Şimdi Ara

tavsiye yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam 1300-1400 civarında telefon bakıyorm htc one ve s4 ,htc a5 den birini tavsiye edermisiniz internet, foto için kullanıcan oyun falan önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: raiten

selam 1300-1400 civarında telefon bakıyorm htc one ve s4 ,htc a5 den birini tavsiye edermisiniz internet, foto için kullanıcan oyun falan önemli değil

Aleykum Selam
    Aralarından htc one derim ama bir diğer tavsiyem XPERIA Z1 Olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greengold

quote:

Orijinalden alıntı: raiten

selam 1300-1400 civarında telefon bakıyorm htc one ve s4 ,htc a5 den birini tavsiye edermisiniz internet, foto için kullanıcan oyun falan önemli değil

Aleykum Selam
    Aralarından htc one derim ama bir diğer tavsiyem XPERIA Z1 Olur

evet one'a bugün baktım vatanda 1599 beğendim s4 den daha iyi duruyor, birde htc one mini var oda fena değil aslında miniyi önerirmisiniz
  • one dan kastınız sanıyorumkı m7 dır eger oyle ıse aday cıhazlarınızın ıcınde en saglam kasa fkat en kotu kameraya sahıptır.

performans ve kamera oncelıgınız ıse o butcede z1compact yada g2 bakmanızı onerırım.

one mını ıse para verılmez o butcede ondan daha cazıp cıhazlar mevcut zaten one mını g2 yada z1c sıkletınden bır cıhaz degıl daha alt-orta segment bır cıhazdır one mını.
  • raiten kullanıcısına yanıt
    bu fiyata sana kesinlikle lg g2 öneririm. internetten paralel ithalat alırsan z1 veya z1 compact ta olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin
    4 yıl önce açıldı
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Silinebilr.....
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.