Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Şafak Bey; Vol3 ü yükledikten sonraki sorunu söylemiştim..Update yi de yapmama rağmen sorun hala devam ediyor..Bu konuda ne yapabiliriz..Yardımcı olabilirseniz sevinirim..Ayrıca Tarık bey sağolsun siteye koyduğu link sayesinde bir rota sahibi daha olduk:) Tarıkcım ..bu arada flight simulator nasıl gidiyor?? arkadaşlar biliyorsunuz simulasyon oyunlarında Flight simulator de var..Oda super iiisteyen arkadaşlara CDleri ulaştırabilirim.THY lerle uçmak da süper..Ancak Bizim Trenlerimiz Muhteşem..Başta Şafak Beye ve bu konuda emek harcayan tüm dostlara teşekkürler..TÜRK OLMAK ve TÜRK OLMAKLA GURUR DUYMAK işte böyle emeklerle ortaya konmuş..Budur vesselam..TÜRK'ün elinden bişey kurtulmayacağını gösterenlere selamlar...haydiii BİLETLERRRRRRR....BİLET KONTROLLLLLL
  • Ayrıca ..burada emek harcayan arkadaşlara bende katılmak istiyorum...Şuan için olaya tam hakim değilm..yani modelleme nasıl yapılır,hangi program kullanılır bilgi sahibi değilim.Ancak Şafak bey istanbula dönünce görüşeceğiz..Ve ondan bilgi alacağım..umuyorum Türkiye rotası yakın bir zaman da birçok gönüllü arkadağımın da yardımlarıyla hazırlanır..Bu konuda Forumda da gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşım aynı fikirde.Ne tür yardım olursa katılmak ve bu rotanın hazırlanması için az da olsa çorbada tuzu bulunmak güzel olur eminim ...sadece hazıra konmak la olmayacak buiş arkadaşlar..Haydi hep beraber ustalara soralım..Ne yapabiliriz..İşin ufak tefek yönlerini biz acemiler alalım değilmi..Böylece en alttan başlayarak ustalara yardımcı olalım... çıraklık yapalım...Unutmayalım Emeklemeden Yürünmezz.
  • ben bişe sormak istiyorum bu railsimulatorun sistem gereksinimleri nedir??
  • grafiklere bakılırsa yüksek olucak gibi sistem gereksinimleri
  • DE24390

TCDD tren similatörü
  • üsteki routeyi iptal ettim güzel degildi buda başka bir route test ediyorum.

TCDD tren similatörü
  • Edirne Kapıkuleye gelen Optima Expresinin arabalı vagonlarına Edirne Gar da manevra yaptırdıktan sorna Kapıkuleye dönmeye hazırlanana DE24390

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• İSTASYONDA BEKLİYEN TRENLER VE ARIZALANAN E 43000 VE MAKİNEYİ ÇEKMEK
    İÇİN GELEN BİR DE 22015.

TCDD tren similatörü
  • harika bir görüntü
  • İki DE 24390
    Gerçek DE 24390 ve Similasyonu
    ikiside aynı işi yapıyor optima expresini çekiyor

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• istasyonda bekleyen trenler

TCDD tren similatörü
  • resimlere devam

TCDD tren similatörü
  • Bir kış günü bitmek üzereyken De24390 la yaptığım kısa yolculuk

Arkadaşlar çay demlendi kabine beklerim

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• DE 22063

TCDD tren similatörü
  • DE 22042

TCDD tren similatörü
  • DE 22015

TCDD tren similatörü
  • bu 3 modelde oyun başladıgı zaman marş yapmaz motor calışmaz motoru makinist kendi marş yapar ve istedigi zaman istop eder ve de 22000lik lokonun gercek mator sesleri ile kullanıma alınacak.
  • Merhabalar

Belirteyim, daha önce Vol 1.0, Vol 2.0 ve Vol 3.0'ın ilk versiyonlarını almış olan arkadaşlar, lütfen bana mail atın. Herhangi bir ücret ödemeden size Vol 3.0'ı gönderebilirim. Buraya veya diğer mail adresime, ev adresinizi ve telefonunuzu yazın. Size CD olarak göndereyim.

Bunun yanında, özelliklerin testleri ve E43042 çok iyi gidiyor arkadaşlar. Ön-Arka bojiler ve alt aksam bitti, şimdi orta boji ve kabin içlerine geçiyorum. Fakat poligon sayısı beni düşündürüyor, zira DE24000'de ve DE22044'de "24000 civarı poligon yani yüz sayısı" varken, E43042 daha şimdiden 25000 oldu. Tahminen 29000'e kadar zorlarım, zira 30000'den sonrasında MSTS çalıştırmayabiliyor. Ama bu yeni modeller, Rail Simulator baz alınarak yapıldığı için, detay seviyesinde kısıntıya gitmeyeceğim.

Arkadaşlar, özellikle Çetin, Caner, Tarık Bey ve birçok arkadaşımın, TCDD modelleri üzerinde değişiklik yapıp, sürekli geliştirme çalışmaları yapmaları, beni çok mutlu ediyor. Ben yakında sizlerle daha aktif olarak birlikte olacağım, ama bu arada bu çalışmalara devam edin ki, Rail Simulator çıktığında vakit kaybetmeden modellerimizi aktaralım ve Ankara-İstanbul hattına başlayabilelim. Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere...

Not: Ya, bir süredir TCDDelisi nickli Caner kardeşimizden ses seda yok, bilmem fark ettiniz mi? Caner, nerelerdesinz yahu? Özletme kendini bu kadar E52500'i gönderecektin, kayboldun...

• evet bilgiler için teşekkür ederiz şafak bey.
  • gercekden güzel cetin kardeş verdigin rota en son verdigin güzele benziyor ayrıca modellerde süper caner kardeşe gelince en son görüştügümüzde okulların acıldıgını hızlı bir şekilede bir model bitirmeye calışıyorum diyordu bugun yarın aramıza döneceginden eminim...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.