Şimdi Ara

TCL 55C745 & Philips 55PUS8808 (Karşılaştıralım) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
12
Favori
29.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt

    Komik çocuk  

  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

    Kaç tane Philips TV aldın da servisle uğraştın, komiksin, sanki onlarca Philips TV almış da servisle uğraşmış, sizin gibi tipler yüzünden bu forum bu hale geldi.

  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/philips-42-pfl-6877-k-incelemem-yeni-resim-ve-videolar-eklendi-21-11-2012--65769871-15#69157738


    Çok Tv geçti elimden sen yorma beynini. Yukarıdakide bir kaç tanesi.


    Bence senin gibi dik konuşan ukala insanlar yüzünden insanlar yanlış tercih yapıyor olmasın?


    Bak ne güzel gerçek 100 Hz hemde 80 bölge karartma özelliği olan IPS Tv almışsın. Aç bir film izle Tv'nin keyfine bak  





  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

    Büyük bir keyifle bakıyorum her açıdan 🙂 üzme sen kendini.

  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

    Söz sahibine aittir, kullandığın kelimelere dikkat et, tekrar söylüyorum dön aynaya bak, ukalalık senin paçalarından akıyor.

  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt

    Böyle devammı edeceğiz?


    Biraz daha yumuşak, iftira atmadan güzelce cevap versen bende sert yazmam bunu sende biliyorsun.


    Senin satın aldığın Tv özellikleri veya görüntüsüyle alakalı yada seni alıntılayarak iyi veya kötü bir konu geçtimi? hayır. Peki ne bu celal?


    Servislerin hepsinin ülkemizde sıkıntı çıkarttığını biliyoruz. Ben sana örnek Sony derim, sorun yaşarsın gelen servis kıl çıkar uğraşır durursun. Bir markanın servisi iyi veya kötü diye Tv önermekte doğru değil, görüntü başarısı performansı kalitesi ile alakalı bilgi tecrübe doğrultusunda öneride bulunmak daha doğru olur.


    X markanın servisle alakalı yaşanan sıkıntıları, sürekli kullanıcıyı zor duruma düşürmesi ve bu sayının fazla olduğunu okuyunca yada deneyimleyince pek tavsiye etmek istemez.

    Bende arkadaşıma yıllar önce Philips Tv tavsiye ettim aldı sorun yaşadı iade edemedik kutusunu atmış burnumdan geldi.


    TCL almadan önce Philipsin 9008 serisinide almayı düşündüm fakat IPS panel beğenmediğim için vazgeçtim TCL başlığında yazım var bakarsın.


    Adem adlı kişinin paylaştığı videoları karşıma çıkıyor bazen. Adam taklacıymış şöyleymiş Onvocuymuş bimlemle, bunu bilemem kimsenin seceresini araştırmıyorum. Fakat teknik konularda doğru paylaştığı videolarıda var.


    Konusu açılmışken Onvoyuda anlatayım. Mutfağa Uygun fiyatlı 24" Onvo marka 6000H Tv aldım. Lavaboya yakın bir yerde koyacağım için yağ kir sıçrayacaktır diye seçtim seçmez olaydım. Çakma Android yüklenmiş birde Android 13 yazıyor. Netflix çalışmıyor, bir uygulamaya basıyorsun girsin diye bekle. 2 saat dayanabildim, satıcının açmışsın ıvırı zıvırıyla yok servis raporuymuş falan uğraşmamak için iadesiyle uğraşmadım attım gardolabın üzerine, 2 katı rakama 24" Toshiba aldım miss gibi oh dedik valla.


    Paylaştığım videodan rahatsız oldun olabilirsin çok normal. Kinayeli yazdım diye buda seni rahatsız etmiştir. Ama güzel dille rahatsızlığını belirtmiş olsaydın açıklama yapar gerekirse özürdiler yazımı veya videoyu editlerdim.


    Ukala dediğim zaman rahatsız olup savunmaya geçiyorsun, ukala değilim diyorsun.

    Bende troll yada bir markanın fanatiği satıcısı vs. değilim, bu yüzden uslubuna göre cevap verdim.


    2 evimde de Full Philips hue aydınlatma aksesuarlarıyla doludur ve halada aksesuarlarını almaya devam ediyorum.

    Philips, akıllı Hue aydınlatma teknolojisinde benim deneyim ve tecrübeme dayanarak söylüyorum hem kalite hemde garanti desteği olarak 1 numara.


    Yıllar önce ilk çıktığı sıralarda aldığım 3'lü başlangıç kitinden bir ampulü bozuldu. Philips müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım, adamlar garantisi bitmiş kaç yıl geçmiş ürünü değiştirdi helal olsun. Çevremde herkese tavsiye ederim aldırırım. Yine Philipsin son çıkarttığı Airfry cihazınıda aldım canavar gibi yapmışlar keyifle kullanıyoruz.


    Kızma darılma ama Philips, Tv alanında Gerçek Philipsin imzasını taşıdığını göremiyorum.





