Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gerçekden süper oldu gerçekden güzel bir model bunu akşam sefer cıkarmak için sabırsızlıkla akşamı bekliyorum...bu arada jakuza sabahdan peri yaza yaza bir hoş oldum makaslarla ilgili bulmana sevindim sonunda ...
  • bu arada evet şafak bey daha önceki modelleri yapmışdı buda var ama arkadaşımız de11000 üzerinden boyama yoluyla geciyor şafak beyin modelinide takip ederek de9500 ona göre de11000 degiştirmek daha iyi olur lakin dh9500 dış görüntüsü biraz daha farklı örek resim ekde;

TCDD tren similatörü
  • sevgili Erkan35 ve Hercai01 olayı anladım şimdi,bende MSTS var ama o addons 3.0 kurulu değil,ben direkt Şafak Beyin sitesinden paketleri indirip kurmaya çalışıyorum,tamamdır..olay çözülmüştür,Şafak bey'den siparişle istenecektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HERCAİ01

evet gerçekden süper oldu gerçekden güzel bir model bunu akşam sefer cıkarmak için sabırsızlıkla akşamı bekliyorum...bu arada jakuza sabahdan peri yaza yaza bir hoş oldum makaslarla ilgili bulmana sevindim sonunda ...

Sen yazmadın ama Tarık abi yinede thanks...
  • Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize kardeşim önemli değil. takıldığın yerde sor yine biz buralardayız.
  • caner kardeşim yeşil 22046 gayet güzel olmuş eline sağlık. sanırım depoya renk katacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HERCAİ01

........................................................................ makas konusunda dedigim gibi sana gönderdigim dosyada makas calışması yapa bilirsin yanlız makasları cözene kadar bol makaslı yerlerde deneme yapmanı tam makaslara hakim olana kadar hızlı gecme yollardan birkaç manevra yapman gerek sadece f7 f8 tuş aklıam gelmedi onlardan birini dene cıkan makas şeklinde sadee mauseyle üzerini cift tıkla oklar saga sola dönecekdir ama bu işlemi makasa gelmeden yapacaksın makasa gelince yaparsan makas atmaz söyleyim yada kalkışdan önce degiştireceksin..

daha önceki mesajımı tekrar yayınlıyorum...okunması için odisesus vol 3 aldıgında gerçekden pişman olmuyacaksın bence görmelisin süper cetin kardeşin actividtesi eklenince bol sürüşler dilerim....caner kardeş yeşil de22000 gerçekden güzel oluyor sana bahst ettigim ufak ayrıntılarda düzelince filoda degişik bir model olarak yer alacakdır ...

• erkan kardeş (cavuşum) kusura bakma seni ikikez heveslendirdim ama inan bu adsl yi camdan dışarı e5 karayoluna fırlatacagım az kaldı ya ikinci kez kesildi sonuna gelince şaştım kaldım yaaa şu an 146 girdim sabahdan peri ugraşıyorum adsl devreye sokamadım ama merak etme sana söylediim gibi halletecegim kendine iyi.....

çetin kardeş de22000 calışmları nasıl gidiyor ses ve kayıt işlemleri gelişmelerde bir haber lütfen yük treni actividesi vardı onla ilgili haberler varmıı

birde şafak beyden aldıgım bir rota var sinyalsız ama bol bol hatlarvar hatta kıvrımları bile cok hoş buraya sadece yol ve istasyonlara sadece duran trenler yapmamız mümkün olmazmı fabrikada bekleyen vagonlar makinalar yapmamız mümkün olmazmı hatta ilgili akşam bir kaç fotograf ekleyim sana yayınlarım...hiç hareket etmesine gerek yok sadece vagonlar lokomotivler olsada olur...gerekirse rotayıda yayınlarız....

tabii acelesi yok sadece biliyorsun kii herşey bir düşüncedir gerçekleştirlmesi zamanla olması gereken düşünceler ve fikirler....

• de 22000 likler devam ediyor şuan 3 yeni model var de 22015 de 22042 de 22063 çalışmalar son sürat devam ediyor motor seslerini ayarlıyorum 22000 liklere gercek telsiz konuşmalarını eklicem birde motora kendimiz marş yapacagız ve tekrar istop edecegiz çalışmalar devam ediyor routenin ismini ve birkac resim eklerseniz bakarız dedikleriniz neden olmasın şu 22000 lileri bitireyim activitelere devam tabi bu yenilikler vol3.0 kullanıcılarına.

