Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gercekten çok sevindim şafak beyin yaptıklarımızı begenmesi bence şafak bey buraya geldiginde gurubumuzu kuralım derim ve neler yapacagımızı konuşmalıyız train simulatorde benim anladıgım kadarı ile route yapmak zor ben derimki rail simulatorü bekliyelim 3 kasım 2006 da cıkacakmış ozaman makaslar istasyonlar üzerlerinde degişiklik yapabiliriz tabi bu benim fikrim tabi herkezin fikirleri önemli şafak bey de şu programları gönderirse çok daha güzel olacak şafak beyin siteye giriş adı nedir.
  • bu arada üzücü bir haberim var arkadaşlar oyunun cıkış tarihi kasım ayı degil evet kasımda avrupada kurululacak bilgisayar oyunları fuarı var her yıl düzenlenen bu fuarda kasım ayında olacagını ve rail similatör bu fuarda yer alacagını söyledi şafak bey bu oyunun cıkış tarihi 2007 yi bulur diyor tamam resimler var sitede ama ray üstünde giden herhangi bir resim cıkmadıgını sadece tamam grafikler bu şekilde olacak diye örnekler veriliyor diye belirti şafak bey cdlere gelince ben gönderecegim dedi toplam 3 cd zaden kendisi buraya gelipde yazdıgı zaman ayrıntılı görüşecegiz rumuzunu sormadım ama herhalde türkish train gibi yada bir rumuz yada adıyla gelir yazdıgı yazıdan anlarız arkadaşlar..evet gubumuzu kuracagız calışmlara başlıyacagız hatta bende tekrardan adana istasyonunu yeniden tüm hatlarıyla resimliyecegim daha önce dizel deposuna girmek cok zordu girsek bile resimlemek cok zordu ama şimdi o engelide aştım arkadşalar sayesinde benimde en cok oyunda görmek istedigim türk istasyonun olması her yerde agacların sögüt agaclarınınolmaı sadece agacların dallarından istasyonun tabelası gözüksün istiyorum...tabii bu benim hayelim...

• hele o gün bir gelsin ne olacak çogu cıkan oyunlar hemen bulunuyor internette bulabiliriz diye düşünüyorum.
  • DE 22044 DE 24390 MANEVRADA

TCDD tren similatörü
  • İşte Son Düzenlemem Farkı Sizde Görün TVS2000 İçi Ve Değişimi-

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 12 Ağustos 2006; 18:09:52 >
  • oyunda makasların yönünü nasıl değiştiriyoruz?
    bir türlü beceremedim
    herhalde ışığın önünde durup bişeylere bascaz ama nasıl olcak yavv???
  • F8 Tuşuna Basıp Makas Yerini Açıyorsun G Tuşuyla Makas Değişiyor.
  • tamam kardeş sağol...
  • şu an makinist71 gönderdigin resme bakıyorumda de22044 modeline ne kadar gerçekci degilmi tatlı bir model olmuş inanın şafak bey bana öyküsünü anlattı en cok özendigi model buydu de22000 ile de 24000 yeni numaralarıyla birer model daha yapılacak bilginizde olsun arkadaşlar
  • tşkler bende tvs2000 kapılarını camlarını yapıorum biraz bende onları desing ediorum ayrıca E52500 Boyanacak daha çok işimiz var arkadaşlar birde programalr gelse programları bekliyeceğiz ben elimdeki programlarla ancak o gördüğünüz tüm resimlerdeki değişiklileri dizyanları yapıorum ama inanın o programlar yetmiyor inş. prgoramlar gelirde e52500 boyamasını tamamlar komp.vagonun dizaynına başlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 12 Ağustos 2006; 19:53:40 >
  • tekkelime ile muhteşem çok özentili bir şekilde yapmış şafak bey cok gerçekçi DE 22044 sesleri de orjinal hele şafak bey(YANILMIYORSAM ŞAFAK BEY OLMASI LAZIM) bir DE 22000 makinadan dinamik fren sesini kayıt ederken işte DE 22000 liklerin dinamik fren sesine hayranım birde siz bilirsiniz tarık bey bizim burdan geçen DE 24000 binlikler çok arıza ve hareret yapıyor ben görüyorum hep yolda kalıyor bence DE 22000 liklerin gidişatı daha iyi fazla arıza yapmıyor bizim burda rampalarda ranfor olarak DE 22000 kulanıyorlar bence performans olarak DE 22000 daha iyi DE 24000 liklere göre
  • evet makinist de24000 konusunda haklısın her zaman yapıorlar arızayı 2 hafta önce kaklıkta arıza yaptı kaloriferler yandı sonra goncalıya doru makina tekledi arıza yaptı ek makina çıkardılar 2.saat 10 dakika denizliye geç vardı tren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 12 Ağustos 2006; 20:07:49 >
  • o oyun olsa modelleri indirirdim
  • TÜRK TRENLERİNDEN BİR DEMET

TCDD tren similatörü
  • arkadaşlar üzücü bir haber var..............

