Şimdi Ara

Tavuk Döner Çılgınlığı !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CODY

Bu üretim çoğu için geçerli

İstemsizce güldüm asla tavukların durumuna değil
    İnsanın iğrençliğine güldüm milletle naber insan diye alay edesim geldi insan lafının algısı hakaretlere kaydı
    Herşeyden önce şunuda düşünmek lazım et tek çaremi (baklagiller protein muhabbetini açmayacam)

Damak tadı olarakta sadece et tek çaremi?

Patso iyidir ya en güzel fast food

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitalix -- 18 Ocak 2015; 15:23:32 >

• Para kazandırmayın onlara 2 tane bildiğim yer vardı gereksiz pahalı ve et yoktu battılar resmen orgazm oldum zevkten dükkanlarına kepenk vurdukları vakit.

Bildiğim 2 yer var ordan yiyiyorum sürekli ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kıkırdak ve soyalı döner satan çok sevdiğimin insanları var. Ben bir kaç düzgün yer seçebildim başka yerden yemiyorum . Tabi onlarda işi düzgün yaptıklarının farkındalar yarım ekmek tavuk dönere 16 tl ödüyoruz.

Altın suyuna bandırılmış tavukdan bahsediyor anlamıyorsunuz.
  • Abi döner dedin mi aklıma yine memleketim geldi. Keşke geçen gittiğimde yeseydim tavuk döner. Çok pişmanım yemedim diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

Abi döner dedin mi aklıma yine memleketim geldi. Keşke geçen gittiğimde yeseydim tavuk döner. Çok pişmanım yemedim diye.

Memleket gibisi yok..
  • 10 liraya tavuk yedigini mk saniyorsun

• Benim babamda yapardı ama tavuk döneri 8 tl ye satıyordu . Bizde hile olmaz gardaş

• ankarada 100 gram tavuk koyuyolar. en dandik yerde bile 100gr tartıp koyarlar.
    diğer şehirlerde yok heralde böyle bişey özellikle küçük şehirlerde. arkadaşlara diyodum ankara da 100 gram tartıp koyuyor diye. inanmıyolardı
  • yediğiniz tavuklar tavuk değil.hiç bir zaman doğal tavuk bembeyaz değildir.doğal beselenmişse derisi sarımsı bir renktedir.yani yağlıdır.maalesef artık insanlar bile silikon iken tavuk mu doğal olsun ..
  • Dayım diyor,bizim tavuklar 3-4 anca saatte pişerde.Şimdi yeni nesil tavuklar 1 saat olmadan pişiyor.
  • Bağdat Caddesi (İstanbul) 'da et döner yedim 12 TL :) Ama çok leziz idi beee tadı hala ağzımda
  • Tavu?un kilosu 5TL civary. Dönere 5TL üstü verenler var ilgniç. Yazyktyr beslemeyin öylelerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Bu üretim çoğu için geçerli

Bunu yapanların,böyle yapıldığını bile bile satın alıp yiyenlerin yatacak yerleri yok bence.
    Yazık yav dünya,insanlık nereye doğru gidiyor .İnsanlar sadece yediklerine içtiklerine bakar oldular,herkes bana dokunmaya yılan bin yaşasın modunda yaşıyor.Bakalım sonumuz nereye varacak böyle.

• Valaha arada yemezsem olmuyor, guzel yapan var yapamayan var en guzeli eti kendin alip evde barbeku yapmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.