Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar inanın sürekli arıyorum zaman progremimiz var zaman kısıtlı yoksa program şimdiye kalmaz elinizde olurduuu inanın aa sürekli bastırıyorum..
  • tarık bey şafak beyin askerligi ne zaman bitecek.
  • yanılmıyorsam 6 ay gibi bir süre kaldı bitmesine...
  • selam dostum attığım tvs jeneratör işine yaradı sanırım. Çalışmalara başlamıssın. Kolay gelsin...
  • cdleri bekliyorum.
  • beklemedeyim hala.........mailide
  • dün şafak beye cepten mesaj attım program için hala cevap gelmedi.
  • sözüm söz arkadaşlar programları gönderdirecegim ve ekibimizi kuracagız arkadaşlar........
  • programın adını bilsek bulabiliriz diye düşünüyorum.
  • Ya gerçekten çok süper bir oyun Grafiklere bakılırsa NFS ile yarışa girer
  • BURDA İKİ TANE MAKİNA YAKIT ALMAK İÇİN DEPOYA GİRERKEN

TCDD tren similatörü
  • evet oyunun grafikleri cok güzel harika nfsyle yarışa girermi bilmem ama oyun gerçekden tren severler için bire bir...
  • bak buda güzel fikir ben programın ismini ögreneyim size bilgi veririm arkadaşlar...
  • şimdi tarık bey bende ikitane popüler modelleme programı var ama işte önemli olan bizim tcdd modellerin icerigini bu programlarla açıp içlerinde degişiklik yapmak mesela boyamak gibi.programlar ingilizce oldugu için anlamak zor.
  • ben programların %50 adını biliyorum tarık bey ama ücretli olduğu için bulunamayıor okadar aradaım hiçbir yerde yok ücretli programlar..

PROGRAMLARI BULSAK BİLE 100 DOLAR FİYATLARI BEN ARAŞTIRDIM SİZDEN ÖNCE ARKADAŞLAR

şöyle yapalım eğer şafak beyden cevap gelmezse tarık bey içinde sorun olmassa o programları şafak beyden alıp klonlasın sonrada göndersin.??

olabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 8 Ağustos 2006; 12:02:01 >
  • şimdi programın adını bir ögrenelim buluruz buda en güzel modelleme programı 3d max

TCDD tren similatörü
  • ya söylüyeyim programları

Train Simulator Modeler

Microsoft Train Simulator Paint Shed

Benim Bildiğim Programlar Bu.
  • 3d canvas programının train simulator için özel ek programı var eğer 3d canvas pro yu bulabilirsek içindeki bu train simulator bölümü çok kullanışlı
  • arkadaşlar şu siteyi bir inceleyin
    http://www.amabilis.com/downloads.htm
  • 3d canvas pro ücretli diyor biz en iyisi şafak beyin programını beklemek.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.