Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişey dieyeceğim ama terslemeyin haa

bu oyun ücretsizmi ücretsizse nerden indirecem

sayfalar sürmüş hepsini nasıl okusaydım
  • oyun ücretsiz turk lokoları vagonları ücretli
  • İşte Bizim TVSLER Turkish Trains 3D Team vol 1 2 3 versiyonları

TCDD tren similatörü
  • arkadaşlar başlığı yeni keşfettim.hakikaten azımsanmayacak kadar çok TCDD dostu varmışda bizim haberimiz yokmuş.

herhalde başlık altında model trenlerle ilgilenenlerde vardır.onlarlada bilgi alışverişi yapmamız fena olmaz herhalde.
  • buyrun vol 2 ve 3

TCDD tren similatörü
  • iki yolcu treni buluşmada

TCDD tren similatörü
  • arkadaşlar toshibamız 500 Basmaktadır Artık Güle Güle Kullanın :D
  • toshiba e43000 ats sistem birim kontrol merkezi

TCDD tren similatörü
  • uyarı sansür yoktur bu gerçektir 400 ile tampona girdim ve uçtum hızı 500 e yükseltim :D
    sınırları zorluyoruz düşünün bide vagon olsaydı arkamda hızı 1000 KM yapsaydım toshiba aya fırlatılan ilk lokomotif ünvanını alırdı..

istiyenin hız limiti yükseltilir.

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 8 Ağustos 2006; 23:42:49 >

• slm arkadaşlar şafak bey kulandıgım bir kaç program var diyor modeleme için 3dsmaz,kaplamalar için photoshop cevirmek içinde birkaç program var dedii şimdi bunları ayrıntılı görüşmek için benim ankaraya gitmem gerek arkadaşlar şafak beye oturup görüşür ona göre daha net ayrıntılı bilgi verecegim bunları sabah görüştüm programı gerçekden kafanıza takmayın ben size şafak beyden onları alacagım şafak bey bu konuda bize cok yardımcı olacakdır olurda eminim bundan kendiside diyor gönderirim diyor...
  • tarık bey bende akşam 10 gibi msj çektim şafak beye cevap geldi bu aralar çok yogunum dedi size elimden geldiğince yardımcı olacağım dedi..
  • forma yeni katılan arkadaşlarımız için evet model trenlerle ugraşan arkadaşlar cok maket yapan ve trenlerle ilgili her türlü konuların paylaşıldıgı grup üyelikleri var ben daha önceki meajlarımda yazmışdım oyuna gelince isteyen olursa ben oyunu gönderdim bir kaç kişiye ama türk modellerinii sizin sipariş vermeniz gerek
    resimlerde gördügünüz gibi güzel modeller
  • evet gerçekden cok yogun inanın arkadaşlar ben askerden öncede görüşüyordum gerçekden cok yardımcı oluyorduu şimdide zamanı el verdikce ve yardımcıda olacak ekip oluşacak sadece biraz zaman arkadaşlar
  • evet herhalde şafak bey modellemeyi 3d max programıyla yapıyor bende var ama cok karışık.
  • evet karışık birşey ama cözünce kolay herşey heleki sana bence hiç zor gelmez tabii takıldıgımız yerde yardımda aldıkmı sorun kalmaz....
  • ilk yapım aşamasını bir görsem ögrenirim inanın tarık bey birde bu programı çözersek düşünsenize istedigimiz kadar degişik modeller yaparız ne harika olur.ilk hedef DE 33000.
  • ya zaten galiba şafak bey açıklama yapar cdnin içine değilmi?yani açıklama koyarsa daha iyi olur.
  • bu arada aklımda bişey var araştırıyorum de21500 modeline bayıldım süper birşey sizinde onayınızı almak istiyorum yapalımmı o modelide?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.