Şimdi Ara

Tchibo Erkek Şehir Bisikleti - 999 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir şehir bisikleti arkadaş çok pahalı ya gider mtb bir bisiklet alırım daha iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

Arkadaşlar konu dışı olacak ama tchibonun bisiklet kaskını arıyorum. İnternet satışında kalmamış, belki bir mağazada gören bilen vardır..

nata vega outlet e bi sorun
  • Arkadaşlar 1.72 boyla 28 jant ve gövde yüksekliği 53 cm olan bu bisikleti ben kullanamaz mıyım? Bisiklet konusunda tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim...
  • G_u_R_u G kullanıcısına yanıt
    sana bu kadro büyük gelebilir hocam. bak 1.76 ile alan bi arkadaş var forumda o satışa çıkarmış kendine büyük geliyor diye.
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Nerde dinamo nerde çamurluk nerde bagaj? Bana göstersene carraronun orjinal çamurluk ve bagajını. Neyse tartışmıcan sen kendi kendini zaten rezil etmişsin...
  • Xaero X kullanıcısına yanıt
    PARDON BEN SENİ YANLIŞ ANLAMIŞIM SENİN DERDİN BİSİKLET DEĞİL, ÇAMURLUK , BAGAJMIŞ.

aynen hocam tchibo'yu al keyfine bak seen .
    dinamosuyla, bagajıyla kavuran bir fırsat... kaçırmasın kimse.

bu arada sana ufak bir bilgi verem. Sen 1000 lira nakiti göster carraro'yu alırsın bagajlı çamurluklu.

Aferdersiniz ama açmış olduğunuz başlık sıcak falan değil, insanları yanlış yönlendiriyorsunuz ve anlamsız konuyu uzatıyorsunuz. Anlamadım ısrarınız niye?
    Neden tchibo'dan bisiklet alayım????

bu paraya ne alayım örnek ver dediniz size örnek sundum. şehir bisikletleri arasında en çok tutulan, ilgi gören ve başarılı bulunanı ama yok üstünde dinamo yok yok sepet yok diyorsunuz. Şaka mısınız ?
    Bisikletçiler genelde pazarlıkta %10 indirim uygularlar, arta kalan para ile takarsınız sepet fln ne istiyosanız.

• Belki donanımına göre fiyatı iyi olabilir ama saçma sapan ağırlık yapan donanım için de fazladan para saçmaya ne gerek var?

Dinamolu far varmış. Gereksiz ağırlık, gereksiz fiyat artışı. Lazım olursa gider 10 -20 tl ye harici el feneri alır takarsın başka yerde de kullanırsın.

Bu bisiklete bu kadar para verilmez. Verilse zaten şu ana kadar tükenirdi tchiboda. Kaç ay oldu, indirim yapa yapa bitiremediler.
    hocam öyle diyorsun da donanım olarak carrarodan fazlası olan noktalar var. kadrosunun kötü olduğunu net olarak biliyor musunuz?
    Size Katılıyorum bu fiyata kesinlikle daha iyileri alınır. Artık dinamo falanda kalmadı çok güzel led lambalar var pili uzun süre dayanan ve hafif olan fiyatlarda uygun. Çamurluk dün sordum 20 ile 60 tl Arasında güzel ürünler var.. Bisiklet Düşünen arkadaşlar forumun bisiklet tavsiyeleri konusundan inceleme yapsınlar modelleri ve fiyatları görün ona göre karar verin boşa 1000 tl harcamayın nacizane önerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bisiklet. Geçen sezon araştırmıştım. Tchibo bisikletleri Almanya'da da satılan Avrupa kalitesinde bisikletler.

Donanımlarına göre fiyatı da gayet makul.

LGA sertifikası Alman TÜV standartlarında kalite ve güvenlik açısından testi geçtiğini gösterir. Sürekli yanan arka lamba ve göbekten dinamo şehir bisikleti için güzel (aslında elzem) şeyler.

Tchibo bisikletleri ülkemizde fiyatına göre bir Gazelle ayarına en yakın bisikletler.

Ağırlık konusu yanıltıcıdır. Çıplak bir bisikletle bu bisiklet aynı tutulamaz. Bu tip bir bisiklet için 17 kg normaldir.

