Şimdi Ara

Tavla oynamak zormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yas 19 hala tavla oynamadım merak edıyorum ogrenmesı zormu ? yada cok gereklı bısımı :)

• karşındakine göre değişiyor aslında bence o kadar zor değil
  • Çok gerekli birşey değildir.Ama kafelerin vb. yerlerinde vazgeçilmez oyunudur.Ortamına göre bilip bilmemek sana kalmıştır.Çok kolay bir oyundur zira rakibine göre değişebilir . Tavlanın az çok nasıl oynandığını görmüşsündür.Gelen zara göre oynanır pullar gelen zara göre ilerletilir işte kapı alınır.Sonunda hepsi toplanır.
  • heves var ama zor gıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicer

heves var ama zor gıbı

Bende bilmiyordum 2 seneye kadar arkadaşları takip ede ede bigün bi baktım elime zarı almadan oynamayı öğrenmişim izle ve öğren yenilmeden[bilmişlik taslayanlara ezilmeden]
  • öğrenmesi çok kolaydır..ben de bilmiyodum.arkadaşlar oynarken 1 maç izledim çaktım oyunu...
  • bence öğrenmesi zor oynaması kolaydır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ckk basit bikaç izlesn öğrenirsin. Çk istiosan bn öğretirim sana.
  • bende bilmiyorum yaşımda 19 aynı durumdayız ögrenmemiz lazım
  • Babam bi kere göstermişti kapmıştım .

Kolaydır ve zevklidir .. Zevkli olan yanı pulu ordan oaraya koymak değil karşındakiyle dalga geçmek
  • Okey, batak, poker, tavla her şeyi öğrendim.İnsan eziliyor bir ortamda "gel sende oyna" dedikleri zaman.

Tavlayı öğrenmek kolaydır ama rakibin iyiyse kazanmak zordur.
  • Çok kolay ya öğrenmek dert edilecek birşey değil
  • Hiç zor değil ilk önce kuralları falan öğren sonra izle çok çabuk alışıp kendi taktiğini yakalarsın.Ama yeni başlayanlar çok hırslı olur sürekli taş kırıp rakibi felç etmek isterler ama onun sonu çok kötü olur.İlk başlarda yaşlılarla oynama :D
  • tavla dünyanın en zor oyunlarından birisi (özellikle pc için)
    eger makineye karsı oynarsan cogu zaman yeniyorsun cünkü atacagın zara göre olasılıklar da değişiyor makine sonraki hamleni hesaplayamıyor
    ama bir ustaya karsı oynamak..
    ha dersen ögrenmek kolay mı satrançtan bir farkı yok
  • Tavla ögrenilmesi en kolay oyunlardandır ama tavlayı okeyi ,batak falan bilmeyenler oynuyor , sen batakı ögren 4 kişi çok sarıyor bi gün bi batak çevirelim derse arkadaşların , ben bilmiyorum deyip rezil olma :)
    Hem batak daha zevklidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.