Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BDZ Bulgaristan Demiryollarının kullandığı Dizel Lokomotif

TCDD tren similatörü
  • Yukarıdaki lokomotifin gerçeği BDZ 06

TCDD tren similatörü
  • DE24093 artık Egzos efekti değiştirildi artık daha fazla kara duman çıkıyor gerçek De24000 lerdeki gibi
     TCDD tren similatörü
  • DE24093 ve almanyadan kiralanan vagonlar
     TCDD tren similatörü
  • Bu yukarıdaki Almanyadan kiralanan vagonları ve diğer resimdeki dizel loco yu nerden buluruz ? Link varmı ?
  • burda de 22043 ve de 22033 yeni marş ilk kalkış sesleri motor sesleri yeni korna istop etme gibi yenilikler ekleniyor şuan test sürüşü gercekleşiyor.

TCDD tren similatörü
  • resim 2

TCDD tren similatörü
  • arızalı bir de 24002 dizinin ortasında devam ediyor.

TCDD tren similatörü
  • DE24093 VE BDZ 06 EDİRNE KAPIKULEDEN Çıkarken

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• Aegis2006 nickli arkadaşım şuanda Almanya dan kiralanan vagonları link vermedim daha doğru düzgün hata vermemesini sağlayamadım ses hatasını hallettim ama başka bir hatada uğraşıyorum olunca sizlerle paylaşıcam
    Şimdilik sizlere BDZ 06 Dizel lokomotifi veriyorum

http://r a p i d s h a r e.com/files/2241217/blw_lde2100.rar.html
    boşluk yok

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 6 Kasım 2006; 19:28:22 >
  • burda DE 33025'de egzoz arızası meydana geldi fazla duman cıkartıyor depo'ya kadar bu şekilde gidecek depo'da bakımı yapılacak.

TCDD tren similatörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: makinist71

burda DE 33025'de egzoz arızası meydana geldi fazla duman cıkartıyor depo'ya kadar bu şekilde gidecek depo'da bakımı yapılacak.

TCDD tren similatörü

Abi yepyeni loko nasıl arıza verir sanıyosam bakım fazla yapılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 6 Kasım 2006; 19:40:03 >
  • resimler süper olmuş arkadaşlar gerçekden iştah karbartıyor de2400 duman biraz fazla gibi geldi bana deniz kardeş normalde ilk calışmalarda yüksek düzeyde kara duman daha sonra beyaz ve arkasından duman ısı şeklinde yayılıyor arkadan bakınca kara tren gibi olmuş...
  • evet makina yeni olsada arıza veriyor şimdi depo'ya vardıgında bizzat bakımını ben yapacagım.
  • TRAINZ SIMULATOR 2004 vEYA 2006 OYUNU İÇİN
    Bu oyunun orjinaline sahip olan veya auran planet dls(auran indirme sitesi) ı kullanabilen var mı...
    eger varsa benimle irtibata gecebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveutr -- 6 Kasım 2006; 21:20:07 >
  • İşte BDZ Bulgaristan Demiryolları Yolcu Vagonu En güzel özelliği Sofia İstanbul Sirkeci Yazması tabelasında
     TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 7 Kasım 2006; 17:12:18 >

• hım tamam aman tamiredilsin makinalarımız pırıl pırıl olsun yeni calışmalarınızı bekliyoruz çetin kardeş oo vagonlarda gerçekden süper gözüküyor
  • arkadaşlar 22000liklerin ses düzenegi gercegine birebir olacak hele ilk hareket sesi sonra motor devri yükseliyor çok hoş bu kayıtları de 22000lik loko'nun yanında hareket ederken kayıt yapmıştım tabi bu sesleri oyuna aktarmak zor oldu az kaldı tarık bey bu simulatordeki lokodan lokoya geciş esnasında otomatik marş olayını bu şekilde çözeriz diye düşünüyorum çünkü lokoya kendimiz marş yapacagımız için geçişlerde otomatik marş olmaz.
  • evet haklısın olabilir hem gecişlerde hemde gecmeden bir tuşuna basınca marş yapıyor normalde ön makina calışırken ranforda calışır durumda olması iyi olur gecişlerde calışma yapması daha iyi olur diye düşünüyorum...bekliyoruz yeni sesleriyle de22000 bini..
  • demek ki burada bi kişi bile trainz 2004 veya 2006 kullanmıyor oyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveutr -- 7 Kasım 2006; 19:24:49 >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.