Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖZGÜR TUNA kardeşim kendini biraz tanıdırmısın mümkünse....tşk ederim..
  • resimdeki anahtarlık silah deil bende sabahtan beri bakıyorum nerede bu silah die düşündüm
  • gercekden tıpkı silah gibi duyor bu akşam yeni bir rota üzerinde calışacagım arkadaşlar banliyo ve elektrikli bir hat için gerçekden süper bir hat olacaga benziyor kıvrımları ve manzara süper akşam test edilecek...
  • tarık bey bu route foruma link vermiştiniz o routemi
  • birde routeyi inceleyin sinyalleri falan uygun olursa bol trenli elektrik dizel karışık bir activite yaparım.
  • merhaba arkadaşlar, rail simulator den ilk video yayınlandı.Bayağı güzel oyun sabırsızlıkla bekliyorum
    http://www.railsimulator.com/en/krs_video_leipzig.htm
  • saol kardeş hemen indirip bakıyorum
  • harika görüntüler hele başta buharlı düdüğü gerçeğinin aynısı adamlar hareketli sonra kabinler müthiş net beende sabırsızlıkla bekliyorum oyunu
  • arkadaşlar son bölüme dikkat ettinizmi insanlar hareketli trene biniyorlardı gercekten süper görüntüler.bende sabırsızlandım şimdi.
  • arkadaşlar tvs lere binen yolcular süper olur bu Türk trenleri için
  • zaten bizim türk trenleri olmasa tadı cıkmaz ama grafikler harika gözüküyor.
  • evet bizim türk trenleri olmasa öylesine oynarız ve birkaç gün sonra sıkılır bir kenara atarız ama türk trenleri olunca keyifle oynarız ne sıkılırız nede bi kenara atarız die düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 15 Eylül 2006; 22:55:24 >
  • gecen linkini verdigim rota cok süper sorunsuz cetinkardeş elektrikli tren bile verebiliriz activideye cok güzel cünkü sinyaller sorunsuz calışıyor..testden gecmişdi olumlu not almışdır. bu üüçüncü activide ise karşlıklı iki hat geliş gideiş banliyo hattına uygun bir hat sinyaller ve manzarası güzel...hemen izleyeyim görüntüyü...
  • evet gercekden süper görüntüler....oyun cıksın orjinalini almayı düşünüyorum arkadaşlar bakalım...nasıl olacak...
  • birde bu oyunun depomusuda olabilir gibime geliyor arkadaşlar....demo video diyor ama oyunun demosuda cıkabilir yakında...
  • Evet ben internette aradım biraz ama bulamadım..Başka video falan var mı diye baktım yok..
  • vagonun dosyalarını indirdim sms dosyasınıda buldum ama calıştıramadım şfak bey size mail olara atıyorum bir bakmanız mümkünmü cein kardeş aynı maili sizde atıyorum bir incelemeniz mümkünmü...
  • burasıda degişik elektrik hatlı route

TCDD tren similatörü
  • resimlere devam

TCDD tren similatörü
  • lunaparkın yanından geçiliyo güzel route
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.