Şimdi Ara

Tatilde tuvaletten gelen bebek sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce gökçeada'ya tatile gitmiştik. Sahilin yanındada tuvalet var. Gece tuvalete gittiğimde bebek ağlama sesi geliyodu ve akşam sabaha kadar kesintisiz ağlıyodu. Bu ağlama sesini tek ben değil bütün o tuvalete giren insanlar duyuyodu. Sorduğumda ise zamanında çocuk falan boğulmuş denizde dediler. O zaman biraz küçük olduğum için takmamıştım kafama.. Varmı bu olaylara tanık olan. Bi bebeğin ruhu her gece orda neden ağlar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Proud ] -- 20 Mart 2012; 12:46:22 >

• kedidir kedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupz

kedidir kedi

Adresi veriyimde git bi tatil yap orda kedimi köpekmi görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

quote:

kedidir kedi

yazın 1 ay gökçeada kefaloz plajında çadırda kaldım sen neresinden bahsediyorsun gidip bakıyim bu yaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

quote:

kedidir kedi

yazın 1 ay gökçeada kefaloz plajında çadırda kaldım sen neresinden bahsediyorsun gidip bakıyim bu yaz

Adalet bakanlığı gökçeada kampı.
  • her açtığın konuda annene biraz daha hak vermeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

her açtığın konuda annene biraz daha hak vermeye başladım.

Duyan o kadar insan haksız sen haklısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alt kattan gelen yemek kokusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üzgünüm ama, kedidir kedi.
  • ben askerliği kıbrısta türkeli denen bi yerde yapmıştım orada şehir efsanesi çoktu gece nöbet alanında ağlayan bi bebek sesi geliyomuş eğitim alanında bebeğini emziren bi kadın geziyormuş (şimdi yalarıncılar gelir ) vs vs o kadar devriye attım hiç şahit olmadım denk gelse yazardım vukuatını hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

ben askerliği kıbrısta türkeli denen bi yerde yapmıştım orada şehir efsanesi çoktu gece nöbet alanında ağlayan bi bebek sesi geliyomuş eğitim alanında bebeğini emziren bi kadın geziyormuş (şimdi yalarıncılar gelir ) vs vs o kadar devriye attım hiç şahit olmadım denk gelse yazardım vukuatını hemen

Çok oluyo böyle olaylar.. Korkudan tuvaletede gidemiyodum
  • ben devriye çavuşuydum 2-4 arası nöbet noktaları arasında gezerken vahiy yoluyla hatim indiriyodum korkudan sonradan anladımki üst tertip pu.tlarının korkutma şakalarıymış bende yapınca anladım
  • snn_mls kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 17 Kasım 2023; 18:43:38 >
  • arkadaşlar hala bu hikayeleri inanan var mı ? hayaletmiş,gülyabaniymiş,cinmiş insanları hizaya getirtmek , korkutmak için uydurulan basit şeyler.. eğer dikkatli incelerseniz televizyona çıkmış veya anlatmış olan insanlara çoğu cahil hayatında dini kitaplar dışında eğitici kitap okumamış veya her söylenene kanan saf tipler
  • Bu tarz şeylere inanan ve duyan insanlar biraz oluyor genellikle.
    İlgili sağlık kuruluşuna gidebilrsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 20 Mart 2012; 14:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonia

arkadaşlar hala bu hikayeleri inanan var mı ? hayaletmiş,gülyabaniymiş,cinmiş insanları hizaya getirtmek , korkutmak için uydurulan basit şeyler.. eğer dikkatli incelerseniz televizyona çıkmış veya anlatmış olan insanlara çoğu cahil hayatında dini kitaplar dışında eğitici kitap okumamış veya her söylenene kanan saf tipler

Kendim duydum diyorum ? Kulaklarımla duymasam niye çıkıpta ağlayan bebek sesi duydum diyim. Allaha inanıyosunda buna niye inanmıyosun ? O tuvalete giren insanların hepsimi cahil ? O Tatil tesisinde sadece savcılar-hakimler-avukatlar tatil yapabiliyor. Yani bu okumuş akıllı insanlar cahil bi tek sen akıllısın öylemi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.