Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet dostum doğru söylüyorsun bizm mak adını verdiğimiz makinalara benziyorlar. ( de33108 )
  • makinist konuyu tam anlamadın msnde sonra net bir şekilde anlatırım.
  • EVET GÜZEL BİR ROTE EGER BULAMAZSAN BEN SANA GÖNDERİRİM 64 MB LIK BİR DOSYA MODELLER EVET BİZİM ESKİ MODELLERE COK BENZİYOR AMA ELİMİZDE BU MODELLER MEVCUT AMA DE11000 DH6500 SESLERİYLE KABİNLERİYLE MEVCUT KORNA SESİ BİLE HALEN NOSTALJİİ RAHMETLİ AMCAM TCDD LOJMANLARINDA KALIRDI BENDE ONLARDA KALIRDIM YENGEM BANA TREN SESİNDEN UYUYA BİLİRSEN GEL DİYORDU BENDE TRENSESİ BANA NİNNİ GELİR DEMİŞDİMMMM VE SÜREKLİ BU TRENİN DÜDÜK SESİNİ
    HALEN KULAKLARIMDA..
  • ayrıca modellerin renkleri ve bicimleri gerçekden hoş duruyor üzerine sadece tcd plaketlrini ekleyince güzel bir halde kulanıla bilir diye düşünüyorum birde makinis71 seninle msnde hiç karşılaşamıyoruz...
  • tarık bey ben msnde pek durmuyorum gerektigi zaman kullanıyorum routeyi bulamadım bana nasıl gönderirsiniz.
  • bakalım yaa cd ye kaydeder gönderirim yada link yapar gönderim
  • ya arkadaşlar ben railroad simulatör 2006 router lerine bayılıyorum cok güzel yerler var activitilerde cok güzel cok degişik şeyler var mesela trene komut veriyorsun git şu bölgeden vagon al yük al sinyalları kendi ayarlıyor tam benim aradıgım simulatör cok önemli bir noksanlık var şuan için tcdd trenlerinin eklenmemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 10 Ağustos 2006; 19:12:20 >
  • evet cok güzel yapılmış bir oyun gerçekden güzel ama cözmek lazım aslında mtst modeli cok düşük yanii 2000 li yılların oyunu rail similatör bence daha iyi gelecek diye düşünüyorum güçlü lokomotivler güçlü ekran ve daha gerçekciii 3d cünkü
  • rail simulatore diyecek yok grafikler cok iyi olacak
  • evet gerçekden işte o oyun cıkınca tüm modellere ona uyarlanacak artı rote ve model yapma imkanımıza daha kolay olacak tek yapmamız gerek istayonları resimlemek istasyonların hat bilgilerini almak ben adananın hat bilgilerini alacagım arkadaşlardan kac hatlı kac metre nerde ne var hepsini cıkaracagız...bence şimdiden bu tür bilgileride elde etmeye başlasak iyi olur diye düşünüyorum ben adana incirlik ve adana şehitlike kadar hatların resimlerini cektim birde adana pozantı ve adana fevzi paşa arasını videoya cektim ama tekrar cekilmesi lazım resimler ve video bunlar bize cok net bilgiler saglar zaman cok az kaldı oyun cıkmasına güğn gün yaklaşılıyor
  • evet rail simulatörü dört gözle bekliyorum route yapmak kolaymı zormu olacak oyun bir cıksın inceliyelim bizim trenler uyumlu olacakmı oyun cıktımı hep beraber türkiye hatlarını yaparız ne süper olur.
  • 1980 Lerin Vagonu Bizim Mavi Pulmanların Kırmızı Hali 1980deki.......

TCDD tren similatörü
  • RAİL SİMULATOR ŞU GRAFİKLERE BAKIN MUHTEŞEM

TCDD tren similatörü
  • şimdi inceledimde train simulatorude railroad simulatorude KUJU İNTERACTİVE Tasarlamış.
  • ARKADAŞLAR RAİL SİMULATOR CIKIŞ TARİH OLARAK AGUSTOS 2006 DİYOR UMARIM DOGRUDUR

TCDD tren similatörü
  • ya şu oyunu bi ben oynıyamadım ben tren delisiyim eskiden utc delisiydim onuda bulamadım trainz railroad simulatör 2006 buldum ama rem yetmedi ya oyunu oturduğum yerdeki hiçbi cd cide bulamadım mtst yi internetten indirmeye kalksak 2 3 günde iner off yaaa :((((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 11 Ağustos 2006; 13:38:07 >
  • ooo agustosda cıkarsa cok süper olur...gercekden oyunla ilgilide herkese yardımcı oluyoruz arkadaşlar biraz beklersen mtst similatörü sana cd ile temin ederim..bizim için tren severler hep kardeşimizdir...
  • arkadşlar ben bu konuyu tamamen okdum
    bu oyun çok güzel
    acaba tam adı nedir ? sanırım eski bi oyun
    ayrıca bu tcdd eklemek için ne yapmalıyız ?
  • arkadaşım bu simulatorün tam adı TRAİN SİMULATOR 2000 yılı yapımı olmasına karşın gercekten güzel bir simulator tcdd yani türk trenleri eklemen için MSTS Turkish Add-ons Vol 3.0'ın fiyatı, 30 YTL'dir bu fiyata tcdd tüm modelleri alabilirsin bu siteyi incele istersenhttp://www.turkishtrains3d.com/ burdan temin edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.