Hadi duvar tamam da tavana nasıl koyup nasıl alıyoruz bunu, düşürmek şart mı Mantığını ben de merak ettim bu saatte çok da düşünmemek gerek
kesin tekerleriyle yada sasesinin altinda duvarayapisacak bisey var bi sistem var ama nasil ?
Çok basit ufak bi hava odacıkları var ve süpürgee makinası gibi havayı emiyo duvara yada tavana koyduğunuzdada bu şekilde emerek tutunmayı sağlıyo zamanında satmıştık
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
Çok basit ufak bi hava odacıkları var ve süpürgee makinası gibi havayı emiyo duvara yada tavana koyduğunuzdada bu şekilde emerek tutunmayı sağlıyo zamanında satmıştık
Aynen böyle.
Ben aldım indirimtreninden, prüzsüz yüzey olması lazım duvarın ve tavanın. camda yada saten boyalı duvarda şık hareketler yaptırabiliyosun :)
quote:
Orjinalden alıntı: technosearch
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
Aynen böyle.
Ben aldım indirimtreninden, prüzsüz yüzey olması lazım duvarın ve tavanın. camda yada saten boyalı duvarda şık hareketler yaptırabiliyosun :)
Aynen böyle.
Fiyata bak BİM'de 19,90 TL
HANGİ BİM BU :) ?
BAŞKA Bİ YERDE OKUMUŞTUM BİMDE 29,90 MIŞ. AMA HENÜZ HERHANGİ BİR BİMDE GÖREMEDİM
Güzelim lcd nin üstünde gezdirmişler arabayı..İnsan bakmaya kıyamaz be.
Bugün BİM e baktım yoktu öyle bişi..
burdaki bim de var 29 küsür bişey ümraniye
20 TLye bulursam kesin alırım bundan
Ortada bir tirbün var bu da tavan da ve duvarda hareket etme imkanı sağlıyor
bir daha bu tarz oyuncak almıyıcam. boşa giden para . daha önce mikro kumandalı araba , mini helikopter aldım. hepsi de düşük pil ömürlü bir şey anlayamadan pili biten ürünler..
kıyamet yakındır. alametler kendini göstermeye başladı
dünya yaratıldığından beri var olan havanın bu şekilde yararlanılması ne zaman alamet oldu
adam çıplak ayakla duvarda yürüse tamam ama ben anlam veremedim kıyametle ilişkisine...
şuna benziyor adam geldiği kasabada cebinden fener çıkarıyor ahaa cadı bu demek gibi bişey.seni yargılamıyorum yanlış anlama.
yükselen göklere çıkan binalar , zerre kadar atom parçaçıklarıyla devasa enerjiyi kesfedenler vb bunlar alamettir
vay anasını be herifler neler yapmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme