Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makinistsin işte mavenra yapıyonus yük taşıyosun falan filan işte kısacası tren sürüyosun:D
  • Makinist kardeş burada ne yapıcam lokoları toplayıp yük vagonlarınımı alıcam he bu arada akşam sana msj attım geldimi ?

TCDD tren similatörü
  • burda DE 22044 arızalı makinayı alıp ilerde istasyon var zaten track monitorde ok işareti görünür istasyona bırak sonra tek makina olarak en son istasyona git orda DE 22044 e baglı yük treni var bu diziye baglan fakat vagonların hepsini alma çünkü makina kalkamıyor yönü ters olacak sonra devam et takıldıgın yerde bana danış
    tek makinaya baglanınca tekrar yolcu vagonlarına baglan devam et.

NOT de 22044 tek makinayı aldıgın yolda karşılaşma bekliceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 27 Ağustos 2006; 20:57:16 >
  • de18000 11000 9500 ler bobo ya bunlar yük te verimli olmuyolar dimi
  • tabiki bunlar manevra yaparlar fazla yük çekemezler onun için activitelerimi DE 22000 VE DE 24000 liklerle yapıyorum çünkü bu makinalar çok yük götürür birde de 22000 likle 24000 lik makinaların yeri bir başka oluyor.
  • ewt makinist haklısın 22000 ve 24000 likler in yeri farklı ya De18000 tamamıyla tülomsaş malımı de24000 den yola çıkılarak yapıldığını biliyorum
  • evet mesajın geldi benim msn de bir sorun var kısa zamanda eklicem bu arada ne oldu bölümü geçtinmi.
  • manevrada de22000 ini aldım işte gidicem biraz sonra şimdi msn de arkadaşla konuşuyom bırakıp da gidilmiyo ama gece devam edicem
  • DE24390 arızalanan DE24044 ü çekerken

TCDD tren similatörü
  • yanlış de 22044 ü aldıktan sonra yolcu vagonlarınıda alacaksın beraber gideceksiniz sonra manevra yapacagın istasyonda diziden kesil de 22044 ü diger yola bırak yolcu vagonları orda kalacak tek makina olarak son istasyona devam et.
  • tmm öyle yaparım ztn lokomotif i alırken save yapmıştım oradan vagonlarıda alırım
  • activiteden görüntüler

TCDD tren similatörü
  • ya çetin abi bu norteast corridore activite yaptım ama diğer trenler kalkmıyor nasıl trafiği yapıcaz diğerlerininde hareket etmesi için?
  • activiteden bir resim ver görelim
  • buyrn...........

TCDD tren similatörü
  • o trenler kalkmaz oldugu yerde durur tren kaldırmak cok zor.
  • rus rotasınada yaptım olmuor ofoffffff
  • evet dostum haklısın duran treni kaldıramıyorsun. belki kaldırılabiliyor fakat ben daha onu çözemedim. eğer çözersem buraya yazarım.
  • slm arkadaşlar bugun öglen itibariyle mersine geldim cetin kardeş dosyaın içinde dat dosyaları var onları nereye yüklememiz gerek ..bugun akşam bende deneyecegim...
  • tekrar hoş geldiniz dat dosyaları train simulator dosyasının içine yapıştırın hepsine evet diyin.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.