Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, DE24000 üzerinde çalışıyorum. İlk denemelerim sonuç verdi. Gayet iyi çalışıyorlar. Yakında buradan dosyaları yayınlayacağım. Yanlız çalıntı olmadığı anlaşılabilsin diye arka panele DGX kabartması koyacağım. Umarım bu keyfinizi kaçırmaz. Biraz kaplama için resim sıkıntısı çekiyorum. Onu da elde ettiğimde DE24000 modellerinizi ücretsiz olarak sürebileceksiniz.

Resim de koyalım, bilinsin ;)

TCDD tren similatörü

Saygılarımla...
  • selam arkadaşlar foruma yeni katıldım şafak aktaş aulaşamıyorum bu oyunu nasıl temin edebilirim railsimilatör türkiye internet adresi de kapanmış bu oyunu ne pahasına olursa temin etmek istiyorum yardım
  • @cavus2603

RailsimTürkiye sitesi kapanmış veya bakıma aldındı.Bu konuda bilgim yok ancak Şafak bey önceki sayfalarda msn ve cep telefonunu vermiş olması lazım.
  • amaç ne ki bunda şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavus2603

selam arkadaşlar foruma yeni katıldım şafak aktaş aulaşamıyorum bu oyunu nasıl temin edebilirim railsimilatör türkiye internet adresi de kapanmış bu oyunu ne pahasına olursa temin etmek istiyorum yardım

Merhabalar

Forum adresimiz, hosting firmasının kapanması nedeniyle bir anda kapandı ve malesef bir süre daha açamayacağız gibi görünüyor. Bu arada bana oyunla ilgili ulaşmak isteyen arkadaşlar için mail ve MSN adresim:

Safak_Aktas@hotmail.com

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Evet biraz resim koyalım bakalım ırmak depo'da neler oluyor.

revizyondan yeni çıkmiş bir DE 22082 ve DE 22079'u ırmak depoya bakım için götürüyor..

TCDD tren similatörü

de 22079'un bojileri sökülmüş halde depoya gidiyor depoda komple sökülecek..

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 17 Ağustos 2009; 18:14:19 >

• ve iki makina ırmak depoya giderken...

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 20 Ağustos 2009; 0:25:03 >
  • 22079 un bojilerine ne olmuş abi öyle ya
    Yazık olmuş walahi!
  • de 22079 bojileri sökülmüş vaziyette depoya giriyor birazda alt taraf tekerler felan sökülüp bakıma alınacak merak etme de22079 canavar gibi depoadan çıkıp görevine devam edecektir..
  • ve sökülmüş hali

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü
  • Bu oyunun bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum güzelmiş...
  • Evet ben sildim kurdum sildim kurdum =) çok zevkli özellikle türkiyem hatında manevra yapmak(tcddmusa)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ Kürşat

amaç ne ki bunda şimdi?

tren zevkini tatmak.
  • makinist 71 ya meraba msj göndermiştim bende kırıkkaledeyim bu oyuınu almak istiyorum bana tekrar dönme şansınız varmı oğuzhan tıp merkezinde çalışıyorum bekliycem cevabınızı şimdiden teşekkür ler
  • Merhabalar oyun için lütfen safak_aktas@hotmail.com adresinden şafak beyle görüşün kendisi oyunu temin edecektir..
  • Bende internetten bikaç mod indirdim. Kurdum ama hiçbir değişiklik olmadı nedense? Aynı aktiviteler aynı trenler..
    Modlar:
    sd40-2_content_update
    class50_content_update
    TrainSimGmaxGamePack
    TSgmaxSampleLoco
  • railsim kapatılmıştı hostingin kapatılması nedeniyle sanırsam ama şimdi tekrar açılacak
    sagılarımla
    tcddmusa
  • arkadaşlar bende microsoft train simulator,rail simulator,trainz rail simulator2006 demo var.bana bunlardan trainz rail simulator çok orjinal geldi ama biraz kullanması zor gibi,microsoft train simulator çok yapmacık gözüküyo diğerlerine göre.bunlara yamayı nerden bulacaz yardım edermisiniz?verdiğiniz site kapalı bişey bulamıyoruz.ayrıca bu yamalar paralımı acaba?
  • MSTS tek başına pek güzel değil.Fakat Türk trenleri paketiyle harika oluyor
  • Kendi aktivitemi yapabilirmiyim? Hazır aktiviteler baydı artık. MSTS kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.