Hafifletemezsiniz. Diğer yandan 20 kg'lık bir Hollanda bisikleti 14kg'lık sıradan bir bisikletten daha akıcı haliyle sürmesi daha keyifli olabilir.

Araba mı alıyorsunuz, servisle ne işiniz var da demek isterim.

Keşke geçen yıl sattıkları bisikletler satışta olsaydı, onlar bundan da kaliteliydi. Farklı marka adı altında 1250-1500 liraya gazelle satıyorlardı. 1000 lira psikolojik sınır diye düşünerek bu sene bu bisikleti getirmişler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 28 Mayıs 2015; 17:47:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

carraro sportive 225'imi bu fiyata sana verebilirim. yaklaşık 350km yol yaptı. bugün bostancı teslim.

özellikler aşağıda

KadroALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE
    Maşa28''SUNTOUR NEX HLO 700C 63mm MAŞADAN KİLİTLİ
    Gidon BoğazıAÇI AYARLI GİDON BOĞAZI
    SeleSELLE ROYAL SHADOW
    Krank TakımıSHIMANO FCM131 48X38X28
    Arka DeğiştiriciSHIMANO ALTUS
    Ön DeğiştiriciSHIMANO TOURNEY TX51
    Vites KoluSHIMANO ALTUS SL-M310 3X8
    FrenSHIMANO BRM355 HİDROLİK DİSK
    LastikMICHELIN 700X35C 37X622 PROTK SİYAH REF. PATLAMAYA DİRENÇLİ
    Jant28" CARRARO ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 36H DİSK

AMA YOK BEN 2. EL KULLANMAM DERSEN GİT SPORTİVE 224 AL.

KadroALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE
    Maşa28''SUNTOUR NEX HLO-P 700C 63mm MAŞADAN KİLİTLİ
    Gidon BoğazıAÇI AYARLI GİDON BOĞAZI
    SeleSELLE ROYAL SHADOW
    Krank TakımıSHIMANO FCM131 48X38X28
    Arka DeğiştiriciSHIMANO ALTUS
    Ön DeğiştiriciSHIMANO TOURNEY TX51
    Vites KoluSHIMANO ST-EF51 3X8
    FrenALHONGA HJ-811AD7 V-FREN
    LastikMICHELIN 700X35C 37X622 PROTK SİYAH REF. PATLAMAYA DİRENÇLİ
    Jant28" FREEWAY ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 36H

EN AZINDAN PARÇA,TEKNİK DESTEK SIKINTIN OLMAZ...

Emin olun daha keyifli kullanırsınız, bisiklet donanımsal olarak kaliteli diyebilirsiniz ama kadro ne olduğu belli değil.
    çin malı üzerinde 50 tl lik 2000 serisi Al var diye kaliteli zannetmeyin lütfen.

amaç ta size taş atmak değil.

Tchibo Erkek Şehir Bisikleti - 999 TL

Hocam yapmayın lütfen. Arkadaşın da dediği gibi port bagajlar ve aydınlatma sistemleri ucuz bir şey değil. Ayrıca sizin bisiklete de o kadar aksesuar takılsa emin olun daha ağır çıkar sizin bisiklet. Bi kere gereksiz disk fren ağırlığı var. Sonra vites sistemleri arasında da fark var. Sizin orta aktarıcınız tx51 iken bu bisiklette acera var. Yine arka aktarıcı arasında muazzam bir fark olmasa da altus<acera. Bu bisikletin tek eksisi maşa kilitlenebilir değil. Bu saçma maşa yerine sabit maşa olsaymış daha iyiymiş. Çok değil ama sıcak fırsat bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene 450 liraya salcano bodrum şehir bisikleti aldım.
    sonra çaldılar sefaköy metrobüs durağındaki bisiklet demirliklerinden.
    selesi olsun, çamurlukları olsun tam bir şehir bisikletiydi.

1000 liraya kadar çok kaliteli N tane model var her tarza göre, tchibonun bisikletleri meşhursa bilemem :)
  • Zaaaaaaa

• SALIGIA kullanıcısına yanıt
    Port bagaj ve aydınlatma sistemleri gayet ucuz, sadece sizin piyasadan hiç haberiniz yok, olan bu.

Ayrıca neymiş o aksesuarlar, takınca Carraro Sportive 225'i 17 kilogramın üstüne çıkaracak?

