Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncellemeyi yükledim menü hızı çok iyi, internet bağlanırken her seferinde modem şifresi soruyordu bu sefer sormadı youtube da sorun yok video oynatıyor(benim youtube zaten sorunsuzdu) Perfect Natural Motion açtığımızda hızlı sahnelerde görüntü etrafında olan buhulanma gibi görüntüler azalmış rahatsız edici seviyede değil maksimumda denedim. Altyazı sorunu devam türkçe karekter desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknessjack

- Bu tv'nin PS3 performansını herkes sır gibi saklamış edese, ya da şansımıza çok az ps3'ü olupta bu tv ile kullananlar var.

Ben 42pfl6877 modeli aldığımda ilk denemem PS3 ile test etmek oldu, eğer oyun ağırlıklı kullanacaksan kesinlikle başarısız (hızlı sahnelerde). 46B650 ile Uncharted 3 oynuyordum, 6877 resmen öldürdü oyunu (hızlı sahnelerde inanılmaz kırılmalar çamura dönmesi gözlerimi sulandırması). Aslında yaşadığım sorunlardan dolayı pek SD/HD inceleyemedim fakat 3d film izledim. IPS panel kullanıyor (LG Panel) Prometheus izlerken eşim TV'ye 10-15 derece yandan izliyor ben ise tam ortadan. Eşimin dediği tek şey (Hayatım özürdilerim keşke bu televizyonu sana aldırmasaydım) baktım eşimin oturduğu açı gri olarak görünüyor. Tam ortadan bakmanız lazım TV'yi 10 derece yukarıdan veya aşağıdan izlemeye kalkarsanız 3D bozulmaya başlıyor. Benim görüşlerim bunlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

benim acimdan olumlu yani o let ,bu alet bulundu uyarisi gelmiyor, daha hizli menu gecisi, resim kalitesi artmis , film e bakarken duraklama olmuyor hdmi de , bence en iyi güncelleme olmus tv cikali ,ambilight kalitesi artmis renkler daha canli daha hizli olmus, begendim diyebilirim bu surumu
    benim hdmi 1 de ps3 takili, ayarlara bastigimda direk kaynak menusu ve altinda oyun konsolu bilgisayar vs secenekleri cikiyor ki iyi olmus benim acimdan

- Bu tv'nin PS3 performansını herkes sır gibi saklamış edese, ya da şansımıza çok az ps3'ü olupta bu tv ile kullananlar var.

- Konsoldede Ps3 performansı nasıl bu tv'nin grafikte kırılmalar varmı, action sahnelerde ya da normal sahnelerde tepki süresi fps falan iyimi, akıcımı ? Gerçi bunun büyük kısmı ps3 ve onun ekran kartlarına bağlıdır fakat monitöründe payı az değildir. Sen hangi oyunları denedin ve ne sonuç aldın, ayrıca hdmi ile laptop Tv bağlantısı yaptınmı, yaptıysan görüntü nasıl oldu ? Bu bağlantı varken oyun oynadınmı, oynadıysan yine saydığım tepki süresi grafik netliği vs. nasıldı ? Lütfen deneyimlerini bize aktarırmısın.

- Bu arada bu modelden vazgeçebilirim her an, yeni takiplerim pfl5507 ve pfl7007k - pfl5507 için gördüğüm kadarıyla herkes 6000 serisinin hepsinden daha sağlam diyor. En azından ima ediyor, hatta panele sharp panel diyenler gördüm. 7007k için ise devreleri kaliteli görüntüsü mükemmel diye yorumlar okudum (hoş 6877 de görüntüde harika )

ps3 de black ops 2 oynuyorum, tepkime suresi gayet iyi, vuruslar yerinde,
    ayrica uncharde 3 oynadim o da guzel akici yani ps3 de sorun yok kirilma yok
    tv yayinlarinda da kirilma yok .laptop u tv ye bagladim kirilma yok daha önce kirilma oluyordu bu son güncelleme ile o sorunu ortadan kaldirmislar ama yinede senin laptop un grafik islemcisine bagli,görüntü kalitesi guzeldi bu son güncelleme ile daha bi guzel olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 14 Aralık 2012; 21:00:37 >

• Al buyur burdan, bir kişi çok kötü derken diğeri gayet iyi diyor. İşte olay burda patlıyor, asıl çözülemeyen döngü burda.

