Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.335
Cevap
278
Favori
828.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temmuz içi bilet alacaktım, nolcek şimdi?
  • Wallaha burda bi sikinti yok cekinmenize gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar taylanddan vazgeçtim çine yerleşiyorum fakat taylanda 1 haftalığına gitmeyi planlıyorum bir kaç ay sonra ben 1 hafta bangkokda kalsam ne kadara patlar bana? Arkadaşları görmeye gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

arkadaşlar taylanddan vazgeçtim çine yerleşiyorum fakat taylanda 1 haftalığına gitmeyi planlıyorum bir kaç ay sonra ben 1 hafta bangkokda kalsam ne kadara patlar bana? Arkadaşları görmeye gideceğim.

yerleşiyorum derken?
  • UzakDoguMania U kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşım sen pattayada mı. sorun varsa her halde bangkok olur gibi pattayada bir sorun yok galiba
    ay sonu biletim var da .
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

arkadaşlar taylanddan vazgeçtim çine yerleşiyorum fakat taylanda 1 haftalığına gitmeyi planlıyorum bir kaç ay sonra ben 1 hafta bangkokda kalsam ne kadara patlar bana? Arkadaşları görmeye gideceğim.

yerleşiyorum derken?

yerleşik olarak hocam yaşamaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-S-D

Sıkıyonetim ilan edilmiş Tayland'da.

hOcam merhaba
    sıkı yonetım ılan edıldı ordu tarafından.. fakat komutan açıklama yaptı dedi ki.. bu bir darbe degildir kesınlıkle oyle algılanmasın..normal yasantınızı aksattırıcak gibi bir durum kesınlıkle soz konusu degıl bu demektır. ki git kardesim güzel güzel tatilini yap.. eger istersende güzel buldugun yerleri bizlere anlat bizlerle paylas derim simdiden iyi tatiller dilerim... sıkıntı yok tatil düşüncelerine devam
    TAYLANDIN HİÇ BİR BÖLGESİNDE BİZLERİ TURİSTLERİ ETKILEYECEK BİR DURUM YOK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 21 Mayıs 2014; 8:50:03 >
  • quote:

Hocam merhaba
    aslında şöyle yazsanız...
    ben 1 hafta bangkokda kalıcam otel için ayırabilecegim maksimum gunluk 50 tl.. 7 gunden en fazla 350 tl ayırabılıım vs.. gibi .. yemek duzenım gunde 2 ogun yerım diger ogunu atlatırım yada 3 ögün yerim.. vs.. geceleri gezicem yada gezmiycem.. gibi yazarsan sana güzel bir maliyet çıkar öyle degilmi?
    1 hafta bangkokda 100 tl lık otelde de kalırsan 700tl
    50 tl lık kalırsan 350 tl cunku ucu acık bir cümle.... neden vazgectın taylanddan basta bahsettıklerımız yuzundenmı ? çin daha rahat sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: L-S-D

Sıkıyonetim ilan edilmiş Tayland'da.

hOcam merhaba
    sıkı yonetım ılan edıldı ordu tarafından.. fakat komutan açıklama yaptı dedi ki.. bu bir darbe degildir kesınlıkle oyle algılanmasın..normal yasantınızı aksattırıcak gibi bir durum kesınlıkle soz konusu degıl bu demektır. ki git kardesim güzel güzel tatilini yap.. eger istersende güzel buldugun yerleri bizlere anlat bizlerle paylas derim simdiden iyi tatiller dilerim... sıkıntı yok tatil düşüncelerine devam
    TAYLANDIN HİÇ BİR BÖLGESİNDE BİZLERİ TURİSTLERİ ETKILEYECEK BİR DURUM YOK...

Alıntıları Göster
    Bu arada herkes temmuzda plan yapmış..kaç kişi gidiyor harika bir olay..ölü sezon diyorduk ya fiyatlar uygun biraz daha tercih ediliyor bakalım kasımdan sonra ne olucak şu an cok ıyı oteller cok ıyı fıyatlara bılgınız olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 21 Mayıs 2014; 8:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Hocam merhaba
    aslında şöyle yazsanız...
    ben 1 hafta bangkokda kalıcam otel için ayırabilecegim maksimum gunluk 50 tl.. 7 gunden en fazla 350 tl ayırabılıım vs.. gibi .. yemek duzenım gunde 2 ogun yerım diger ogunu atlatırım yada 3 ögün yerim.. vs.. geceleri gezicem yada gezmiycem.. gibi yazarsan sana güzel bir maliyet çıkar öyle degilmi?
    1 hafta bangkokda 100 tl lık otelde de kalırsan 700tl
    50 tl lık kalırsan 350 tl cunku ucu acık bir cümle.... neden vazgectın taylanddan basta bahsettıklerımız yuzundenmı ? çin daha rahat sanırım

hocam şimdi yaş 22 askerlik falan yok sadece ingilizcem var. gidecektim ailemde onayladı aylık 1.500 tl yolluyacaklardı fakat para kazanamayacağım kazanacağım para belki max. 1000 tl olacak. ailemle konuştum çinde üniversite okuyacağım işte eylülde gideceğim 4-5 sene okuyup çince öğreneceğim daha sonra rahat iş bulurum taylandda bile.

tabii ki çin daha rahat değil. tayland çok daha güzel bir ülke ama işte iş imkanı zor mühendis bile 2.500 tl alıyormus ama tatil veya emekli olunca yaşanacak yer :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustaayhan

selam arkadaşım sen pattayada mı. sorun varsa her halde bangkok olur gibi pattayada bir sorun yok galiba
    ay sonu biletim var da .

