Şimdi Ara

TC ABD İngiliz Pasaportu Farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TC pasaportunu açtığınızda"bu pasaport 16 sahifeden oluşur.t.c nin malıdır.bulunduğunda en yakın resmi kuruma verilmelidir." yazar.

bir ingiliz pasaportunun açtığınızda"bu pasaportu taşıyan kişi dünyanın neresinde olursa olsun britanya kraliçesi ve ingiliz hükümeti dışişleri bakanlığı'nın koruması altındadır."'ı okursunuz.

bir amerikan pasaportunu açınca "bu pasaportu taşiyan kişinin başına birşey gelirse en yakın abd büyükelçiliğine haber versin" yazmaktadır.

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1024 -- 21 Eylül 2013; 19:12:35 >

• Devlet baba bize bakmir
  • Türkler eşek gibi çalışıp sonra ölmek için doğduğundan sorun yok.
  • Üşenmedim açtım pasaportumu baktım. Sallamayı ne çok seviyorsunuz. Yazan aynen şu:

"Tüm yetkili makamlardan, bu pasaport hamiline, engelsiz geçiş hakkı tanınması ve gerektiğinde yardımda bulunulması ve koruma sağlanması rica olunur."

Bir de bu cümlenin altında ingilizcesi yazmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 21 Eylül 2013; 18:54:07 >
  • Kutx K kullanıcısına yanıt
    son sayfayı aç bir de
  • Çekmecenize yürüyüp gb pasaportunuza bakmayın boşuna, denyoca deformasyon edilip uydurulmuş hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1024 kullanıcısına yanıt
    Eskiden öyle yazıyordu. Şimdi "Tüm makamlardan, bu pasaport hamiline, engelsiz geçiş hakkı tanınması ve gerektiğinde yardımda bulunulması ve koruma sağlanması rica olunur" yazmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hollanda vizesi ile Yunanistan
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Bu pasaportun bulunması halinde en yakın Türkiye Cumhuriyeti temsilciliğine teslim edilmesi rica olunur." yazıyor.

Ayrıca adam pasaportu açtığınızda demiş.
  • üşenmedim pasaportu açtım resmini çektim. (pasaportun ilk sayfası)

TC ABD İngiliz Pasaportu Farkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relapse_ -- 21 Eylül 2013; 19:14:23 >
  • Kutx K kullanıcısına yanıt
    bana dert değil ne yazdığı. ama orada adam kraliçeymiş dış işleriymiş korumamız altındadır yazmış demem o ki yiyosa bu adama bi şey yapın demişler resmen.

bizimkiler rica etmekle kalmış.

arkadaş buraya vurgu yapmak istemiş ama gereksiz yaklaşım olmuş tabii.
  • hocam bizim universitede ki erasmustan gelen maria adli kızın pasaportunu actım bahsettiğiniz tarz bir şey yazmıyor

ayrıca türk pasaportu 16 değil 28 sayfadır yani yazılan yazılar uydurma olduğu cok belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delikurt55 -- 21 Eylül 2013; 19:21:51 >
  • işiniz gücünüz bol keseden sallamak ne boş adamlarsınız ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.