DE24023'ün çektiği Balast treni, Selçuk'tan geçiyor. Arkada görünen ise tarihi Selçuk Kalesi...
DE24023, Selçuk'tan çıktı, şimdi ise Çamlık'a doğru tırmanıyor...
E43042'nin resmini birkez daha gönderiyorum arkadaşlar. Şu anda bir yandan yeni özellikleri geliştirirken, bir yandan da E43042 üzerinde çalışmaya devam ediyorum. Gelişmeleri paylaşacağım...
...ve DE22044'ün en yakışıklı resmini bir kez daha gönderiyorum...
Arkadaşlar
Şu ana kadar yapabildiğimiz yenilikleri göstermek amacıyla kısa bir video çektim. Adresi :
Burdan indirip, zip dosyasını açın. Video'da, lokomotif değiştirme ve vagon içlerini ayrı ayrı görebilme özelliği ile birlikte, 500m ye kadar uzaklaşabilme özelliğini gösterdim. Geliştirme işlemleri bitince, sizlerle paylaşacağım...
Adres gözükmemiş. Tekrar yazıyorum, boşluklar yok.
http://r a p i d s h a r e.de/files/33191775/yeni.zip.html
emeğinize sağlık şafak bey video yu izledim harika olmuş
video izledim gerçekten güzel bi yenilik keşke kameralar mouse değişebilse zoom falan... eline sağlık şafak bey
şafak bey videoyu izledim. baya bir yenilik var mstsde elinize sağlık. çetin kardeşim resimlerin çok güzel tam bir teşkilat garını canlandırıyor. süper olmuş.
istasyonda bekleyen trenler
resimlere devam
artık de 22000 lik modellerde makinayı artık kendimiz marş yapacagız istedigimiz zaman motoru istopa çekecegiz telsizi açıp konuşmaları dinleyebiliriz.
DE24390 3 ranforlu yük treninden resimler
beyler bu oyunu nerden ındırebılırım soylermısınız???