GEBZE (İHA) - Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde meydana gelen tren kazasında 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Makinist Haydar Neyiş yönetimindeki 10108 sefer sayılı Haydarpaşa Gebze arasında çalışan banliyö treni, dün akşam 23.30 sıralarında, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçip durmayarak, Gebze Garı'nda park halindeki başka bir banliyö trenine çarptı. Kaza sonucu her iki tren de maddi zarar meydana gelirken, trenlerin toplam 3 vagonu birden raydan çıkarak perona çarptı. Kazada, trenin makinisti Haydar Neyiş (50) ve Şef Memiş Neşe ile trende yolcu olarak bulunan Merve Kuloğlu (15), Havva Kuloğlu (42), Adnan Aydın (35), Abdulkadir Akbulut (33), Nejla Akalın (51), Ahmet Can (74), Mürsel Bora (34), Celal İspir (34), Berrin Kulaksız (44) ve Muzaffer Kaşar (33) isimli toplam 12 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, çoğunda çarpma sırasında yere düşme veya sarsıntı nedeniyle boyun ve bel ağrıları oluştuğu bildirildi. Kazanın meydana geldiği 1. Peron ise geçici süreyle tren geliş gidişine kapatıldı. Tren kazasında yaralanan yolcular ise makinistin kırmızı ışıkta geçtiğini ve duran trene çarptığı iddia ettiler. Kazaya sebep olan trenin makinisti Haydar Neyiş, tedavisinin ardından sorgulanmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya ise devam ediliyor.

• benim sağa geçmem lazım ama bir türlü makası değiştiremedim düz gittiğim zaman karşıdan tren geliyo.
    arada bir ışıklardan biri sarı yanıp sönüyo F8 ve g ye bastım ama yinede düz gidio bir türlü sağa geçemedim.
    tam olarak ne yapmam ve ne zaman yapmam gerekir. bir yardım edin...
     TCDD tren similatörü
  • zaten bu şekilde kırmızı yanarsa gidemessin senin oynadıgın marias pass routede makas başlarında kol yok açtivitede yol nereyi gösterirse oraya gidersin ama her yerde makas degiştirmek istersen oyunu explore route modunda oyna ordada karşıdan tren gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: TCDDelisi

arkadaşlar üzücü bir haber var..............

GEBZE (İHA) - Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde meydana gelen tren kazasında 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Makinist Haydar Neyiş yönetimindeki 10108 sefer sayılı Haydarpaşa Gebze arasında çalışan banliyö treni, dün akşam 23.30 sıralarında, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçip durmayarak, Gebze Garı'nda park halindeki başka bir banliyö trenine çarptı. Kaza sonucu her iki tren de maddi zarar meydana gelirken, trenlerin toplam 3 vagonu birden raydan çıkarak perona çarptı. Kazada, trenin makinisti Haydar Neyiş (50) ve Şef Memiş Neşe ile trende yolcu olarak bulunan Merve Kuloğlu (15), Havva Kuloğlu (42), Adnan Aydın (35), Abdulkadir Akbulut (33), Nejla Akalın (51), Ahmet Can (74), Mürsel Bora (34), Celal İspir (34), Berrin Kulaksız (44) ve Muzaffer Kaşar (33) isimli toplam 12 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, çoğunda çarpma sırasında yere düşme veya sarsıntı nedeniyle boyun ve bel ağrıları oluştuğu bildirildi. Kazanın meydana geldiği 1. Peron ise geçici süreyle tren geliş gidişine kapatıldı. Tren kazasında yaralanan yolcular ise makinistin kırmızı ışıkta geçtiğini ve duran trene çarptığı iddia ettiler. Kazaya sebep olan trenin makinisti Haydar Neyiş, tedavisinin ardından sorgulanmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya ise devam ediliyor.

bu kazada herhalde trenin frenlerinde bir sorun olmuş oyüzden olmuş kaza herşey incelemede belli olur

• ok.dediğini yapmaya çalışırım ama ışık sarı yanarken sağa ok gözüküyodu.ben makasla uğraşırken kırmızıya döndü.düz gidemem çünkü tren geliyo karşıdan.
    eğer sağa geçemezsem kazadan başka şans kalmıyo ki o zaman bu rota anlamsız kalır...
  • train simulatorü oynamak için oyunu cok iyi bilmen lazım simdi oyunun kendi açtivitilerinde sinyal sorunu cıkabilir aynı dedigin gibi cok iyi bilmen lazım zaten açtivetelerimi kendim yapıyorum çünkü oyunu iyi biliyorum sen menüde tren sectigin yerde explore route secerek kullan burda sinyal sorunu yok istedigin yola girebilirsin kırmızı ışıktada gire bilirsin
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.