- Pocemonmutlu abi üzdün beni ya, görüntüsü hz değeri görüntü işlemci özellikleri olan güzelim tv ps3 de nasıl takılır aklım almıyor, ps3 cafelerdeki dandik ucuz çin malı Tvler dahi takılmazken. Böyle bir tv nasıl sorun çıkarıyor anlamak mümkün değil. Ne alsak ne etsekte isteklerimize yanıt bulabilsek. Ooof of...
  • quote:

Al buyur burdan, bir kişi çok kötü derken diğeri gayet iyi diyor. İşte olay burda patlıyor, asıl çözülemeyen döngü burda.

- Pocemonmutlu abi üzdün beni ya, görüntüsü hz değeri görüntü işlemci özellikleri olan güzelim tv ps3 de nasıl takılır aklım almıyor, ps3 cafelerdeki dandik ucuz çin malı Tvler dahi takılmazken. Böyle bir tv nasıl sorun çıkarıyor anlamak mümkün değil. Ne alsak ne etsekte isteklerimize yanıt bulabilsek. Ooof of...

Ben cihazı kötülemek için yazmıyorum, yaşadığım performans ve problemleri paylaşıyorum. Ben 3 tane televizyon aldım,
    1: Philips 42PFL6877
    2: Sony 46HX850
    3: Samsung 55ES8000

Philips'i yaşadığım sorunlar yüzünden iade ederken Şişli Philips Servisi Kenan bey ile görüşmüştüm. Bana dediği 6000 serileri ciddi problemli 6000/7000/8000 serileri aynı modülü kullandığını (board) ve diğer serilerde yazılım ile özellik eklendiğini anlattı. Alacaksan bütçe sıkıntın yoksa 9000 serileri ekonomik bakıyorsan (F/P) 5000 serilerini almanı tavsiye ederim demişti. Kullanmadığım bir model için neden atıp tutup zaman harcayayım?, ben elimden geldiğince bildiklerimi yaşadığım problemleri paylaşmaya çalışıyorum.

HX850 hakkında problem yaşadığım beyenmediğim şeyleri yazdım, beni taşa tuttu Sony kullanıcıları. Sonra başkalarıda aynı durumdan muzdarip yazmaya başladı taşlama durdu (günah keçisi ben oldum).

ES8000 satın almak isteyen arkadaşlar forumda (Samsung alınmaz rezil sulu boya renkler ışık sızma kralı vs.) yorumlarını okudukları için kullananlara soru soruyorlar, bende elimden geldiğince kullandığım ve sorun yaşamadığım 55ES8000 cihazın fotoğraflarını çekerek paylaşıyorum. Sonra kalkıyorlar "arka ışığı kısıp x modelle kıyaslıyıp ürünü bimnemle vs.) yazıyorlar (yine günah kesisi ben).

6877 satın almak isteyenler buraya gelip alayımmı almayayımmı diye yorumları okuyup karar vermeye çalışırken, bende elimden geldiğince yaşadığım sorunları servisten duyduklarımı paylaşmaya çalışıyorum. Peki neden? 2009 senesinde satın aldığım Samsung 46B650 televizyondan beter durumda bir cihaz ile karşılaşıyorum!.

Tüplüden Led'e geçen insanların bir çoğu HD ve 3D izlediği zaman (zamanında bende dahil) VOAAAWW olarak yorumluyor cihazını, ama iyi bir cihaz kullanıp'ta böyle sorunlu bir televizyon ile karşılaştığı zaman tavsiye etmiyorlar yada hemen iade ediyorlar ve paylaşıyorlar. Ben o arkadaşlardan 1 tanesiyim...

• Mutlu abi 6877 ile ilgili başlıkların yorumların hepsini okudum, estağfurullah sana kızmak günah keçisi bellemek ne demek. Asıl senin yorumunu önemsemesem dikkate almasam şu anda tvyi çoktan almıştım, deneyimleyen herkesin bilgisi benim için altın gibidir. Hüsrana uğramak istemiyorum, senin yorumlarını okumuştum ve net bir şekildede hatırlıyordum hatta kendi kendime vay be 3 tane en üst serilerden almış bayağı problem yaşamış, çoğunluğun sıkıntı yaşadığı es8000 de tutturabilmiş demiştim. Açıkçası görüntüsü sorunsuz (ps3, film, laptop bağlantısı ile oyun-film) , smartı sorunlu bir tanesine denk gelsem öpüp başıma koyarım hemen alırım. 7000/8000 dede umut yok diyorsun ? Bu dahada beter ya, oysa ben 6877 den 7007 e sığınmıştım son 2 gündür :D bu 5507 ile ilgili çok sağlam yorumlar okudum ama onada kimi 40'' sharp panel 46'' ise samsung ya da Lg panel diyor, ne yazıkki bende en az 46 - 47 istiyorum :( düşün yani 3 amblight tan 2 ye düşürdük olmadı :D tamamen amblightsız olana kadar razı olduk ama gel gör o da nasip olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessjack -- 15 Aralık 2012; 2:00:18 >