  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

    Benim de ne bir markayla ne de bir kimseyle hiçbir derdim yok, bundan önce 7 yıldan fazla samsung 55mu9000 kullandım va ve ıps panel farkını gayet iyi biliyorum, iki panelinde artı ve eksileri var, ben özellikle ıps tercihinde bulundum yani bu benim bilinçli tercihim, çünkü hem izleme açısının daha iyi olması, philipsin gerçeğe yakın renkler ve doğal görüntü işleme motoru, resim kalitesinin va panellere göre daha iyi olması, evet kontrast düşük ama bu beni hiç rahatsız etmedi, samsungun renkleri ve ışığı patlatarak verdiği görüntü tamamen gerçeklikten uzaktı, ilk bakışta insanı etkiliyor ama tamamen aldatmaca, makyajlı bir görüntü, açıkçası tv alma sürecinde buna çok dikkat ederek seçim yaptım ve birçok marka ve model inceledim, tcl de bunlardan biriydi özellikle c745 ve c845 modelleri üzerinde durdum, fakat görüntü noktasında bence samsunga yakın ve makyajlı geldi bana, ayrıca avforumda bu modellerde bulutlanma ve ışık sızması sorunlarının yoğun olduğunu c845 modelinde karartma özelliklerini tam kontrol sağlayamadığı, yüksek parlaklık değerinden dolayı kasanın bu ışık şiddetini hapsedemediği tarzında şikayetler, ayrıca upscale in çok kötü olduğunu gördüm, philips evet ıps ama p5 gerçekten çok iyi, upscale çok iyi,, karartmayı çok iyi yönetiyor, sonuçta ortaya benim için keyifli bir izleme ortaya çıkıyor, smart özelliklerine hiç takılmıyorum çünkü appletv kullanıyorum, harici dune media player ve panasonic bluray kullanıyorum, o yüzden media özellikleri hiç umurumda değil, ayrıca c845 in fiyatı oldukça yüksekti benim bütçeme c745 uyuyordu ama o da edge led bir panel, pml9308 fiyat ve performans olarak çok iyi bir seçenekti ve ben gerçekten çok memnunum, uzatmaya gerek yok herkes kendi bütçesine ve zevkine göre tercihini yapar, ben hiç bir markayı kötülemek tarafında değilim, philips e karşı bence haksız bir kötü önyargı oluşmuş, bununda farkında olarak bu tv yi biliçli tercih ettim, şu an da bu tv yi kullanıyorum ve söylenen olumsuzlukların hiçbirisini yaşamıyorum.





  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    hocam sizin kim olduğunuzu biliyoruz forumca,kendinizi anlatmanıza gerek yok.Tartıştığınız arkadaşı engellemişim not olarakta philips trol yazmışım.
    ayrıca isim hakkı satılmış markalar arasında toshiba grundig philips gibi tv lerde.grundigler fiyat performans olarak daha iyidir.
    ces 2024 videolarına baktım philips diye bir marka yok!!lg tcl samsung sony hisense filan
  • Popçu, bana bir anlatsana trol olduğumu nereden anladın? Çete misiniz olum siz? Gel sana kim olduğumu anlatayım, beni bilen bilir, trol olan sizsiniz olum sizin ne mal olduğunuz ortada, bozacının şahidi şıracı.
  • Vallahi tüm yorumları okumaya çalıştım ama aklım daha da çok karıştı.  

    max 35K seviyelerinde PS5 için TV araştırması yapıyorum. Şu an bekar olsam da 1-2 sene sonra evlendikten sonra PS5 ile TV’yi taşıyıp oyun odası yapmayı planlıyorum. 120 Hz olması önemli olduğu için sanırım seçenekler sınırlı. Şu an bu ürünler arasında kaldım:

    TCL 55C745

    Philips 55PUS8848

    Ne diyorsunuz konu hakkında dostlar ?

    Şimdiden iyi bayramlar

  • WoMeNiZeR_ kullanıcısına yanıt

    75 inc tv arayışım vardi. Phillips 75pml 9008 ile tcl 75c745 arasında kaldım. İkisini de inceledim. Phllips guya mini led ve ips panel. Goruntu kalitesi bakımından bu kadar kötü tv olamaz. Tcl aldim. Gerçekten muhteşem bir tv.

  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

    Yukarıdaki yorumlarda TCL’ye Çin malı vs diyip sallamışlar ve gözümü çok korkutmuşlardı. İkisini de deneyimlemiş birisi olarak yaptığın değerli yorum için teşekkür ederim.   

  • WoMeNiZeR_ kullanıcısına yanıt

    Tcl c745 in rakibi samsung neo qled modelleridir. Onlarin fiyatina bir bak istersen. Neredeyse 2 kati. Onlarla da karşılaştırdim. Tcl daha iyi. Ayrica tcl c845 mini ledle de karşılaştırdim. Görüntü ve ozellik olarak da aman aman bir fark yok. Bugun bir tv alacak olsam tcl c755 de bir indirim kovalardim

  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabın için hocam İndirim kovalamaya devam edeyim, elbet uygun fiyatlı ve kaliteli bir tv bulacağım
  • WoMeNiZeR_ kullanıcısına yanıt

    Ama gec kalma. Her an devalüasyon gelebilir. Su an taksitle alacağın bir tv sana bedavaya gelir. O yuzden tcl c745 veya c755 al. Bunlar bütçe meselesi. C755 alacağına ekran büyütüp 75c745 alabilirsin..75 inc almanı tavsiye ederim. Göz alıştıktan sonra o bile kucuk gelmeye başlıyor:))

  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam, ne kadar geç olursa o kadar pahalı ve alımı zor olacak Çok fazla geçmeden taksitle bir tv almak doğru olacak
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.