Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tarık bey bildigim kadarıyla bu şekilde geçiş olmuyor lokoların diziye baglanması lazım.
  • Merhabalar

Tarık Bey, E43000'lerde valse, ileri-geri kolunun üzerine geldiği için, malesef bu bakış açısında iken mouse ile ileri-geri kolunu kullanmak mümkün değil. Bunun yerine ileri-geri kolunu klavyeden kullanabilirsiniz. "W" ve "S" tuşları ile ileri-geri alınabilir. Hareket etmeden önce pantografı kaldırmayı, Cer Motoru fanlarının devreye girmesini beklemeyi ve lokomotif frenini yani moderabli çözmeyi unutmayın. Kalkışta, gerçek kullanımda olan 500 Amper nominal değerini geçmeyin. Bu şekilde gerçeğine birebir olarak kullanabilirsiniz.
    Lokomotif değiştirme ile ilgili, malesef şu anda aynı dizide olmadığı sürece lokomotif değiştirmek imkansız ama bu konuda da arkadaşlarla çalışmalarımız olacaktır.
    Kapıları açıp-kapatabilme özelliğini vagonlara ekliyorum, bu durumda yeni E43000'lerle birlikte çıkacak son sürüm Vol 4.0 olacak arkadaşlar. Sizlerle gelişmeleri paylaşırım. Görüşmek üzere...

• Şafak bey size mail attım ulaştımı ? vol3.1 için
  • Tarık abi sen E43000 kaldıramamışsın ben MT yi kaldıramadım
  • Merhabalar

Faivelley, bana gönderdiğin maili hangi adresime gönderdin? Henüz gelen mail yok. Bana burdan PM de atabilirsin.
  • 43000 bende hareket ettıremedım. :P
  • evet arkadaşlar şafak beyin dedigi gibi yaparsak kalkacagından eminim Şafak bey birde ben bu diziyi editor tolsdan oluşturdum dizileri yaptım bir lokomotiv araya vagon şeklinde yaptım sonra manevrayla boz vermeleri için tek tek yollara bırakdım sonrada resimlerini cektim..birde klavyede kabindeyken bir tuşuna basınca sürekli makina marş yapıyor bilgileriniz olsun arkadaşlar..romanya hattıda gerçekden cok güzel bir hat ama hata veriyor onu cözmeye calışıyorum tavsiye ederim arkadaşlara..Mt modelini hiç denemedim onuda deneyim akşam bakalım nasıl olacak resimlere devam...

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• Merhabalar

Arkadaşlar, E43000'leri neden kaldıramadığınızı anlamadım. Simulatoru açtığınızda, öncelikle "w" tuşu ile ileri kolunu "ileri"ye alın, ardından lokomotif frenini çözün. Daha sonra mousela tıklayarak veya "p" tuşu ile pantografı kaldırın. Daha sonra gazı açarak ilerleyin. Hepsi bu kadar. E43000'leri veya MT5500'i neden kaldıramadığınızı anlamadım.
    Dizel lokomotiflerde, "1" tuşu ile kabin değiştirdiğinizde, lokomotif kendisini otomatik olarak sıfırladığı için motor yeniden marş yapıyor. Bu sistem çok karmaşık ve şu anda bunu değiştirebilmem mümkün değil. Sizlere daha detaylı yazacağım. Görüşmek üzere...
  • DE 24093 DE 24390 VE DE 24023 karda mahsur kalan treni kurtarırken

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü
  • tşk ederim şafak bey verdiginiz bilgilerden dolayı bugun akşam tekrar deneyecegim..
    deniz kardeş resmler gerçekden süper...
  • bende teşekkür ederim bilgiler için Şafak bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 1 Kasım 2006; 19:52:48 >
  • Şafak bey e4300 calıştırdım deginiz gibi ileri tuşu alta kalınca cekemiyordum tuşlarla aldım ileri geri hareket ettirdim... tşk ederim...

Arkadaşlar deniz kardeşimizin vermiş oldugu romanya rotasını indirdim verilen hatayıda cözdü deniz kardeşimiz akşam deneme sürüşü yaptım burda hoşuma giden ankarada bununan kulpun olması makinayı jenaratörle birlikde ayırım kulpda dönüş yapıp diger başa gecmenize olanak veren bir hat cogu yerler cift hat olup bazı yerlerde tek hat gidiyorsunuz..tamamen elektrikli bir hat incelemenizi isterim..hata soununu cözen 4,78 mb dosyayıda ben veya deniz kardeşimiz sizinle paylaşacakdır..ekde örnek romanya hattı resimleri...

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• resimlere devam...ve e4300 in tüneldeki kabin görüntüsü..

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• Tarık abi resimler gerçekten spr rotada Romanya sorun u gidermişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 2 Kasım 2006; 15:10:56 >
  • Newroad

http://d o s y a m.net/?id=d74821 arkadaşlar romanya rotasındaki hatanın gideren programın linki diğer rotalardada sorun varsa işe yarıyor
  • evet deniz kardeş verdigin dosyadan cözdüm sorunu gerçekden güzel sevdim rotayı özellikle kulp kısmını sevdim gerçekden süper raylar elden gecerse birde istasyonların biraz şekilleri degişirse bizim meşur istasyonlarımıza benzetilirse binalar süper olur...bence...
  • Güzel bir route. Bende sorunsuz çalıştırdım. Activiteleri kendi trenlerimize göre ayarladım. Topu topu romanya routende 2 aktivite var zat :P
  • slm millet tüm çalışmalarınızı takip ediyorum herşey için saolun sınav hazırlığım olduğu için fazla bişey paylaşamıyorum kusura bakmayın artık forumları okusumda msj yazma fırsatı bulamıyom bi isteğim olacak hemen paylaş yenilendiği için tüm linkler ölmüş bunları birdaha rapidden veya başka bişeyden upload edermisiniz bide tarık abi mavi 24000 bir tane bizlere versende bizimde filomuzda mavi tren expressi olsa...
  • selam arkadaşlar de24000 mavi vol 3.1 de var engin kardeş sende olacak numaralarına bak..ben şafak beyin verdigi cd den aldım...
  • ARKADAŞLAR RESİM KOYAMIYORMUYUZ SİTEYE
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.