Şimdi Ara

Tavuk Döner Çılgınlığı !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ressione

35 liraya bi kilo at alinir. Sen bide bunu düşün adami nasil kazikliyorlar

O konuda bir şey demiyorum. Mesela bende annem hazır yiyelim dediği zaman annemi ikna edip kasaptan gidip 1 kg biftek antrkot yada pirzola alıyorum onu kendim hazırlıyorum evde yanında patatesi domatesi biberi sosu filan derken daha güzel oluyor dışarıdan alsam ben bu yemek seçme huyu ile onu 150 liradan aşağı yiyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

Kıkırdak ve soyalı döner satan çok sevdiğimin insanları var. Ben bir kaç düzgün yer seçebildim başka yerden yemiyorum . Tabi onlarda işi düzgün yaptıklarının farkındalar yarım ekmek tavuk dönere 16 tl ödüyoruz.

O fiyata, beyti, iskender ve bilimum kırmızı et çeşitlerinin en güzide halleri yenebiliyor.
    Bir tavukta ne gibi bir kalite farkı olabilir ki? Tavuk en nihayetinde.

Geçen gün 20 liraya beyti aldım kediye verdim direk. Et ürününü kendin hazırlamıyorsan ucuz almayacaksın ben bunu yıllar önce öğrendim ama hala bazen hatalar yapabiliyorum.

Neden seri üretim dandik iskendercilerde bir porisyon 15 tl iken adam gibi bir yerde 35 tl düşünmek gerek..

Yinede ben 15 lirayı tavuk dönere veremem içimden gelmez. Doğa kanunlarına aykırı. Ben vermeye kalksam hayat engel olur bana.
    Yani ben canım makarna istemesine rağmen makarnada 10 lira hamburger de 10 lira o zaman hamburger alayım diyen adamım. Böyle şeyler yapamam.

Onu bende yapmıştım bir kere makarna alacaktık baktım fiyatlar 10 12 tl den başlıyor 16 tl ye kadar gidiyor.

Yan tarafta green salad diye tavuk salata tarzı yemek yapan bir yer vardı daha önce çok okumuştum nette hakkında oraya oturmaya karar verdim .

Salata Erişte Tavuk zaten bu sadece tavuk siparişi ile geliyor 2 porsiyon 45 50 tl ye gelmişti.

• Baydönerden iskender yiyoruz tavuk döneride bakıyoruz duruma göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üretim çoğu için geçerli

• Trabzona ilk geldigim gun bu kazigi bana da attilar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kıkırdak ve soyalı döner satan çok sevdiğimin insanları var. Ben bir kaç düzgün yer seçebildim başka yerden yemiyorum . Tabi onlarda işi düzgün yaptıklarının farkındalar yarım ekmek tavuk dönere 16 tl ödüyoruz.

O fiyata, beyti, iskender ve bilimum kırmızı et çeşitlerinin en güzide halleri yenebiliyor.
    Bir tavukta ne gibi bir kalite farkı olabilir ki? Tavuk en nihayetinde.

Geçen gün 20 liraya beyti aldım kediye verdim direk. Et ürününü kendin hazırlamıyorsan ucuz almayacaksın ben bunu yıllar önce öğrendim ama hala bazen hatalar yapabiliyorum.

Neden seri üretim dandik iskendercilerde bir porisyon 15 tl iken adam gibi bir yerde 35 tl düşünmek gerek..

35 tl ye iskendermi yenir bağdat caddesinde 50 lira patlıcanlı

• quote:

İşte ağzının tadından anlayan biri daha. Geçenlerde 13 liraya tavuk sote yedim arkadaşlarım dalga geçiyordu 13 liraya kaç porsiyon tavuk yerim ben diye ama bilmiyorlar ki öyle bi tadı başka hiçbir yerde bulamazlar

• Maşallah abi üçte üc
     Tavuk Döner Çılgınlığı !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuh -- 18 Ocak 2015; 14:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Maşallah abi üçte üc

Aman her zamanki şey o hiç bakmıyorum bile.

Ben "Selam" yazsam birileri eksiliyor. Ülke Gündemi bölümünde duymak istemeyecekleri şeyler yazıyordum eskiden o yüzden ne yazdığıma bakmazsınız eksi basıyorlar
  • Görüntü kirliliğinden başka birşey değil artık.

• Valla bizim burda biyer var yemin olsun bir tavuk koyuyor adam taşıyor nerdeyse. İçindekileri cıkarım başka ekmeğin arasına koyup yiyoruz. 2.5 tl bişeyde değil yani

• içine otu dolduruyolar. Ama iyi yerlerde var.

• Ekonomik olarak millet et döner yerken 10 kere düşünüyor, haliyle tavukcular prim yapıyor
  • Bakırköy meydandan inerken 3 tane dönerci vardı. en üsttekini kapatıp komagene açmışlar.
    Büfe dönerci gibi esnafların ayakta kalmasını istiyorum ama cidden düzgün yapmıyorlardı. Komagenenin en azından belli bir standardı var.

Zaten bakırköyde yemek için onlarca seçenek var. İslam abinin yeri var ara sokakta, orası baya iyi.
    Beyaz adam hizasında esnaf lokantası vardı 3 liraya nohut pilav ayran vardı orayı da deneyeceğim.
    Biraz daha ekleyip güveç pide yeme imkanı var orası da çok iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Yarım ekmek "TAVUK" DÖNER 16 liramı ?

Buralarda öyle. Bir tavuk dönerci bir köfteci var ikisi de ünlü fiyatları da evlere şenlik. Köfteci hele

Tavuğun kilosu kaç para ya

• güvenmediğin veya daha önce yemedğin yerleri tercih etme hele ucuzsa yanından bile geçme ama bazı yerler güzel yapıyor oraları sömür fakat o yerlerde de pek kalmıyor öğleye kadar bitiyor
  • 1 tl satiyor adam yiyiyoruz atarin kime senin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Yarım ekmek "TAVUK" DÖNER 16 liramı ?

Buralarda öyle. Bir tavuk dönerci bir köfteci var ikisi de ünlü fiyatları da evlere şenlik. Köfteci hele

10 liralık kalça göğüs karışık tavuk alırım 1 kiloya yakın yapıyor zaten löp et. 1 kilo da pirinç alırım tavuk pilav yapar kaba koyar götürürüm hergün. Böylece 20 liraya 1 hafta yersin, yarım ekmek tavuk dönere 16 lira verilir mi yahu. Kalite değil o adam şaapmaca.

• arkadaşlar döner ve diğer fast food ürünlerin satıldıgı dükkanımız var. bu yüzden size tavsiyem 3,5-4 liranın altında tavuk döner yemeyin. ya gramı azdır ya içinde başka şeyler vardır. 7 liranın üzerinde de vermeyin bildiğin kazık çünkü. tavuğun geliş fiyatı belli en kaliteli yerde bile. (100 gr tavuk döner için söyledim bu fiyatları )

başka sorusu olan varsa cevaplarım .
  • Bu yüzden tavuk döneri sade veya sade patatesli alıyorum öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.