Şimdi Ara

TAVSİYE + EHLİYET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır motor tutkum var bircok kişi gibi racing hastasıyım ama şimdilik cok erken. ufaktan başlayacgım.
    B sınıfı ehliyetim var ama motor tecrübem yok denecek kadar az, cevremde pratik yapabileceğim bi motorda yok. Sınavı gecebilir miyim ve bu sınav kaça mal oluyor ?

Motor tavsiyesine gelince başlangıc ayarında olsun istiyorum, 188 boy 97 kiloyum altımdada oyuncak gibi durmasın başlangıc motoru işte. Fiyatta 2000-3000 arası. Ha bi de bunlarda ruhsat vs işlemleri pahalı mı ?

Yardımlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ehliyet, ruhsat 1000tl civarı da onlar tutmuştu 2013 sonlarında
  • ruhsat zaten sabit noter motorda alsan uçakta alsan 96 tl ücret ödüyorsun demişti bana :) sigortaya gelince bana 220 tl çıktı direksiyon sınavına gireceksin sadece b sınıfı olduğundan dolayı onuda zorluyorlarmış sonuçta trafikte yarım saat gezicen bende yarın sınava giricem 5 aydır kullanıyorum sana tavsiyem benim gibi önce motor al öğren sonra ehliyet al maalesef sistem buna zorluyor sürücü kursları motorsiklet dersi vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayokhan

ruhsat zaten sabit noter motorda alsan uçakta alsan 96 tl ücret ödüyorsun demişti bana :) sigortaya gelince bana 220 tl çıktı direksiyon sınavına gireceksin sadece b sınıfı olduğundan dolayı onuda zorluyorlarmış sonuçta trafikte yarım saat gezicen bende yarın sınava giricem 5 aydır kullanıyorum sana tavsiyem benim gibi önce motor al öğren sonra ehliyet al maalesef sistem buna zorluyor sürücü kursları motorsiklet dersi vermiyor

nasıl geçti hocam sınavın ? anlatır mısın biraz

model tavsiyesinde bulunacak yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

quote:

ruhsat zaten sabit noter motorda alsan uçakta alsan 96 tl ücret ödüyorsun demişti bana :) sigortaya gelince bana 220 tl çıktı direksiyon sınavına gireceksin sadece b sınıfı olduğundan dolayı onuda zorluyorlarmış sonuçta trafikte yarım saat gezicen bende yarın sınava giricem 5 aydır kullanıyorum sana tavsiyem benim gibi önce motor al öğren sonra ehliyet al maalesef sistem buna zorluyor sürücü kursları motorsiklet dersi vermiyor

valla hiç zorlamadılar bile bende cb125e var honda memnunum hocam düşünürsen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

quote:

valla hiç zorlamadılar bile bende cb125e var honda memnunum hocam düşünürsen

üstte linkini verdim bende tamda, 2600 uygun değil mi ? bi sıkıntısı olabilr mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet yenileme hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu cb125 ace hocam benimki cb125 e 0 ı 3900 tl felan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.