Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (817. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.360
Cevap
277
Favori
830.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bkk da yaşanmaz hocam pahalı ve business yani iş şehri ya kuzey ya güneye kaçıcan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, taylanddan bir arkadaşım bana Yadom getirmişti. Müthiş bir üründü, bu kadar sağlam ağrıları yok eden, burun açan ürün görmemiştim. Bu ürüne muadil türkiyede ne satılıyor? Bilen varsa makbule geçer..

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Tigerbalm eczanelerde filan satılıyor galib

• trcpt kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bu muadil gözüküyor

20gr 600 tl oda ayrı bi konu  

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Shoppee de 20 gr 60 tl :) düdüklemede limitler aşılmış, demekki esnafa 1 e 2 kazanmak yetmiyo illaki en az 10 misli kazanıcak

• haziran sonu 7 sene aradan sonra 6. kez tayland'a geliyorum nasip olursa. bu sefer daha önce görmediğim adalarını görme planı yapıyorum. phuket similian island, koh yao yai gibi konaklayayım hiç phuket patong sahilinde konaklamayayım diyorum. yakın zamanda gidenler patong aşırı kalabalık ve pahalı bir yer olmuş diyorlar.

güncel bilgisi olan varmı. bir de phuket havalimanından ben daha önce hiç çıkış yapmadım hep krabi üzerinden geçmiştim. özellikle similian adası için Khao Lak kasabasında gitmek en mantıklısı duruyor. havalimanından burauya otobüs varmıdır nasıl geçerim acaba

bunlara ilave güncel bangkok ve phuket güncellemeleri de varsa dinlemek isterim, malum en son ziyaretimde 100 baht 10tl idi :)

• Arkadaşlar bu arada yurt dışı seyehat planlayanlar internetsiz kalmamak icin mutlaka incelesin

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161036511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazmi2112 -- 30 Mart 2025; 14:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tagthai çıkmış yarıj gidip bankaya sorucam, sitesinde savuarnomi havalimanında var diyo da bakalım ne dicekler, dolar la kasikorn bankasına gidyorsunuz ön ödemeli kart veriyor bozulan miktarı hesabınıza aktarıyorlar tag uygulamasına da kayıt oluyorsunuz scan le marketlerde heryerde ödeme yapabiliyorsunuz, bankada hesap açarken pasaport ve dolar lazım

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

2024 Eylül ayında Phuket - Patong Bölgesindeydim. Walla Hocam fiyatlar hiç o kadar abartıldığı gibi pahalı değil. En kral yerde 1 şişe bira 80 Baht yani bizim market fiyatından bile ucuz neredeyse. Yeme - içme öğün başı 250-300 Baht. Konaklama desen öyle Rafet Abimizin Ruen Buathong otelinde 1 hafta konakladım 5000 TL gibi bir rakam ödemiştim. 8 gün boyunca konaklama ve her şey dahil 1400 Usd para harcamıştım.Öyle çok korkulacak bir durum yok yani merak etmeyin.

Bende dün Bangkok biletimi aldım :) Bu yılda Bangkok'u ziyaret edeceğim Eylül ayında , TYH direkt uçuş 31000 TL

• Beyler nong khai den giriş çıkış sukıntılı daha çıkarken gelme dediler sonra amirlerine gittim bilet otel filan gösterdim dene bi belki girersin dedi bizim kırmızı pasaportu gören memurun tavrı değişiyo aman dikkat

• redfire1976 R kullanıcısına yanıt

bende thy ile aldım bangkok git kuala lumpur dön 23.000tl den promosyon. işte mevsim olarak biraz kötü ondan çekincem var

• Merhaba dostlar , bir sorum olacaktı. Bangkok havaalanından Nana Bölgesine (Sukhumvit Soi 4 tarafları) taxi ne kadar istiyor takribi ? Otele sordum 500-600 Baht gibi bir şey söyledi , teyit etmek istedim , bilenler bilgi verirse sevinirim :)

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

siz ne zaman gidiyorsunuz ?

400 baht civarı

24 Haziran gidiyorum ben 2 hafta kalacağım Malezya dan dönüş biletim

• Buralar da 4 günlük falan tek başımıza bir gezi şu an ne kadar tutar sizce yeme içme falan derken, uçak bileti git gel hepsi toplam.

Var mı yakın zaman da gidip gelen :)

Tayland dan ziyade, Singapur, Malezya, Filipinler, Sri Lanka gibi yerleri düşünüyorum gelecek sene için tabii birinden birine, ama maliyeti çok yüksek gelir ise Vizesiz Balkan ülkeleri de olabilir, şimdi Asya ülkelerinin maliyetlerini öğrenelim sonrasına bakarız :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Bende tek başıma ilk defa yurtdışı deneyimi olarak düşünüyorum Haziran son haftası Temmuz ilk haftası gibi biletleri incelediğimde Bangkok'a 22 bin civarı gidiş dönüş biletler gördüm.

Tecrübeli arkadaşlar yönlendirme yapabilir mi? İlk havaalnında indik ne yapılması gerek e-sim veya havaalanında simkart alımı şehir merkezine gidecek kadar döviz bozdurma gibi muhtemelen hostel veya hotel farketmez bookingden gitmeden alınacak hangi bölgeden tercih edilmeli? Döviz işini vs tamamladık hostele ulaştık sonrasında nasıl bir plan yapılmalı nereler gezilmeli bunları merak ediyorum açıkçası

• juve212 J kullanıcısına yanıt

Sadece bangkok mu planda? Bence önce ne istediğinizi netleşirmelisiniz.

• mavera71 M kullanıcısına yanıt

Uçak bileti bangkoka uygun gözüküyor sonrası için bilgilendirmeye ihtiyacım var konaklama orada mı olmalı yoksa phuket vs başka bir yerde mi tercih edilmeli? Sanırım gitmeden uçak bileti ile birlikte bookingten kalacak lokasyonu da belirleyip satın alımı gerçekleştirirsem orada sorduklarında gösterebilirim. Gece hayatı merakım yok veya illa denize gireyim düşüncesinde değilim daha çok gün içinde gezip görebileceğim yerler ve günlük turlara katılabilirim. Öncelikli olarak konaklama için hangi bölge tercih edilmeli ve sonrasında hangi turlara katılınmalı gibi.

• Hocam bangkok = İstanbul, phuket = bodrum gibi diyelim, ikisinde de gezip görecek tonla yer var. Pattaya falan da var ama ora çok tavsiye edilecek yer değil, libido ön planda değilse. Bir de çok bilinmeyen cennetten köşeler var, koh yap yai gibi khao sok gibi. Çok turist bilmez buraları. Gece hayatı seçenekse phiphi gibi koh phangan var. Temiz turist şehiri isterseniz de chiang mai ye bakın.

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.