• Sn. Pocemonmutlu siz hangi versiyonda denediniz? Ben tvyi dün çıkandan önceki versiyonuyla kullandım saatlerce ps3 oynadım pes12 max payne3 ü bitirdim en ufak kırılma görmedim. Evet herkes gibi bende birkaç sorun yaşadım ısınma yavaşlık gibi ama ps3 le ilgili bir sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılışta sol üstte renkli ufak bir açıklık oluyordu son güncelleme ile gitmiş ve tv yi arkadan düğmeden kapattığında tv kapandığında 10 saniye sonra bir dalgalanma oluyordu ekran parlayıp kapanıyordu o sorunda yok olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutmersin

cümleten selam arkadaşlar
    bugün itibari ile bende sizlere katılmış bulunuyorum
    bugun teknosadan 1999 tl ye 6877 sipariş verdim ve 200 tl likte hediye çeki aldım
    inşallah bu tv arkadaşların dediği gibi beni mahçup etmez 660s ile arasında çok gidip geldim artık dayanamadım bugun aldım.
    3 gün sonra kargo getirir heralde bekleyip göreceğiz deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende bir süredir bu modelin araştırmasındayım, bi çok kişide olduğu gibi bende oldukça kafa karışıklığı yaşamaktayım. Tv'niz geldiyse ilk izlenimleriniz nasıl, özellikle bahsedilen problemlerden karşılaştığınız oldu mu? (Ağzımdan yel alsın tabi:)

• quote:

Mutlu abi 6877 ile ilgili başlıkların yorumların hepsini okudum, estağfurullah sana kızmak günah keçisi bellemek ne demek. Asıl senin yorumunu önemsemesem dikkate almasam şu anda tvyi çoktan almıştım, deneyimleyen herkesin bilgisi benim için altın gibidir. Hüsrana uğramak istemiyorum, senin yorumlarını okumuştum ve net bir şekildede hatırlıyordum hatta kendi kendime vay be 3 tane en üst serilerden almış bayağı problem yaşamış, çoğunluğun sıkıntı yaşadığı es8000 de tutturabilmiş demiştim. Açıkçası görüntüsü sorunsuz (ps3, film, laptop bağlantısı ile oyun-film) , smartı sorunlu bir tanesine denk gelsem öpüp başıma koyarım hemen alırım. 7000/8000 dede umut yok diyorsun ? Bu dahada beter ya, oysa ben 6877 den 7007 e sığınmıştım son 2 gündür :D bu 5507 ile ilgili çok sağlam yorumlar okudum ama onada kimi 40'' sharp panel 46'' ise samsung ya da Lg panel diyor, ne yazıkki bende en az 46 - 47 istiyorum :( düşün yani 3 amblight tan 2 ye düşürdük olmadı :D tamamen amblightsız olana kadar razı olduk ama gel gör o da nasip olmuyor.

Al bendende o kadar, bende bu modeli epeydir araştırıyordum, tamam herşey ok. demişken olumsuz yönlerini duydukça tekrar bi kafa karışıklığı durumu oldu. Bu vesileylede sorun yaşayan mevcut kullanıcılardan güncelleme, teknik servisten vs. ile sorunlarını çözebildi mi 6877lerinden memnunlar mı tavsiyeleri neler(önceki olumlu, olumsuz yorumlarını güncelleme babında. Bunla ilgili yazarsanız biz kafası karışıklara yardımcı olmuş olursunuz arkadaslar..

• quote:

Mutlu abi 6877 ile ilgili başlıkların yorumların hepsini okudum, estağfurullah sana kızmak günah keçisi bellemek ne demek. Asıl senin yorumunu önemsemesem dikkate almasam şu anda tvyi çoktan almıştım, deneyimleyen herkesin bilgisi benim için altın gibidir. Hüsrana uğramak istemiyorum, senin yorumlarını okumuştum ve net bir şekildede hatırlıyordum hatta kendi kendime vay be 3 tane en üst serilerden almış bayağı problem yaşamış, çoğunluğun sıkıntı yaşadığı es8000 de tutturabilmiş demiştim. Açıkçası görüntüsü sorunsuz (ps3, film, laptop bağlantısı ile oyun-film) , smartı sorunlu bir tanesine denk gelsem öpüp başıma koyarım hemen alırım. 7000/8000 dede umut yok diyorsun ? Bu dahada beter ya, oysa ben 6877 den 7007 e sığınmıştım son 2 gündür :D bu 5507 ile ilgili çok sağlam yorumlar okudum ama onada kimi 40'' sharp panel 46'' ise samsung ya da Lg panel diyor, ne yazıkki bende en az 46 - 47 istiyorum :( düşün yani 3 amblight tan 2 ye düşürdük olmadı :D tamamen amblightsız olana kadar razı olduk ama gel gör o da nasip olmuyor.

