Merhaba arkadaslar , arada ram ve ekran kartı ve psu alıp takviye ettigim 5 yıllık külüstürüm su an söyle: p4 1.7 1gb ram 128mb 6800le 120gb hdd Aopen kasa 480w tagan psu dvd writer
Yapmak istedigim sey en ekonomik yoldan guncel oyunları iyi seviyede oynatıcak Anakart,Cpu,ram ve Pci-e Ekran kartı upgrade i yapmak
Forumu okuyup kafamda olusturdugum fikir Cpu: Amd x2 4000+ ,overclock olucak Anakart -o.c icin biostarın anakartını dusunuyordum ama ileriye donuk olması icin Msi-K9A2 CF almayı planlıyorum artık ,overclock icin de kotu degilmis galiba Ram: 4000+ ı en az bi 2800ghz civarı seviyeye getiricek cok pahalı olmayan ama iyi overclock olan 2x1 gb ram Ekran kartı:8800gt marka cok onemli degil
Hem ekonomik hem ileriye donuk bir sistem olucak gibi bu sayede, sizin düsünceleriniz nelerdir
tesekkürler ama overlock potansiyeli nasıldır acaba? amd 4000+ baya oluyor
up :=)
İntel E2160 al 1.8 Ghz standart şu an 3.16ghz de stabil çalışıyor stok fan 3.4ghz ve üstüne de çıkıyor ama zorlamak istemedim.. Anakart Gigabyte P31 al P35 ler ile aynı çipset var iyi O.C oluyo o da Ram Twinmos al hem fiyatı uygun hem kaliteli Ekran Kartı 3850 veya 8800GT al aralarında 100-120 YTL var ekran kartlarının.. Seçim senin..