> En yüksek enerji tüketen, G --> En düşük enerji tüketen

Samsun 65 q80a TCL 65 c 728 eşidi sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 7 Eylül 2022; 23:19:59 >
  • hibo H kullanıcısına yanıt

Hocam bilgilendirme için çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar c728 video ayarları atabilirmisiniz

• Arkadaşlar netflix 10 dakikada bir kapanıyor ve beni ana ekrana atıyor c728 cihaz bugün kuruldu ve güncellemeleri de yaptım böyle bir sorun yaşayıp çözebilen var mi

• Bugün c728 için kurulum yaptırdım, ses sistemi arc kurarken yaptığım ayarlardan sonra tv kapanmıyor. Sorun benlikmi acaba yardımcı olabilecek varmı?

Edit: Tv önüne merkez hoparlörü koymuştum. Açma kapama bluetooth'tan bağımsız tv ile iletişim kurdugu için koydugum hoparlör iletişime engel olmuş. Belki başkasınada yardımci olur ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirilis1299 -- 10 Eylül 2022; 13:50:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,
    55c728 TV im sürekli donuyor, YouTube da ekran kararıyor fişi çekip geri takmam gerekiyor, yayınlarda sanki pürüz var gibi ve zaman zaman sinyal yol uyarısı veriyor ne yapmam lazım bunun çözümü var mıdır en iyi ekran ayarları ve en stabil iyi akıcı donmayan yazılım hangisi nereden bulabilirim.

• absfr A kullanıcısına yanıt

Yazılım güncelleme yaptınız mı ? Eski yazılımda vardı bu sorunlar. Ayarlar - Diğer Ayarlar - Cihaz Tercihleri - Hakkında - Yazılım yükseltme - Ağ Güncellemesi adımından kontrol edebilirsiniz.

Pardon, yanlış hatırlıyormuşum, hala en az tüketen A, en çok tüketen G sınıfı cihazlarmış. Ama saatlik watt tüketimine göre sınıflandırmışlar, saçma olmuş. 40 inçten büyük bütün tv'ler G sınıfı, anlamı kalmamış sınıflandırmanın.

Televisions, as EEI(%)

A+++ A++ A+ A B C D E F G

<10 <16 <23 <30 <42 <60 <80 <90 <100 >100

flatpanelshd
    New TV energy labels: Before and after
    https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1614946171
  • classlord kullanıcısına yanıt

Netflixi kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi ?

Merhaba evet yaptım sorun devam ediyor

• Merhaba 65P modelini aldım, conax modül ile kablotv kullaniyorum fakat tv kanallarında istedigim performansi alamıyorum hafif bir titreme var gibi oluyor veya iste bu dedigim netlik olmuyor conax yerine harici bir uydu ile goruntu alsam kalite artar mi ? Optimum goruntu ayarlari için bir tavsiyeniz var mı?

• absfr A kullanıcısına yanıt

Versiyonunuz 091 veya 096 ise ve bunları yapıyorsa servis çağırın bence.

• Arkadaslar televizyon güncelledim sürüm O83 gözükuyor sizler 90lı versiyonlardan bahsediyorsunuz. Nasıl güncelleme yapabilirim ve güncelleme tavsiye ediyormusunuz?

Hocam peki 65 inç sınıfında samsunglara göre daha fazla enerji tüketmiyor mu tcl?

• fata56 F kullanıcısına yanıt

Hayır, 2021 üretimi Samsung 65 Q80A 210W tüketiyor. Zaten neredeyse tüm markalar birbirinin aynı panelleri kullanıyorlar artık, 3-4 tane panel üreticisi kaldı. Aynı panel olunca aynı tüketim. 65 inç TV'lerin alt seviyeleri 20 bin, orta seviyeleri 30 bin, üst seviyeleri 40 bin TL'yi aşmış. Aylık 50-100 TL elektrik tüketimine kim bakar...

• Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

Mart sonunda 091 sürüm gelmişti 728-825 TV'lere. en azından bunun gelmesi lazım. Ayarlar - Diğer Ayarlar- Hakkında - Yazılım Güncellemesi adımından kontrol edin.

Yok hocam çıkmıyor ağ üzerinden diyorum, kanala göre diyorum ama bulmuyor. 90 üzeri versiyon kullananlar eski sürümlere göre görüntü kalitesinde fark var demişler. Manuel arayıp uğraşayımmı bilemedim. Sizin tavsiyeniz ne olur?

Bu modellere google tv yükleyenlerde varmış. Bu konuda tecrübeniz varmk acaba? + Ları - leri neler aslıında direk ona göre bi tercih yapsak.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.