Ben Philips 7000 veya 8000 alıp test edip başka bir televizyon ile karşılaştırmadığım için hiçbir yorumda bulunamam. Ama bildiğim bir şey var Samsung paneli kullanıyorlar, asıl sorun 6000/7000/8000 modellerinin aynı Board (işlemci vs. hepsi aynı dedi teknik servis başındaki yetkili) kullandığı fakat yazılım ile arayı açtıkları (performans/özellik/stabilite) anlattı. 2012 6000 serileri ise LG IPS paneli kullanıyorlar, Albani (Can) ustanın yazılarında dediği gibi "çakma IPS paneller" ve gerçekten Samsung paneli Sharp paneli ile yani 7000/8000/HX850/ES7000/8000 ile kesinlikle kıyaslanacak panel değil. İşi yazılımla düzeltmeye aslında 6000 7000 ve 8000 modellerindeki farkları bozmamak için çook ağırdan geliştririyorlar (benim düşüncem böyle). Yazılım bu tip cihazların kalbidir, gelelim ışık sızması ve bulutlanmaya. Birçok modellerde karşımıza çıkabiliyor kiminde az kiminde cok, sıfır bulutlanma ve ışık sızması denk gelirse işte bu şanstır.
    Bende dahil "kesin türkiyeye butun sorunlu panelleri postalıyorlar" diye düşünüyordum, ama görüyorumki yurtdışı'da bu sorunlardan şikayetçi.
    Bir İspanyol evine 55ES8000 almış bultlanma ve ışık sızması ile karşılaşmış, adamın eli yatkın (işi biliyor belli biyerden tüyoyu almış) TV'yi düz bir zemine koyarak arkasını sökmeye başladı. Hangi vidaların söküleceği hangi vidaladın gevşetileceği hakkında bilgi vermiş fotoğraflı olarak, ve sonuç mükemmel butun sorunları çözmüş. Yine Albani (Can) ustanın dediği gibi "Toshiba'da neden böyle sorunlar yok? gitsinlerde ders alsınlar" . Üretim safhasında kalite kontrol pek doğru işlemiyor ve sıktıkları vidalar bize ışık sızması bulutlanma olarak geri dönüyor.

darknessjack Benim yazılarımdan 7000 ve 8000 almayalım düşüncesine kapılma, Benim Sony'deki ışık sızmasını görsen gülersin bunun içinmi iade ettin 3 kere TV'yi dersin. Ama ben çok detaycıyım ve yine olsa "Evet" derim.

quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Sn. Pocemonmutlu siz hangi versiyonda denediniz? Ben tvyi dün çıkandan önceki versiyonuyla kullandım saatlerce ps3 oynadım pes12 max payne3 ü bitirdim en ufak kırılma görmedim. Evet herkes gibi bende birkaç sorun yaşadım ısınma yavaşlık gibi ama ps3 le ilgili bir sorun yaşamadım

Ben iade ettikten sonra 4-5 adet daha yazılım sürdüler. Sizde ve diğer arkadaşlarda sorun yoksa süper güle güle kullanın.

• Arkadaslar iki sorum olacak
    1. Alt yazi tr karekter sorununu utf8 ile cozunce tr karekterler ö,ğ.. Gibi normal gozukuyormu yoksa o,g.. Seklindemi gorunuyor tvde?

2.Flash destegi olmadigi icin dizi izlenen malum internet sitelerinden tvnin tarayicisiyla dizi izleyebiliyormuyuz yoksa youtube'la mi sınırlı videolar?