Biraz destekli atın, ne olur. İnsanlar buraya gelip bir umut ile tavsiye almaya çalışıyorlar.
  • %30 indirime ek olarak %15 indirimle almıştım bir kere bindim ama bana hafif büyük geldi. almayı düşünen varsa 800 e bırakırım bisiklet Ordudadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Port bagaj ve aydınlatma sistemleri gayet ucuz, sadece sizin piyasadan hiç haberiniz yok, olan bu.

Ayrıca neymiş o aksesuarlar, takınca Carraro Sportive 225'i 17 kilogramın üstüne çıkaracak?

Biraz destekli atın, ne olur. İnsanlar buraya gelip bir umut ile tavsiye almaya çalışıyorlar.

Hocam bana uygun fiyatlı bi alu bagaj bulun da alayım. Ayrıca aydınlatma sistemi ucuz derken? Panther'drn falan bahsediyorsunuz sanırım. En azından Sigma nın orta ayar aydınlatma sistemlerine bir bakın. Ayrıca bana 225 in boş halinin 14 kilodan az olduğunu kanıtlayın lütfen. Son olarak da komprnent olarak arada kalite farkı var. Kollardan değiştiricilere kadar tchibo kağıt üstünde daha iyi. 225 in tek artısı h.disk ki o da benim gözümde bir artı değil. Sonuçta bir mtb olmadığı için gereksiz ağırlık bana kalırsa. Ben burda 225 ve 224 ü karalamıyorum. Ben daha kötüsüne 2015 Sedona 300S sahibiyim. Kendi bakış açımdan tchibo nun bisikleti bu fiyata gayet uygun diyorum. İsterseniz müşteri hizmetlerini sorun bence kadro da en azından 6061. O kadar kompenentin arkasndan dandik bir kadro çıkacağını sanmam. Ki bu şirket bu bisikletleri Almanya'da da satıyor. Oradaki tüketicilerin bisiklete karne hediyesi olarak bakmadıklarını düşünürsek bu konuda daha bilinçlilerdir. Bu yüzden de o kadronun dandik olduğunu hiç sanmıyorum.

Saygılar.

• SALIGIA kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/bisiklet-arka-bagaj-cd-37-P54814347?cid=604001&gclid=CjwKEAjw-ZqrBRDt_KjhjcbzhhISJAAlRGvlNrxz5TRP_5-6r1GvTZolPBhJ6soYjfh4TPgveSoW1hoCeULw_wcB

http://www.aliexpress.com/item/Bike-Bicycle-light-UltraFire-CREE-XM-L-L2-XML-L2-u3-2000Lumens-Zoomable-led-Flashlight-2/1734811798.html

Sigma'nın kendi önünü aydınlatamayan lambalarının üzerine ilaç gibi gelir. U2 Cree LED olanlardan kullanıyorum, 5 farklı modda çalışabiliyor. Göz almaması adına en düşükte açıyorum. Kollar da, değiştiriciler de giriş seviyesindeki kullanıcılar için bir fark yaratmaz.

Bana kalırsa zaten disk fren de, amortisör de süzme gereksiz detaylar. Düz maşa ve v fren her daim en ideali. 5 kilogram daha hafif bir model çok daha ucuza varken, bu Batavus kılıklı yük katarına bu paralar verilmez.

http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay.asp?biID=44

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-mosso-legarda-1521-erkek-duz-masali-2015-212596465/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 29 Mayıs 2015; 0:33:50 >

• bu satılan bisiklet bana uygun mudur boy 1.90 kilo 90 kambur duracaksak üstünde sıkıntı olur. Bisikletten hiç anlamam ama aldım mı en iyisini almak istiyorum küçük bir ilcede yaşıyorum maalesef bir bisiklet satan mağaza bile yok
  • Salcano city life 30v

• "Salcano yerine Kron almak daha mantıklı" cümlesini hiçbir argüman öne sunmadan öylece yazmak başlı başına hata zaten. Kaldı ki sıcak bir fırsat değil, fırsat bile değil. Bu fiyata bu özelliklerde bir bisiklet alamıyorsan sorun var demektir. Biz de bayılmıyoruz ama Türk markalarını kötülemekten başka birşey değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.