Hicbisey yok. Rahat olun

• EN ETKİLİ AGIZDAN AÇIKLAMA...

T.C. Bangkok Büyükelçiliği

Duyuru - Tayland’da Ülke Genelinde Sıkıyönetim İlan Edilmesi,

Tayland Kara Kuvvetleri Komutanı tarafından 20 Mayıs 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ülke genelinde sıkıyönetim ilan edilmiş ve Barışın ve Düzenin Korunması Komutanlığı (BDKK) ihdas edilmiştir.

Sıkıyönetim Komutanlığı tarafından yayınlanan duyurularda, BDKK’nın sıkıyönetimi 1914 yılında kabul edilen Sıkıyönetim Kanununun hükümleri çerçevesinde ilan ettiği bildirilmektedir

Sıkıyönetim çerçevesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmemiştir. Mevcut duyurular itibariyle Tayland’a yapılacak seyahatlerde kısıtlama sözkonusu değildir.

Tayland’a seyahat edecek ve halen Tayland’da bulunan vatandaşlarımızın Sıkıyönetim Komutanlığı’nın bildirileri hakkında bilgi sahibi olmaları, Tayland’da kalacakları süre içinde sıkıyönetim yetkililerinin ve güvenlik kuvvetlerinin uyarılarına riayet etmeleri, toplantı ve gösteri yapılan mekanlardan mutlak surette uzak durmaları, acil durumlarda ve bilgi talepleri için Büyükelçiliğimizle aşağıda sunulan telefon numaralarından (mesai saatleri içinde) ve e-posta adresinden temasa geçmeleri rica olunur.

Saygıyla duyurulur.

Telefon no: +66 2355 54 86-87 / 122-123
    e-posta: embassy.bangkok@mfa.gov.tr
  • Sıkıyönetimden dolayı uçak ve otel fiyatları düşer mi ki?
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durum sizce ülkeyi nasıl etkiler anlaşılan vaziyetler baya bi karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Hocam bu durum sizce ülkeyi nasıl etkiler anlaşılan vaziyetler baya bi karışık

Hocam merhaba;
    bu durum bence 6 aydır bir huzursuzluk vardı hukumet ve halk arasında barıs degılde huzur saglansın dıye yapılmıs bir olay dıye dusunuyorum... siyasi bir tıkanıklık sanmıyorum turizm i vs yada bizleri gidenleri etkılesin... ekonomısı saglam neticede.. bana göre.. neticede asker dedi bu bir darbe degıl darbe olsaydı işin yönü boyutu degısırdı... belki adı darbe degıl. .bazı yerler etkılenmesın dıye de yapılmıs olabılır... sizin görüşünüz hocam? pek siyasete kafam basmaz benım 28 kişi ölmüş 700 yaralı suana kadar..
  • Yabancı forumlardan da takip ettiğim kadarıyla hiçbir sıkıntı yok, endişelenmeyin.

Sadece Bangkok'ta belli gösteri alanlarında askerler koğuşlandırılmış, o da bir tatsızlık çıkınca büyümesi engellemek için.

quote:

Safe to visit Phuket now?

Yes it is safe.
    There are no riots in Thailand. Only some demonstrations in Bangkok. And some military on the streets, to make sure that nothing bad will happen in Bangkok.
    We don't see any of this here.

quote:

You will not notice anything if you are not up in Bangkok, in the area where the demostration are/act.
    Everything in Phuket is cslm and nice, as the weather and the sea.
    Absolut nothing to worry about, come over and enjoy your holiday, you will have an awesome time.
  • OkiSan O kullanıcısına yanıt
    Hiç düşce benze bir hal yok otellerde aynı uçakta

• quote:

Orijinalden alıntı: OkiSan

Sıkıyönetimden dolayı uçak ve otel fiyatları düşer mi ki?

hocam 7 ay oncede böyle bir olay oldu oyle asırıderecede dusmedı sadece thy bir kampanya duzenlemıstı.. ama taylanddakı olaylardan dolayımıdır yada belırlı bir kampanya donemıne mı denk geldık bılemıyorum.. şirketleri takıp edın donem donem kampanyalar yapıyorlar..
  • önceki gün olayın darbe olmadığını açıklayan tayland genelkurmayı bugün de darbe yapıldığını açıklamış.

www.hurriyet.com.tr
    Tayland'da ordu darbe yaptı
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26466035.asp
  • bize ne kadar benziyorlar ..üzüldüm kaderlerine .

turiste birşey olmaz olayın keyfine bakın ..ben de kasımda oradayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Mayıs 2014; 15:33:46 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.