Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img95.imageshack.us/my.php?image=8e29xf3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERCAİ01 -- 5 Ağustos 2006; 16:15:36 >
  • http://img85.imageshack.us/my.php?image=393anw5.jpg
    burda trans2006 ypılmış resimler var bunu bir arkadaş yapmışdı hatta ankara ile sincan arasını hat olarak yapmışdı incelemenizi isterim
  • güzelde görüntü gerçekci değil bizim yapıcağımız koncar daha iyi herşeyi turk boyuyacağz sadece
  • evet biraz amatör olmuş boyası belli bence iyi olur bire bir benzeri olursa
  • bana göre tabiki benim fikrim
  • tarık bey iyi hatırlıyorum bir arkadaş bu dosyaları guruba e-mail olarak atmıştı tüh almadıkta bu arkadaşı tanıyormusun
  • ya bir 3d model programı daha buldum süper birşey 85 mb büyüklügünde ama bizim trenlerin render görüntülerini alamıyorum bizim trenleri burda bir açsak üzerlerinde degişiklikler yaparız
  • .......

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Ağustos 2006; 17:36:44 >
  • Ya şu yeşil treni bi yollamadınız ya...
  • Bu arada artık oyunu öğrendim seferler yapabiliyorum.trenin hız limiti falan oluyor.Ona uyuyorum sorun çıkmıyor.Yanlız bu japon olan yerleri hiç sevmiyorum oyundan soğutuyor beni.
  • aynennnnnn
  • ah ah modelleme bu programla yapılıyor işte

TCDD tren similatörü
  • o 3de canvas onunla yapılmıyorki bizim MSTS MODELLER DİYE BİR PROGRAM olması lazım
  • bununlada yapılır hepsi model programları
  • ayrıca de 18115in hızını arttrdım süper oldu 300 Basıyor.30000BEYGİR
  • sonucta bu programla train simulator deki tren modelleri yapılıyorsa bizim tcdd modelleride yapılır diye düşünüyorum sitede adamın biri modelleme yaparken görmüştüm bir daha bulamadım.
  • haklısın
  • bugun safak bey mail atar sanırım
  • DE 22044 DE 24390

TCDD tren similatörü
  • <<<<<<<<<<<<<<<

TCDD tren similatörü
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.