Şimdi Ara

Tavan Vantilatörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klima ile soğutmada harcanan elektriğe karşı vantilatör kullanmalıyız. 1 klimanın 1 günde harcadığını tavan vantilatörü nerdeyse 1 ayda harcıyor arkadaşlar. Ayrıca çok daha sağlıksız. Ben tavan vantilatörü aldım, klima kadar soğutmuyor ama çok şı ve istediğim seriniliği doğal ve sağlıklı bir şekilde yapıyor. Arayanlar için pervanem.com yardımcı oluyor..
    Sağlıklı bir yaşam dilerim.

• arkadaşım alsak bu tavan vantilatörünü montajını kendimiz yapabilir miyiz? elektrik işlerinden çok az anlıyorum.birde bu tavan vantilatörleri ses yapar mı; kaç watt elektrik harcarlar?
  • Montajını, aldığım yer yapıyor ücret karşılığı.. Benim kini servis kurdu hiç ses yapmıyor ve sallanma yok, çok iyi çalışıyor. Kendiniz kurarsanız veya gelişi güzel bir elektrikçiye kurarsanız olmuyor çünkü sallanma ve ses ayarı var, servisin bileceği iş. Ayrıntılı bilgi için pervanem.com a bakabilirisiniz.
  • hangi marka / model tavan vantilatörü aldın ?
    bu ürünlerin fiyatları nelerdir. hangi kriterlere göre iyi yada kötü oldukları ölçümlenebilir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanzedo

Klima ile soğutmada harcanan elektriğe karşı vantilatör kullanmalıyız. 1 klimanın 1 günde harcadığını tavan vantilatörü nerdeyse 1 ayda harcıyor arkadaşlar. Ayrıca çok daha sağlıksız. Ben tavan vantilatörü aldım, klima kadar soğutmuyor ama çok şı ve istediğim seriniliği doğal ve sağlıklı bir şekilde yapıyor. Arayanlar için pervanem.com yardımcı oluyor..

Rüzgarın sağlıklı olduğunu kim söyledi acaba.İzmir ,Antalya gibi nemi bol olan yerlerde vantlatör kullanırsanız terlemeyle beraber sırtınız ,beliniz tutulup kalır.Ancak nem oranı düşük yerlerde biraz ferahlatmak amacıyla kullanılabilir.Ayrıca vantilatör soğutma işlemi diye bir şey yapması mümkün değil,sadece havayı sürkile eder.Ortamda soğutma olmaz.Klima pensibi ile hiç bir alakası yoktur.

• Bendekinin markası Hunter Savoy 24522 Satin Brass.. 120 senelik Amerikan firması, ömür boyu motor garantisi veriyorlar. 2 senedir servis görmedi hala ve hiç ses, sallanma yok. Başka markalarda var, Fanimation, Westinghouse, Starfan gibi. Onlarla ilgili tam bir bilgim yok. Ama dışardan bakarak veya özelliklerini inceleyerek kalitesini anlamanız biraz zor, ithalatçı firma bilgi veriyo markasıyla ilgili. Ama Hunter en kalitelisi. Harcadıkları elektrikte ortalama 80W
  • Ben istanbulda yaşıyorum ve klimada kullandım, pervanede kullandım ama tavan vantilatörü kullandığın zaman sirkülasyon sağına soluna gelecek şekilde gerçekleşmiyor yada daha az gerçekleşiyor. Ayrıca evde çocuk veya yaşlı biri varsa bu farkı daha çok anlıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

quote:

Klima ile soğutmada harcanan elektriğe karşı vantilatör kullanmalıyız. 1 klimanın 1 günde harcadığını tavan vantilatörü nerdeyse 1 ayda harcıyor arkadaşlar. Ayrıca çok daha sağlıksız. Ben tavan vantilatörü aldım, klima kadar soğutmuyor ama çok şı ve istediğim seriniliği doğal ve sağlıklı bir şekilde yapıyor. Arayanlar için pervanem.com yardımcı oluyor..

Rüzgarın sağlıklı olduğunu kim söyledi acaba.İzmir ,Antalya gibi nemi bol olan yerlerde vantlatör kullanırsanız terlemeyle beraber sırtınız ,beliniz tutulup kalır.Ancak nem oranı düşük yerlerde biraz ferahlatmak amacıyla kullanılabilir.Ayrıca vantilatör soğutma işlemi diye bir şey yapması mümkün değil,sadece havayı sürkile eder.Ortamda soğutma olmaz.Klima pensibi ile hiç bir alakası yoktur.

klimanın sağlıklı olduğunu kim söyledi acaba, mantar,küf,bakteriler vs. klimadamı daha çok vantilatördemi, hepsi zarar alırken zarar, kullanırken zarar, cebe zarar herbişeye zarar, ne yapacağımızı şaşırdık valla...

• quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

quote:

klimanın sağlıklı olduğunu kim söyledi acaba, mantar,küf,bakteriler vs. klimadamı daha çok vantilatördemi, hepsi zarar alırken zarar, kullanırken zarar, cebe zarar herbişeye zarar, ne yapacağımızı şaşırdık valla...

Valla benim imkanım olsa kış aylarını Antalya da,Yaz aylarınıda yaylalarda geçirirdim.Ne klima ihtiyacı olurdu nede vantilatör.Herşey doğal.

• Ventilatör klimanın yerini alırmı diyorsunuz?Ne alaka? çok sıcak olamayan bir oda varsa orda tavan ventilatörü kullanılabilir.Benim bir odada inverter klima var ve diger odada Tavan ventilatörü.Geçen yaz klimalı odam sabit 23 dercedeydi ve çok serin rahattı.Tavan ventilatörü olan odada hava sıcaktı.Tamam biraz havanın sıcaklıgını kırıyor ama yeterli degil.Yemek yerken terleme başlıyor.Klimalı odada öyle degil.Ayrıca ventilatör boyun ve belimi mahvetti.Habire boynum tutuluyordu.İkidebir baş agrısı oluyordu.Daha az kullanmaya başlayınca boynumda düzeldi.Yani kesinlikle saglıklı degil.Dikkatli kullanmak gerekir.Misafir odası için uygun olabilir.
  • İyi günlerde kullanın.
    Ama vantilatör ile klimayı kıyaslayamayız tabiki.
  • Ayaklı vantilatör, tavan vantilatöründe göre biraz daha az enerji harcıyor (55 watt) ve performansı daha iyi.
    Timer özelliği de varsa, timer'ı kurup yatabilirsiniz.
    İzmir'de ben salonda klima, yatak odasında ayaklı vantilatör, başka bir bölümde de tavan vantilatörü kullanıyorum.
    Tavan vantilatörünün esip esmediği hiç belli olmuyor.
    Ayaklı vantilatörden gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.