Şimdi Ara

TAVANDA VE DUVARDA GİDEBİLEN UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nasıl oluyor ben anlamadım yahu mantığı nedir??

(video var)

http://www.indirimtreni.com/?f=1&urun_id=174

• Hadi duvar tamam da tavana nasıl koyup nasıl alıyoruz bunu, düşürmek şart mı
    Mantığını ben de merak ettim bu saatte çok da düşünmemek gerek
  • kesin tekerleriyle yada sasesinin altinda duvarayapisacak bisey var bi sistem var ama nasil ?
  • Çok basit ufak bi hava odacıkları var ve süpürgee makinası gibi havayı emiyo duvara yada tavana koyduğunuzdada bu şekilde emerek tutunmayı sağlıyo zamanında satmıştık
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

Çok basit ufak bi hava odacıkları var ve süpürgee makinası gibi havayı emiyo duvara yada tavana koyduğunuzdada bu şekilde emerek tutunmayı sağlıyo zamanında satmıştık

Aynen böyle.

Ben aldım indirimtreninden, prüzsüz yüzey olması lazım duvarın ve tavanın. camda yada saten boyalı duvarda şık hareketler yaptırabiliyosun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: technosearch

quote:

Çok basit ufak bi hava odacıkları var ve süpürgee makinası gibi havayı emiyo duvara yada tavana koyduğunuzdada bu şekilde emerek tutunmayı sağlıyo zamanında satmıştık

Aynen böyle.

Ben aldım indirimtreninden, prüzsüz yüzey olması lazım duvarın ve tavanın. camda yada saten boyalı duvarda şık hareketler yaptırabiliyosun :)

Fiyata bak BİM'de 19,90 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzaktan kumandalı araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

quote:

Orjinalden alıntı: technosearch

quote:

Aynen böyle.

Fiyata bak BİM'de 19,90 TL

HANGİ BİM BU :) ?

BAŞKA Bİ YERDE OKUMUŞTUM BİMDE 29,90 MIŞ. AMA HENÜZ HERHANGİ BİR BİMDE GÖREMEDİM

• Güzelim lcd nin üstünde gezdirmişler arabayı..İnsan bakmaya kıyamaz be.
  • Bugün BİM e baktım yoktu öyle bişi..
  • burdaki bim de var 29 küsür bişey
    ümraniye
  • 20 TLye bulursam kesin alırım bundan
  • Ortada bir tirbün var bu da tavan da ve duvarda hareket etme imkanı sağlıyor
  • bir daha bu tarz oyuncak almıyıcam. boşa giden para . daha önce mikro kumandalı araba , mini helikopter aldım. hepsi de düşük pil ömürlü bir şey anlayamadan pili biten ürünler..
  • kıyamet yakındır.
    alametler kendini göstermeye başladı
  • dünya yaratıldığından beri var olan havanın bu şekilde yararlanılması ne zaman alamet oldu

adam çıplak ayakla duvarda yürüse tamam ama ben anlam veremedim kıyametle ilişkisine...

şuna benziyor adam geldiği kasabada cebinden fener çıkarıyor ahaa cadı bu demek gibi bişey.seni yargılamıyorum yanlış anlama.

yükselen göklere çıkan binalar , zerre kadar atom parçaçıklarıyla devasa enerjiyi kesfedenler vb bunlar alamettir
  • vay anasını be herifler neler yapmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.