Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DE 22063 DE 22042 VE DE 24002 İSTASYONDA SERVİSE CIKMAK İÇİN BEKLİYORLAR

TCDD tren similatörü
  • Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım dünden itibaren ama oyuna ara veremediğim için anca yazabiliyorum. Şafak bey ellerinize sağlık gerçekten çok güzeller oyunu bırakıp zor geldim. Dün Ankara'da kendisiyle buluşup tanıştık eklentileri aldım. Ayrıca herşey için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnaflux -- 29 Ekim 2006; 21:54:29 >
  • aramıza hoşgeldin (magnaflux)

Dogu Ekspresi'ni çeken bir DE 22033 numaralı makina.

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• DE 22042 NUMARALI TREN KARŞIDAN GELEN DE 22043 VE DE 22015 ÇİFT MAKİNALI TRENLE BULUŞMADA

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• tşk ederim cetin bey güzel resimler magnaflux kardeş aramıza hoş geldiniz..saygılarımla
  • Merhaba arkadaşlar

E43037 ve E43040'ın üretimine başladım. Birkaç güne kadar gelişmeleri sizlere bildiririm. Ayrıca bazı yeni özellikler üzerinde çalışıyorum. En büyük yenilik, artık tüm vagonlarda kapıları ister sağ, ister sol ayrı ayrı açabilecek olmanız. Mesela GBS Kapalı vagonunu, veya TVS2000'i dizel lokomotiflerle çekerken de istendiği gibi kapılar açılıp, kapanabilecek. Bu gelişmeleri de bitirdikten sonra, Vol 3.1 tam olarak hazır olacak. Fakat değişiklikleri internet üzerinden yayınlayamayabilirim. Herşey bittikten sonra bakacağım, duruma göre isteyenlere Vol 3.1'i kargo ile gönderirim olmazsa. Gelişmeleri bildiririm.
    Model üreten veya boyayan arkadaşlar, çalışmalarınızı beğeniyle izliyorum. Ama takdir edersiniz ki, yaptığınız çalışmaları ekibimizdeki diğer arkadaşlarla da paylaşmanız uygun olur. Zira daha bana yaptığı çalışmayı gönderen yok! Eğer çalışmalarınızı görmezsem, sizlere nasıl destek olabilirim? Bakın ben yaptığım tüm çalışmaları sizlerle paylaşıyorum, ki sizler de bu mutluluğu tadın diye. Lütfen, yaptığınız tüm çalışmaları diğer grup üyelerimizle de paylaşın...
    Sizlere, yeni yaptığım bir çalışmayı gönderiyorum. Sadece deneme amaçlı olarak yaptım, amacım bizim lokomotifleri Tarık Bey'in daha önce belirttiği gibi güzel bir enstantanede birleştirip, tişört, logo vb. amaçlarla kullanılabilmesini sağlamak. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, istenildiği şekilde hazırlayacağım. Görüşmek üzere...

TCDD tren similatörü

• selam gerçekden bu resimde güzel olmuş şafak bey glişmeleri bekliyoruz logo ve tişört üzerine baskıyı dedigim gibi halen yapma taraftarıyım şafak bey bu şekilde aldıgınız resimleri bana mail olarakda atarmızınız cünkü üzerlerinde bende calışma yapacagım...
  • yaptıgım calışmları dört beş çeşitde sunacagım ve en güzel olanı tişört üzerindesiz arkadaşların yorumları neticesinde bir baskı yapacagım..kesin ben hepsinide begenirim hepsinide bastırırım galiba :))
  • evet burası paylasım yerı ama kimse paylasmıyor yada paylasmak istemiyor. Şu ana kadar sadece Şafak bey yardımcı oldu sağolasın. Bu arada Şafak bey güzel çalışmalar. Yeni çalışmalarınızı nasıl temin edebiliriz ??? Bir kaç kişiye mail attım lakin nezaket geregıde olsa maılıme cevap veren yok. Hayır yaptıgıız seylerı paylasmak ıstemıyorsanız soleyın veya satacaksanız söleyin ona gore davranalım... Kusura bakmayın paylaşımcı dıyoruz ama bır kac kısı dısında paylasan gormedım bu bolumde. Keşke sizler kadar bilgim olsada bende bu tur seyler yapabilsem ve paylaşsam. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegis2006 -- 30 Ekim 2006; 14:26:33 >
  • Şafak bey gerçekten çalışmalar çok güzel olucak gönderdiğiniz resimde harika die düşünüyorum tişörtte nasıl durur hep beraber bekleyip göreceğiz.
    magnaflux kardeşim aramıza hoşgeldin ;aegis2006 kardeşim sende haklısın paylaşım pek fazla olmuyor eğer benimde bilmeden sizlere karşı bir kusurum olduysa kusura bakmayın Saygılarımla
  • E 52515 tamamiyle bitti şuanda ki renklerini değilde yeni den aynı renkleri kullanarak farklı biçimde boyadım

E52500 özellikleri

Bo-Bo
    3860 KW
    Dişli oranına göre 120,140,160 km/h (yaptığım 160 km/h hızla gidebiliyor)