• arkadaşlar 6877 tv im sonunda kuruldu
    kanal geçişi oldukça hızlı inanın bu kadarını beklemiyordum gerçekten çok hızlı
    ambilight hakketten çok harikaa bişi anlatılacak gibi bişi deil
    2 den 3 d ye çevrim beni o kadar etkilemedi yani gereksiz bir özellik diyebilirim( kişiden lişiye değişebilir) belkide internetten 3d filim bulmam lazım birde onunla deneyim.
    internet performansını daha kullanamadım yorum yapamayacağım
    sd yayınlar mükemmel
    şu an için aklıma gelenler bunlar

660s ile bunun arasında çok gidip gelmiştim değerli arkadaşların yorumları na güvenerek 6877 aldım ve iyikide almışım
    darısı almayanların başına.
  • quote:

arkadaşlar 6877 tv im sonunda kuruldu
    2 den 3 d ye çevrim beni o kadar etkilemedi yani gereksiz bir özellik diyebilirim( kişiden lişiye değişebilir) belkide internetten 3d filim bulmam lazım birde onunla deneyim.
    sd yayınlar mükemmel

660s ile bunun arasında çok gidip gelmiştim değerli arkadaşların yorumları na güvenerek 6877 aldım ve iyikide almışım

Şöyle güzel olumlu yorumlar duymak beni acaip derecede cesaretlendiriyor ve mutlu ediyor.

Peki 3D yi sizden ricam farklı açılardan bakarak test edermisiniz. Yani biraz attan yukarıya, Yukarıdan aşağıya, sağdan soldan çaprazlama. Bu şekilde görüntü netliği kalitesi 3d etkisinde bir kayıp olacakmı. Bununla ilgili bilgilerinizi aktarırsanız çok sevinirim hemde bu modeli takip eden arkadaşlar için aydınlatıcı olur.

• quote:

quote:

sd yayınlar mükemmel

Şöyle güzel olumlu yorumlar duymak beni acaip derecede cesaretlendiriyor ve mutlu ediyor.

Peki 3D yi sizden ricam farklı açılardan bakarak test edermisiniz. Yani biraz attan yukarıya, Yukarıdan aşağıya, sağdan soldan çaprazlama. Bu şekilde görüntü netliği kalitesi 3d etkisinde bir kayıp olacakmı. Bununla ilgili bilgilerinizi aktarırsanız çok sevinirim hemde bu modeli takip eden arkadaşlar için aydınlatıcı olur.

Aynen katılıyorum arkadaşıma.. Isınma problemi yaşayan bi kaç kullanıcı mesajları okudum, uzun süre açık tuttuktan sonra birde ısı kontrolü yaparda yazarsanız yardımcı olursunuz bizlere..

• quote:

sd yayınlar mükemmel

genel olarak foruma sormustum ama birde size sorayim en son cihazi alan birisi olaraktan

1. Alt yazi tr karekter sorununu utf8 ile cozunce tr karekterler ö,ğ.. Gibi normal gozukuyormu yoksa o,g.. Seklindemi gorunuyor tvde?  2.Flash destegi olmadigi icin dizi izlenen malum internet sitelerinden tvnin tarayicisiyla dizi izleyebiliyormuyuz yoksa youtube'la mi sınırlı videolar?

• arkadaşlar son olarak yine karar veremedim bu akşam alacam inş ama 6877k mı yoksa lg 760s mi
    hangisi ben karar veremedim siz karar verin kurtulalım :)
    birde 6877k da internet tarayıcıdan mesela diziizle.com dan dizi seyredebilirmiyim
  • Selamlar..Bende 42PFL6877 var Ve Ayrıca logitech M4500 4+1 ses sistemi ama ses sisteminin girişleri 3,5 stereo jak bu sistemi nasıl bağlaya bilirim. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xardias

quote:

sd yayınlar mükemmel

genel olarak foruma sormustum ama birde size sorayim en son cihazi alan birisi olaraktan

1. Alt yazi tr karekter sorununu utf8 ile cozunce tr karekterler ö,ğ.. Gibi normal gozukuyormu yoksa o,g.. Seklindemi gorunuyor tvde?  2.Flash destegi olmadigi icin dizi izlenen malum internet sitelerinden tvnin tarayicisiyla dizi izleyebiliyormuyuz yoksa youtube'la mi sınırlı videolar? 

UTF-8 ile Türkçe karekter sorunu çözersin. ı, ü,ö,ğ gibi harfler düzgün çıkar ben denemiştim daha önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuyar -- 16 Aralık 2012; 21:32:32 >

• bu tv den aldım nerdeyse 10 gün oldu fena değil fiyatına göre ama kafama takılan birşey var butv nin webtarayıcısının html5 desteği olduğu söylenmişti .bence yok neden diye sorarsanız olsaydı html5 detekli bir kaçtane film ve dizi siteleri var onlardaki videoları açması lazımdı ama malesef açmıyor hadi flash desteği yok anladık ama html5 desteği noldu bu işte bir gariplik var sizler de html5 destekli siteleri kontrol edebilirsiniz sonuç aynı açmıyor bilmiyorum yanılıyormuyum dostlar hatam varsa affola.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.