Şimdi Ara

Tavuk göğsü tarif önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir et yiyorum maliyeti biraz fazla olmaya başladı tavuk göğsü tarif önerisi olan var mı ?

• sarma yapıyorum göğüsten güzel oluyor baya
  • Ben 1 yılı aşkındır haftanin en azından 5 Günü yiyorum. Hem Çevreye etkisi, Kalorisi, Yağ oranı nedeniyle Kırmızı eti bıraktım. Tavuk göğsü saf olarak yenmiyor. Kuru oluyor.

Tavuk Göğsü Nu Kırmızı Biber +Kara biber ile kızartıp yanında Pilav +Salata ile yiyorum.

Tavuk Sote yapıyorum.

Fransız, İtalyan Meksika Turu Gebze karışımları oluyor. Paket dondurulmuş onlar ile karıştırıp yiyorum. Paketlerin içeriği önemli. Trans yağ ve katkı maddesi icermemesi önemli.

Tavuk Göğsü +Biber Salçası bazen Tomates salçası ile kızartıp yanında Pilav ve Salata ile yiyorum.

Kullandığım yağ sadece Zeytin yağı tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızartmanız ne kadar sağlıklı zeytinyağı belli bir sıcaklıktan sonra içeriğini değiştiriyor diye biliyorum.
  • Tavuk yiyosaniz soslayip yemenizi tavsiye ederim. Kimyon karabiber tuz sarımsak ve zencefil harman yapıp güzel bı sos hazır edebilirsiniz tadi mükemmel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçük küçük kes. Yapışmaz tavayı 2-3 dk boş halde ısıt içine at tavukları. biraz çevir 2-3 dakika pişsin. bitince üzerinde 1 kaşık zeytinyağı gezdir göm. bu şekilde yapıyorum. Tercihe göre öncesinde biber soğan kavurabilirsin çok az ya ile
  • Kuş başı eşit şekilde kesiyorum. Bir kaba çok az zeytin yağı döküp içine kırmızı biber, nane, kekik, karabiber, çok az zerdeçal koyup kuşbaşı doğradığım göğsü içerisinde yoğuruyorum. Daha sonrasında tavada pişiriyorum (pişirme işi max 5dk'mı alıyor renginden anlaşılıyor zaten). Gayet güzel ve sıkıcı olmadan hergün tüketebiliyorum. (Hazırlık aşamasında tavayı ısıtmakta fayda var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmozz -- 8 Ocak 2020; 14:26:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Konserve ton balığı yenir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.