TCDD tren similatörü
  • SELAM ARKADAŞLAR,

Öncelikle herkese hoşgeldiniz diyorum paylaşım meselesine gelince bir cok rota olsun yeni modeller olsun paylaşılıyor Çetin kardeşimiz bir kac model yapıyor oda bir kaç sorun var onlarıda aştıkdan sonra inşallah hepimizle paylaşacakdır.
    yardım konusuna gelince gerçekden burda herkese yardım ediliyor mesajları sıkı takip edelim daha önceki sayfalarda olsun yada üçret konusunda veya link konusunda herkese bilgi veriliyor.
    Bence kimse alınmasın veya kırılmasın mesajlarda genelde sorunlar hep aynı calışmayan rotalar örnek rus rotası bazılarımızda çalışdı bazılarımızda calışmadı bu sıorun ortada kaldı cetin kardeşimizde yaptıgı bazı activiteler yine öyle oldu bazılarımızda calışdı bazılarımızda calışmadı oda herkesede mevcut olan diger rota üzerinde activide yapacagını belirti ve beklemeteyiz...
    son olarak eger sorunlarınız varsa burda yazın belirtin başlıgını yardımcı olalım ama bence ben takip edigim kadar arkadaşlar sorunlara bire bir yardımcı oluyorlar arkadaşlar ...
    diger kişilere gelince burda sadece model yapan kişiler Cetin kardeşimiz şafak beyin modellerinden faydalanarak degik plaka numaralarda üretim yapıyor diger bir arkadaşımız Caner kardeşimiz var oda okul nedeniyle bu sıralar bize katılamıyor.onun dışında bir kaç arkadşaımız var ama henüz yolun başındalar onlarda yavaş yavaş ustalacaklar bana gelince inanın daha ben model yapmayı bile beceremiyorum işin sadece bencillik olmasın reklem bölümüyle ilgileniyorum şu sıralar ulaştıra bildigim kadar cok arkadaşa ulaştırıyorum..
    aslında herkes haklı ama bence biraz zaman verelim herkese ve gerçekden cok güzel şeyler olacagınızın bilincinde olalım arkadaşlar...
    paylaşmak gerçekden güzeldir...
    sevgi ve saygılarımla

hercai01 (Tarık KARA)
    Adana Mersin Adana

• tişört meselesine gelince bunu gerçekleştirecegim arkadaşlar merak etmeyin elime resimler gecsin tasarım calışmalarınını sizlerle paylaşacagım...
    hatta işin boyutunu ben biraz daha apartıp bir adet mont alıp onun arkasına bile yapmayı düşünüyorum ama öncelikle tişörtde çalışmayapacagım..
  • Arkadaşlar bir konuyada acıklık getireyim bazı yayınlanan resimler sizleri yanıltmasın resimlerdeki var olan rotalarda yapılmış tren serüvenidir yani benim koydugum resimlerde cift lokomotivle başlayım manevra yaptırarak yaptıgımız calışmalardır...yani oyundan zevk almak için diger lokomotiv beklerken diger makinayla manevra yapıp sürmek...resimlere bakarak bizde bunlar yok yada biz yapamıyoruz diye düşünmeyin elinizde vol 3 veya vol 3.1 olan bırakın sadece örnek model olan bile varsa bu gibi şeyleri kendinizde yapabilirsiniz...eger isteyen olursa yine daha önce göndermiş oldugum şafak beyin eski sitesinden almış oldugum mtst tren similatör nasıl calışır dosyasını gönderebilirim daha önce link vermişdim ama link ölmüş olabilir...
  • Selam Değerli arkadaşlar,
    Öncelikle tüm arkadaşların geçmiş Bayramını ve CUMHURİYET BAYRAMIMIZI kutlarım.Büyük ATA'mızın nezdinde tüm Şehitlerimizi de saygı ve hürmetle yadediyorum.

Sevgili Tarık bey kardeşim ve Şafak bey ile İstanbulda buluşmak malesef ailevi nedenlerle mümkün olmadı..Hani çok isteyince bir pürüz mutlaka çıkarya..Neyse sağlık olsun ..İnşallah bir sonraki buluşmaya diyorum..Uzun zamandır işlerimin yoğunluğu nedeniyle forumu takip edememiştim.Ama değerli üstat Şafak bey ve bu işe gönül veren arkadaşları gıpta ile okuyorum.Ve hepinizi gerçekten tebrik ediyorum.Çok büyük emekleriniz ve özverinizi saygı ile karşılıyorum.Değerli üstat Şafak beye de bu kadar insana bu sevgiyi aşıladığı için ayrıca teşekkür etmeyi unutmamak lazım.Tabi ki Özellikle bu forumda Tarık Beyin ateşleyici,destekleyici ve her insana yardımsever yaklaşımını da Ayrıca tebrik etmek gerekir..İyi ki varsınız arkadaşlar..

• Romanya route sının linkini veriyorum arkadaşlar herkese tavsiye ederim. http://www.train-sim.ro/routes.php
  • Eskişehir'den gece 03:35 de Ankara'ya doğru hareket eden Anadolu Ekspresi 06:50 de Sincan'da

TCDD tren similatörü

Anadolu Ekspresi 07:15 de Ankara'ya vardı.

TCDD tren similatörü
  • slm arkadaşlar valaha bana gülecaksiniz ama ben bir türlü şu e43000 trenini hareket ettiremedim yaww...ileri geri kolunumu bulamıyorum ne bir kere hareket ettirdim oda yokuş aşagıgmış ondan hareket etmiş ama yok...işte benim için dört büyüklerden resimler bugun akşamda diger modelleri yan yana düzecegim...bakalım...

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• Şafak bey birde birşey soracagım aşagıdaki resimdeki gibi hepsi ayrı ayrı dört lokomotiv ama vagonları lokomotivleri kulanmak için diziye baglı olması gerekiyor baglı olmadan geciyapamıyoruz örnek resimde de2200 kulanıyorum diger vagonlar ve lokomotiv baglı olmadıgı için diger lokomotivlere geciş imkanı vermiyor veya böyle bir geçiş imkanı varmı.

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.