Şimdi Ara

Tavuk Döner Çılgınlığı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık adım başı tavuk dönerci görmekten sıkıldım..Adam gibi yapsalar gam yemicem.Çoğu çakallık peşinde.Ekmeğin içini turşuyla filan dolduruyorlar..Adam tavuğu ekmeğin içine serpiyor.Sonra düzeltmek ayağına çoğunu tekrar alıyor..Adam gibi yapan 1-2 yer var.Onlarda eski toprak zaten.Akşam 6-7 oluyor bakıyorum çoğunun tavuk döneri hala duruyor.Sanki Öğlen 10-15 ekmek satmış gibi..Ciddi ciddi tat vermiyor artık..10 TL'ye nar gibi kızarmış tavuk alıp yiyorum..Tavuk yediğimi hissediyorum valla..
    Bir düzenleme gelmeli.Nasıl olur bilmiyorum ama gelmeli yani..Çiğ köfte,mısır filan..Bunlara hiç girmek istemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıkırdak ve soyalı döner satan çok sevdiğimin insanları var. Ben bir kaç düzgün yer seçebildim başka yerden yemiyorum . Tabi onlarda işi düzgün yaptıklarının farkındalar yarım ekmek tavuk dönere 16 tl ödüyoruz.
  • Bizim orada havuc ekmek satiyorlar tavuk doner diye
  • güzel yapanlar var
  • Bizim koca mahallede 1 tane bereket döner var o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kıkırdak ve soyalı döner satan çok sevdiğimin insanları var. Ben bir kaç düzgün yer seçebildim başka yerden yemiyorum . Tabi onlarda işi düzgün yaptıklarının farkındalar yarım ekmek tavuk dönere 16 tl ödüyoruz.

Yarım ekmek "TAVUK" DÖNER 16 liramı ?

• Taksim hamburgerden yiyorum mutluyum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Kıkırdak ve soyalı döner satan çok sevdiğimin insanları var. Ben bir kaç düzgün yer seçebildim başka yerden yemiyorum . Tabi onlarda işi düzgün yaptıklarının farkındalar yarım ekmek tavuk dönere 16 tl ödüyoruz.

Yarım ekmek "TAVUK" DÖNER 16 liramı ?

Buralarda öyle. Bir tavuk dönerci bir köfteci var ikisi de ünlü fiyatları da evlere şenlik. Köfteci hele

• Bizim burada üç liraya tam ekmek tavuk döner var. Tadı da güzel yani. Et döner 7 falan galiba.

• quote:

O fiyata, beyti, iskender ve bilimum kırmızı et çeşitlerinin en güzide halleri yenebiliyor.
    Bir tavukta ne gibi bir kalite farkı olabilir ki? Tavuk en nihayetinde.
  • ama guzel

• Treth kullanıcısına yanıt
    ev aldığınızda cumhurbaşkanlığı sarayı kadar ödersiniz artık.
  • yav adam gibi yapsınlar 1 tl yi 2 tl yi esirgeyen yok yedikmi gırtlaktan adam gibi bi şey geçsin yeterki
    bazısını yiyebiliyosun bazısına midem bulanıyor kaldırmıyo midem resmen
    Bide pirinç hesabı yapan restorant bozmaları çıktıki gördünüzmü sığınaklara girin
    Pirinç hesapları yapıp yapıp akşam oldumu 1 tencere yemeği çöpe atan saftiriklerin yapacağı yemekten ne hayır beklerim ne bereket
    Fıçıların restorantı ya çubuk mic alıp free beate sen beni sevmedin diye anıran kro nun kendine sanatçı demesi gibi bunların kendine restorant demesi absürt
    bide adam kayırıyolar insan gibi düşünmüyolar prof da düşünmüyolar adamına göre döner yapıyolar sen kötü giyin fakirin oğlu imajı çiz ona göre döner yapıyolar bunları gördükçe
    zaten ayrı bi midem kalkıyo
    Delikanlı gibi malzemelerle kaliteli hijyenik hakkıyla malzeme esirgemeden mıymıy kıy kıy etmeden hızlı çat kapı teslim işini yap zaten seni ortada bırakmıyo hiç kimse 2 yıla büyük bir restorant sahibi olarak altına arabanı çekiyosun
    saygıda kusur etmiyoruz ama yok işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitalix -- 18 Ocak 2015; 14:02:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

O fiyata, beyti, iskender ve bilimum kırmızı et çeşitlerinin en güzide halleri yenebiliyor.

Geçen gün 20 liraya beyti aldım kediye verdim direk. Et ürününü kendin hazırlamıyorsan ucuz almayacaksın ben bunu yıllar önce öğrendim ama hala bazen hatalar yapabiliyorum.

Neden seri üretim dandik iskendercilerde bir porisyon 15 tl iken adam gibi bir yerde 35 tl düşünmek gerek..

• quote:

Hacı tavuğun kilosu kaç para ki yazıktır günahtır.

• Bereket donerden sasmayin derim. En azindan icinde et var. Fiyat olarak da gayet uygun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Geçen gün 20 liraya beyti aldım kediye verdim direk. Et ürününü kendin hazırlamıyorsan ucuz almayacaksın ben bunu yıllar önce öğrendim ama hala bazen hatalar yapabiliyorum.

Neden seri üretim dandik iskendercilerde bir porisyon 15 tl iken adam gibi bir yerde 35 tl düşünmek gerek..

Yinede ben 15 lirayı tavuk dönere veremem içimden gelmez. Doğa kanunlarına aykırı. Ben vermeye kalksam hayat engel olur bana.
    Yani ben canım makarna istemesine rağmen makarnada 10 lira hamburger de 10 lira o zaman hamburger alayım diyen adamım. Böyle şeyler yapamam.

• Treth kullanıcısına yanıt
    35 liraya bi kilo at alinir. Sen bide bunu düşün adami nasil kazikliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

quote:

Hacı tavuğun kilosu kaç para ki yazıktır günahtır.

Ya öyle de adamlar güzel getiriyor yedin mi doyuyorsun ağzına acayip tatlar gelmiyor tavuğun tadını saklıycaz diye baharata gömmüyorlar içini yeşillikler taze salatası güzel.

Bilmiyorum ama ben yerken hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum.

Bir defa ortalıkyerden bir tavuk döner aldım daha ısıramadan kokusundan migdem bulandı yesem kimbilir ne olacaktı. Gerçi ben bu konuda aşırı hassas olduğum için biraz psikolojik bir durumda diyebiliriz.

• tokatta yaşıyorum burası ufak yer olmasına rağmen aynı durum sadece buranın sanayi sinde çok ufak bir dönerci var adam gerçekten ekmegı tavukla doldurup verıyor ketcabı felanda pul bıber domates marul felan koyuyor o tavuk nar gibi olmadan kesmiyor gözunun onunde yapıyor adam 3-4 lira gibi bişiye satıyor ve bı tavuk soyledın ya yarım saat bekleyeceksın hem sırayı hemde adamın yapmasını felan ama insan gerçekten tavuk doner yedıgını hıssedıyor arkadas ucuzda oyle carsıdakı uc kagıtcılar felan halt etmıs donerı artık sadece ne zaman yolum dusse ordan yerım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.