Şimdi Ara

TC de yapılamayacak şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah yahut akşam yürüyüşe ya da koşuya cıkmak ; bisiklete binmek

Nedenmi cünkü sokak köpekleri heryerde ve sokaklarda bunların olmaması gerektigini dile getirdiğimiz vakit insandüşmanı hayvan severler bize küfredip en değerli insanı hayvanlardan aşağı görüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde sokak köpekleri saldırgan olmayıp aşılı oluyorlar. Ha bulunduğunuz belediye bunları yapmayıp başı boş ve saldırgan köpekler var diye yapamıyorsanız şikayetinizi iletebilirsiniz.

• yaşamak, dünyaya gelmek, çocuk yapmak, hadi onu da yaptın çocuk doğurmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 8 Ocak 2019; 0:47:22 >
  • Dog chaser aliexpreste 10 lira iki tane al double effect

İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dog chaser kesin işe yaramıyor yarasa emin ol 500 usd verip alırım

• Bisiklete sokak aralarında mı biniyorsun moruk.
  • Ayrıca sabah veya akşam kouşusunun bence yapılmama nedeni köpeklerden çok insanların birbirini hayavn gibi süzmesi. Hadi erkeksen neysede kadınlar ne yapsın onların sağlıklı yaşamaya hakkı yok mu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Kapalı ortamda sıkıntıdan patlayıp eklemlerini ellerine alıp ter içinde kalmak zorundalar tabii ki

• Asi kopeklerin saldirganligini azaltmaz sadece hastalik tasimalarini ve hasta olmalarini engeller ayrica her kopek saldirir ve isirir (ben tam 3kere isirildim birisi akrabamizin av kopegi birtanesi sokak kopegi digeri arkadasimin yavru kopegi). Belediyeye hem aaili hemde asisiz kopekler icin surekli sikayet bildiriyorum fakat hayvan severler tarafindan surekli engellemelerle karsilasiyorum. Zaten sokaktaki kedi kopeklwrde zamninda hayvanseverler tarafindan alinip canlari sikildigi icin sokaga sogukta ac olarak birakilan hayvanlardir tum suc hayvan severlerindir. Yarin bir gun ahirette ben ve bu hayvanlar hayvan severlerden hesap sorucaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam bakınız bizim burda bir cadde var nerdeyse bu caddeyi meskun edinmiş 9-10 tane köpek takımı var insanlar ilAllah etmiş artık gecerken kızların kıçına falan yapışıyorlar herneyse bu caddedeki esnaftan birine işim düşmüştü adama dedim ben buraya gelmek zorunda oldugum icin geldim yoksa bu köpeklerden dolayı hayatta keyfi olarak gelmezdim adam napalım diyor bizdw istemiyıruz ama burda onları besleyen bir kadın var taşkınlık yapıyor diyor

• köpekleri seversen onlarda seninle koşuyorlar.

• Sevgili ile sokakta el ele yürümek

• quote:

Orijinalden alıntı: wardsg1

Öyle hocam bakınız bizim burda bir cadde var nerdeyse bu caddeyi meskun edinmiş 9-10 tane köpek takımı var insanlar ilAllah etmiş artık gecerken kızların kıçına falan yapışıyorlar herneyse bu caddedeki esnaftan birine işim düşmüştü adama dedim ben buraya gelmek zorunda oldugum icin geldim yoksa bu köpeklerden dolayı hayatta keyfi olarak gelmezdim adam napalım diyor bizdw istemiyıruz ama burda onları besleyen bir kadın var taşkınlık yapıyor diyor
    benim evi. yakininda da var 3 tane 50-60 yaslarinda deli teyzeler. nerede kedi kopek varsa brnim evin onundeki parka alistiriyorlar. 10-15 kopek bir o kadarda kedi oldu. belediye kisirlastirmaya goturdu ama ne hikmetse baharda uremeyi basardi kopekler - kediler, sanki cin mali kullandilar. bu teyzeler ise 2 km uzakta oturuyorlarmis komsularin dedigone gore, kendo evinin onunde beslemiyorlar sesten vs rahatsiz olmasinlar diye ama benim evin onunu guzel secmisler. kopekleri kedileri buradan gotursunler diye belediye aranmisti ama belediye zatwn goturmuyor, birde bunlar sokak hayvanlarina zulum yapiliyor diye bir suru kisiyi getirmistiler. bizim insanimizda hayvanlar yasasin size zarari neyin otesine dusunemeyecek kadar gerizekali olabilir boyle durumlarda. diyorum bak benim evin surada parka 50 metre uzaklikta, sanah aksam kopek havliyor, kedi miyavliyor uyutmuyorlar. sabah erken ya da gece gec saatte gecince cete givi takip ediyorlar biri isirsa hepsi dalacak belli. zaten biri havladi mi en az 1 saat susmuyorlar. o kadar bakmak istiyorsan gotur evinin onunde bak diyorum, yok ben burada bakacam sen karisamazsin diyorlar. ev alacalsaniz site gibi yerlerden alin, ben biraz daha uygun diye mahalle gibi yerden aldim boyle sacmaliklardan biktim. sokakta dugun mu dersin, basibos hayvanlar mi dersin, elektrik yazmasin diye zile basmayip 4. kata asagidan bagiran mi dersin. turlu turlu deliliklerden uzak olursunuz. yolda gorsen yol degistirecegin tiplerle yasamak zorunda kalmayin.

• Her türlü kişiye ve düşünceye haraket eleştiri yapılabilirken bizim mahallede uzun boylu bir abi var ona hiçbir şey yapamıyoruz mesela abi çok güçlü

• Eli kulağında

TC de yapılamayacak şeyler
  • Yakın arkadaşımla bisiklet sporu ile ilgileniyoruz.

Haftada en az 2 3 gün uzun turlar yapıyoruz min 100km.

Her turumuzda istisnasiz 10larca köpek sürüsüne denk geliyoruz sırf bu yüzden güzelim aktiviteyi şehir içine kaydırdik biraz.Simdiye kadar soğukkanlik vasıtasıyla atlattik ama daha fazla olur veya köpekler aç olur muhtemelen bizi yerler o 40-50 üstü köpeklere hiç elletmeyen teyzeleri buralarda yanlarina bırakmak lazım o zaman anlarlar sokak köpeği riskini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.