DE 22063

TCDD tren similatörü
  • Ustam çok sağol,şafak bey'e mesaj atıyorum ama cevap gelmiyor,ona nasıl ulaşabilirim?bu arada loko dizaynlarını yapan üstadlarım,lütfen DH11500'e üvey evlat muamelesi yapmayalım ,oda tedavülden kalkmış bir model olarak çok hoş olacağı kanaatindeyim..

TCDD tren similatörü

quote:

Orjinalden alıntı: Erkan_35

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize kardeşim önemli değil. takıldığın yerde sor yine biz buralardayız.

• Bunlarda benim ekipten

TCDD tren similatörü
  • merhabalar şafak beye 0535 563 1276 nolu telefondan ulaşabilir vol 3.0 sipariş verebilirsin.
  • şefim çok teşekkürler
  • odisseus tren maketleri harika
    Halkalı Dizel Depoda DH11500 serisinden sanıyosam bir kaç tane var ıskat edilmiş olarak ama şuanda durumunu bilemiyorum DH11500 olsa filoda gzl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 8 Eylül 2006; 22:24:28 >
  • selam arkadaşlar, rail simulatorun oyun içi görüntüleri...route editor bölümünden görüntüler de var...
    http://www.railsimulator.com/en/Screenshots.htm
  • görüntüler çok güzel kardeşim
  • merhabalar
    Ben yeni üye oldum foruma ve gördüm ki çok geri kalmışım. ben denizde çalışıyorum ve gidince 2-3 ay olmuyorum. yeni döndüm seferden ve bu forum ve msts grup olaylarının yeni farkına vardım. Yaklaşık 3 ay kadar önce ben de vol 3 cd si almıştım ve o zaman daha 22044 piyasaya çıkmamıştı yapım aşamasındaydı. şimdi bir baktım ki piyasada de22000 serileri dolanıyor bu da yetmemiş de33000 üretilmiş. yeni rotalar bulunup türkiye ye uyarlanmış. çok heyecanlandırdınız beni. geçen hafta Şafak beyle mailleşmiştik 22044 'ü nerden yükleyebilirim diye. o da 22044 ve 43042 yi (bitince) sitesinde müsait olunca yükleyeceğini söylemişti. tabi ozaman benim bu gruptan haberim yoktu. öğrenince bütün eski mesajları resimleri gözden geçirdim ve özellikle 22000 resimlerini görünce dayanamadım. nerden bulacam ben bunu şimdi nasıl bekleyeyim???
  • Şefim çok sağol
    evet dh11500'ler şu an Halkalı'da ve maalesef jilet olmayı bekliyorlar,hakikaten filoya renk verir..Aslı Alman V100 leri olan bu modellerin en dikkat çekici yönleri ise dizel motorlarına rağmen,bir yılan gibi sessiz hareket etmeleriydi,tabi şimdi hepten yılan gibi sessizler

quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

odisseus tren maketleri harika
    Halkalı Dizel Depoda DH11500 serisinden sanıyosam bir kaç tane var ıskat edilmiş olarak ama şuanda durumunu bilemiyorum DH11500 olsa filoda gzl olur
  • yaa arkadaşlar bu kadarmı kötülük olur akşam girdim rotaya bir sürü resim aldım size göndermek için gece 01:45 di halen trenle gidiyordum cünkü manzarayı görünce kalkamadım başından kurbaga vıraklamaları yolların kulpları viraşları görmelisiniz yani tamam dedim burası türk rotası sanki kendimi torosları tırmanıyor gibi hisettim son güçde oldugum halde rampayı 48 57 arasında cıktım de24000 8 adet tvs vagonuyla ama burda da yüklü oyun burdan bir kaç görüntü alırım trenin dönerken yatması vagonların sekmesi vagonların viraşlarda kıvrılım kırılan vagonların tekrar düzelemesini görmenizi isterim bol köprülü bol agaclı ama resimleri cektigim taşıyıcım pc başında kalınca üzüldüm...ilerleyen saatlerde olmazsa burdan bir kac görüntü alırım....

aramıza hoş geldnin akdurmuşoglu evet yenilikler cok halende devam edecek artık zamanı geldi diyorum türklerinde trenlerini msts ortamına herkes tanısın...

• maketleri bende cok severim bir ara yapıyordum bende ama ara verdim pek ilgilenemez oldum adanada ev tutacagım evi tutunca kolilerdeki maketlerimi gün ışıgına cıkaracagım...

TCDD tren similatörü
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.