Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valaha süper bir activide oluyor cetin kardeş...altaki reimde işte benim demiryolu sevgim burda başladı fevzipaşa tren istasyonu dagın yamacında hergün trenleri izlerim gece gündüz yagmur camur de2400 makinları ve de18000 binlikleri dinlerdimm ranforların motor seslerini yada istasyondan hemen yokuş cıkarkenki makinaların sesi beni büyülüyordu...

TCDD tren similatörü
  • evet iki tip sinyal vardı cüce ve normal sinyaller var hemen hemen cok benzerliklerimiz var yada sinyallerimizde rusyadan olabilir gibime geliyorr bunu en güzel ergin hocanın sitesinde ögrene biliriz...
    http://e40003.me.metu.edu.tr/
  • evet ergin beyin sitesine her zaman bakarım hep takip edeiyorum yeni resimler varmı die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manevracı 24 -- 26 Ağustos 2006; 19:43:58 >
  • http://www.hemenpaylas.com/download/1427078/demiryolunun_tarihi.rar.html

arkadaşlar mail olarak atamadım ama isteyen arkadaşlar burdan indire bilirler eşsiz bir arşiv merak edenler için...
  • **** olan yere "hemen paylas" yazılacak arada boşluk olmadan
  • istasyona tek makina olarak geldim geri dönecegim makinanın yönü ters gercekten kalkış cok zor oldu bu istasyona geldiginizde vagonların hepsini almayın 5-6 tane vagon alın yoksa cok zor kalkıyor makina

şimdi kısaca activiteden bahsediyim ilk önce depodan cıkıyoruz cok önemli bir nokta track monitörde beyaz kıvrımlı gibi bir ok işareti göreceksiniz bu işaret manevra konumu demek şimdi tek makina olarak ikinci yeşil sinyale kadar gidin sinyallare pek yaklaşmayın sinyali yavaş geçip istasyon girişindeki makas başına gelin monitorden kücük ok işaretini devamlı takip edin ve cok yavaş bir şekilde ilerleyin ok işareti kayıp oldugunda hemen geri gelin diger yola girin jenaratör vagonunu alıntekrar aynı yere gelin işaret kaybolunca tekrar geri gelin ve diziye baglanın sonra devam edin ileriki istasyonda da bu ok işareti cıkacak ordadasinyal önünde durup makinayı kesin sonra cıkın aynı şeyleri burdada uygulayın tekrar geri tek makinayı alın tekrar cıkıp diziye baglanın devam edin ilerlerdede birkac manevra olacak ok işareti cıktıgı zaman ona göre hareket edin birazdan dosyayı verecegim.

TCDD tren similatörü

• Bulgaristan dan Edirne Kapıkule ye optima trenini getiren DR132 i msts yollarında

TCDD tren similatörü
  • ya bu şeyleri nasıl yapıyonuz yok tren arızalanıyo başka tren geliyo makiniste talimat geliyo falan aklım almadı:D
  • makinist kardeş ben dizel depo yu indirdim fakat bende lokomotif çıkmıyo UNKNOWN lokomotif dio onun için başlayamıyom oyuna
  • ya biryerde yanlışlık yapıyorum ama nerde tekrar bakıyım
  • arkadaşlar deminki linki sildim olmassa en son olarak bu dosyaları yükleyin içinde birde CONSISTS dosyasınıda train simulator dosyasında TRAINS dosyasının içine yapıştırın.

yeni link http://www.hemenpaylas.com/download/1427957/DIZEL_DEPO.rar.html
  • makinist kardeş verdiğin son linkide indirdim fakat yine locomotives bölümü unknown acaba nerede hata yapıyoruz ben baktım activite editors ten lokomotifi de24390 olarak gösteriyo fakat oyuna girince de22044 ü veriyo

TCDD tren similatörü
  • tamam kardeş teşekkür ederim bu olayı cözmem lazım.
  • manevracı24 şimdi train simulatoru vol3.0 ü komple sildim tekrar yükledim routeyide tekrar yükledim activiteler gözükmüyordu sonra bu size en son attıgım dosyaları tektek yükledim oyuna girdim ve aynı sendeki gibi lokomotif bölümünde UNKNOWN yazıyordu sonra birtek yüklemedigim CONSISTS dosyasını attım ve DE 24390 olarak oyuna başladım dosyaları tekrar kontrol et bir CONSISTS dosyasını train simulator dosyasının içinde TRAINS dosyasının içinde oraya yapıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 26 Ağustos 2006; 23:53:07 >
  • tmm makinist
  • makinist yaptım ama olmadı silip baştan yükleyecem
  • tamam kardeş calışıp calışmadıgını buraya yaz hatalar nerde oluyor bulalım
  • arkadaşlar şehir dışında oldugum için activideyi pazartesi akşam inceleyecegim
  • Başlığa uzun zamandır giremedim bayağı bi gelişme var ama o yeşil treni bi türlü vermediniz.
  • manevracı kardeş ne yaptın activiteyi calıştırdınmı.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.